Týden Živě: Živě z Brna

Tentokrát jsme vyrazili do ulic Brna a nakonec jsme se usadili v restauraci Varna, kam za námi přišli i čtenáři Živě.cz. Povídali jsme si o uživatelském rozhraní budoucnosti.

Týden Živě bude tentokrát trošku jiný, natáčeli jsme ho totiž v brněnské restauraci Varna se čtenáři Živě.cz. Jiný tedy byl i obsah – půlhodinka natáčení patřila diskuzi o uživatelském rozhraní budoucnosti. Ať už na tabletech, nebo na domácím počítači. Na řadu přišel i Microsoft Kinect včetně živých ukázek a sebou jsme vzali i hromadu hraček počínaje iPadem a čtečkou Kindle a konče novým notebookem Mackbook Air a třeba i telefonem Samsung Omnia 7, který pohání nový operační systém Windows Phone 7.

Nakonec jsme i soutěžili o kameru, USB klíčenku a geekovské odznáčky. A na co jsme se ptali? Jaký Týden Živě jsme vlastně v pátek natáčeli? Byl to v pořadí už 98. díl! Už za čtrnáct dní tedy oslavíme malé jubileum. Budou ale vlastně dvě, koncem listopadu 2008 jsme totiž i poprvé natočili video, ze kterého se nakonec vyklubal už příští neděli první Týden Živě.

stáhnout program Týden Živě v mp3 (45/10) (20 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (22) Další článek: Zprávy Živě: Změní Kinect podobu počítačových her?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,