Fotky | Plné verze zdarma

Udělejte si pořádek ve fotkách. Ashampoo Photo Commander 15, návod a plná verze zdarma

Máte v počítači tisíce fotografií uložených bez jakéhokoli systému? Ashampoo Photo Commander 15 vám pomůže nastolit pořádek.

Ashampoo Photo Commander 15 je skvělá aplikace, která vám pomůže nastolit pořádek v fotkách a my pro vás máme plnou verzi zdarma. Najdete ji na C-zóně časopisu Computer (heslo je níže v prémiové části článku).

Instalační balíček stáhněte a spusťte, v průběhu instalace zvolte světlé, nebo tmavé uživatelské rozhraní. Po prvním spuštění bude nutné přihlásit se účtem Ashampoo, přímo v aplikaci jej lze založit. Pak klepněte na tlačítko Aktivovat a v mailboxu byste měli najít zprávu od Ashampoo. Klepnutím na odkaz Click here aktivujete plnou verzi aplikace.

Uživatelské rozhraní

Uživatelské rozhraní se skládá ze tří vertikálně oddělených částí. Zcela vlevo je Oblast složek,  1  kde uvidíte ve stromové struktuře zobrazeny složky ve vašem počítači. Můžete je procházet podobně jako v Průzkumníkovi.

image.png

Kromě tohoto víceméně obvyklého způsobu zobrazení si můžete pomocí tlačítek zobrazovat fotky podle toho Kdy, nebo Kde  2  byly pořízené. Tímto způsobem zvládnete snadno najít například všechny snímky, které jste udělali při loňské lyžovačce v Rakousku, nebo během letošního koupání v Chorvatsku.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Diskuze (2) Další článek: Facebook a Instagram se ještě více propojují. Už budou mít společné i skupinové zprávy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,