Udělejte si web nebo e-shop u nás

(inzerce) Vytvoříme vám úspěšné stránky, které prodávají. Zapracujeme na obsahu, doplníme grafiku, upravíme pro vyhledávače. Profesionálně od ZONER software. Navíc s jarní slevou.

Pokud bojujete s časem, požadujete rychlé, ale kvalitní řešení a zároveň chcete ušetřit peníze, máme pro vás skvělou příležitost. Společnost ZONER software, leader na poli hostingových služeb, vám na jaře vytvoří pěkné, profesionální a funkční webové stránky pro cokoli si řeknete. Navíc se slevou 20 % a doménou v ceně. Webové stránky rychle, hezky a profesionálně včetně teď může mít opravdu každý!

Více informací o webových stránkách s doménou zdarma na www.inPage.cz

Mějte stránky za pár dnů

Redakční systém inPage se hodí pro všechny začínající podnikatele a živnostníky, i zajeté firmy. Lze ho využít i pro renovaci starého webu.

Ukázky webových stránek
Ukázky webových stránek

Pokud chcete mít v krátkém čase nové stránky, odpovídající současným trendům, nechte si je vytvořit profesionály. Cena není vysoká a získáte tím kromě úspory času i řadu výhod.

Co získáte:

  • Kompletní web odpovídající aktuálním trendům
  • Přehlednost obsahu, SEO úprava pro Google, Seznam…
  • Vytvoření individuálního motivu stránek profesionálním grafikem
  • Registrace do 25 katalogů, SEO konzultace
  • Doména, e-mail, fotogalerie, FTP prostor
  • Redakční systém inPage Standard na 1 rok v ceně
Akce

AKCE -20%: Pouze do 31. března vám vytvoříme moderní webové stránky nebo e-shop za speciální cenu od 3.990 Kč. Součástí ceny je redakční systém, doména, e-mailové adresy, fotogalerie, e-shop a další služby. Více informací o vytvoření stránek>>

Vydělávejte s E-SHOPEM

Chcete prodávat vaše zboží na internetu a vydělávat? Vytvoříme vám webové stránky včetně internetového obchodu, abyste mohli snadno vydělávat na internetu. Nastavíme kategorie zboží, naplníme e-shop produkty, napojíme ho na srovnávače zboží (Heureka,…). Propojíme váš web s Google nástroji, abyste mohli sledovat návštěvnost a podrobné statistiky stránek. Samozřejmostí je nastavení platebních metod (i platby kartou) a dopravy.

Váš web i v mobilu

Čerstvou novinkou je podpora mobilních zařízení, pomocí které snadno zpřístupníte obsah stránek i na mobilu nebo tabletu. Můžete si sami vybrat, zda na mobilech používat speciální mobilní verzi šablony, nebo klasický vzhledu přednastavených šablon. Stačí k tomu pár kliků. Výhodou mobilní šablony je větší přehlednost stránek (větší písma) a menší datová zátěž (nenačítá se všechna grafika). Můžete také pohodlněji objednat zboží z e-shopu nebo snáze vyplňovat formuláře na webu.

Zvládnete web vytvořit sami?

Chcete-li si vyzkoušet vytvoření stránek sami, můžete zkusit bezplatnou, plnohodnotnou demo verzi. Po přihlášení na vás čeká jednoduchý průvodce, ve kterém vytvoříte první stránku do pár minut. Grafický vzhled můžete vybírat ze stovky barevných kombinací. Vyzkoušet ZDARMA>>

Rada na závěr

398595645Pokud chcete být „evropští“, doporučujeme pro vaše webové stránky volit doménu .eu, která je již zahrnuta v ceně služby inPage. S doménou .eu se mezi konkurenty neztratíte. Hodí se nejen pro firmy, které obchodně cílí na více než 1 evropskou zemi, ale může být vhodnou variantou k ostatním doménám. Její výhodou je také možnost diakritiky a mnoho volných názvů.

Reference a přehled webů, stejně jako ostatní informace naleznete na stránkách www.inPage.cz.

Úspěšné webové stránky vám přeje ZONER software, přední poskytovatel webhostingových služeb od 1996.

*Ceny uvedené v článku jsou bez DPH.

Další článek: Toshiba P50-A-13C: Výkon a hliník za rozumnou cenu

Témata článku: , , , , , , , , , ,