Udělejte si ze svých Windows Macintoshe!

[oživeno] Narazili jsme na zajímavý prográmek, jehož pomocí budou vaše Windows vypadat jako byste pod stolem měli jablíčkový stroj. Ocení ho nejen ti, co používali Maca a okolnosti je dovedly k Windows, je tu i vzhled á la OS/2 a další.
Narazili jsme na zajímavý prográmek, jehož pomocí budou vaše Windows vypadat jako byste pod stolem měli jablíčkový stroj. Ocení ho nejen ti, co používali Maca a okolnosti je dovedly k Windows, je tu i vzhled á la OS/2 a další.

Tento prográmek se jmenuje WindowBlinds, jeho číslo verze není nikterak vysoké – 0.35 – dají se tak tušit občasné problémy, ale jak jsme si zkusili, funguje velmi dobře i pod Windows NT. Po zapnutí si vyberete z několika přednastavených stylů prostředí, podporovány jsou MacOs, BeOs, OS/2, a další modifikované verze běžného prostředí s texturovanými podklady dialogů a oken.

Nedoporučuji zkoušet styl BeOS, který změní celou titulkovou lištu okna na malou záložku vlevo nahoře. Je to efektní, ale špatně se to vrací zpět do normálu. Jediné pozorovatelné potíže byly snad s ICQ, kterému tento program zakryje minimalizační tlačítko, hloupě se tedy hlavní panel ICQ odstraňuje z plochy.

Program se dá dále konfigurovat, a jedna z prvních vašich akcí zřejmě povede k odstranění efektní byť zbytečné textury v dialogových oknech a oknu s obsahem složky. Stejně tak umí zploštit vystouplá tlačítka do moderního plochého stylu.

Pokud jste měli Macintoshe, bude se vám program líbit, pokud si chcete jen tak zablbnout se svým prostředím, potěší vás také. Nahrát si jej můžete zde (velikost 1,2 MB)

Originální server je nějak nedostupný, dal jsem program proto ke stažení i na Živě.

Váš názor Další článek: Dell poráží Compaq v prodeji počítačů

Témata článku: , , , , ,