UltraPlayer se stále vylepšuje

MP3 přehrávač UltraPlayer patří již dnes k velice užívanému a rozšířenému přehrávači. V nové verzi obsahuje UltraPlayer dosti zajímavé vylepšení.
MP3 přehrávač UltraPlayer patří již dnes k velice užívanému a rozšířenému přehrávači. V nové verzi obsahuje UltraPlayer dosti zajímavé vylepšení.

Tvůrci tohoto přehrávače UltraCo a Proteron LLC oznámili, že UltraPlayer jde úplně novým směrem se spoustou novinek a chce se vyšplhat na příčky těch nejlepších softwarových produktů zaměřených na MP3. Novinkou číslo jedna je integrace Proteron EasyMP3 ripperu a encoderu v jednom do přehrávače UltraPlayer. Nyní, pokud si zkopírujete tento nový integrovaný softwarový balík, budete moci přímo v UltraPlayeru převádět hudební CD do MP3 či Wav formátů bez jakýchkoliv dalších kroků.

Spojením s EasyMP3 se UltraPlayer stává nejlehčím (co do obsahové velikosti) MP3 programem svého druhu na trhu. Zajímavá je také přímá integrace s externím jukeboxem, který lze v UltraPlayeru spouštět. UltraPlayer přímo s EasyMP3 software spolupracuje při přehrávání dané nahrávky, které může být přímo v reálním čase převáděna do MP3 (pokud si prostřednictvím UltraPlayeru spouštíte hudební CD). UltraPlayer je řazen do skupiny přehrávačů další generace. Enkódovat můžete v rozsahu 32-320 kb/s nebo pomocí VBR s plnou podporou CDDB2.

Dále pro upřesnění přehrávač UltraPlayer přehrává hudební formáty MP3, WMA, WAV, CD Audio, streamovanou hudbu za použití doplňku Neutrino MPEG audio dekodéru. UltraPlayer také umožňuje využívat duálního módu, který se vyznačuje tím, že můžete přepínat mezi UltraSkins a visualization moduly. Jde o podobný princip jako u WinAmpu či Sonique. Mezi další standardní funkce patří: playlist, zabudovaný manager MP3 nahrávek, nahrávání streamovaných záznamů na disk, vyhledávání hudby na Internetu, grabování a enkódování CD, SmartAlarm a spousta dalších užitečných funkcí. UltraPlayer audio software je zatím distribuován jako freeware a je volně ke stažení na http://www.ultraplayer.com/. Další přídavné moduly jako je např. EasyMP3 jsou k dispozici na stejné adrese.

Je vidět, že přehrávače typu WinAmp či Sonique mají docela solidní konkurenci, která se pomale rozrůstá. Podle slibů autorů UltraPlayeru, hodlají tento svůj přehrávač uvést ještě výše než doposud. Jestli tomu tak bude se můžeme nechat překvapit.

Váš názor Další článek: 3Com chystá vlastní internetový panel

Témata článku: , , , , , , , , , ,