Apple | Týden Živě | Huawei | metaverse

Týden Živě: Děsí nás postavy v metaversech a vybíráme mobily v době bezčipové

Věděli jste, že softwary padají nejen na Zemi, ale také ve vesmíru? To přitom není to jediné, co vám nový Týden Živě představí. Martin a Petr se pustili do rozboru konceptu metaverse. Cítíme, že by se z něj mohl stát nový buzz word, za kterým ale úplně hmatatelný výsledek nevidíme. Takže co je to ten metaverse? Týden Živě vám možná nabídne odpověď, možná ale ne.

O Facebooku se bavíme také v aktuálním Podcastu Živě. Pusťte si ho přímo tady na stránce, nebo přihlaste odběr na SpotifyApple Podcasts či v Google Podcastech.

O nedostatku čipů se již mluví delší dobu, až  v tomto případě ztrácíme pozornost. Jenže pak jsme začali uvažovat nad tím, jaký mobil si teď koupit. Je-li nabídka v obchodech slabší, můžete sáhnout po bazaru. Některá zařízení rychle ztrácí hodnotu, což pro vás jako kupující může být výhoda. Dáme vám proto pár tipů, po jakých značkách byste se měli ohlížet v bazarech, chcete-li sehnat zařízení levně.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (8) Další článek: Odhalte skupinu hackerů DarkSide a Amerika vám pošle kapesné 220 milionů korun

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,