Týden Živě: Apple Speciál s diskuzí, reportáží a hostem

Co na tom Applu všichni mají? Kde v Česku koupit Mac? Jaké jsou letošní novinky Applu? Odpovědi a další povídání „z moštárny“ dnes ve speciálu Týdne Živě s hostem Petrem Márou.

Slibovali jsme speciální díl pořadu Týden Živě věnovaný produktům Applu a nyní nastal ten pravý čas na jeho realizaci. V pořadu se dozvíte o pozici Apple v ČR, zkušenostech po ročním používání MacBooku, nešvarech při přechodu z Windows na Mac OS X nebo o tom, co stojí za úspěchem značky Apple. Dále vám představíme letošní produktové novinky v čele s novým iMacem a 17palcovým MacBookem Pro. Poslední třetina pořadu pak bude patřit rozhovoru s Petrem Márou, odborníkem na produkty Apple, kterého můžete znát z videocastu DigIt.

VIDEO: 1488 'Týden Živě: Apple speciál'

Odkazy z pořadu:

Časový program pořadu:

0:00 – Úvod, Apple na Živě
2:05 – Honza Sedlák: o ročních zkušenostech s MacBookem
3:05 – Apple v ČR
5: 33 – Na čem stojí úspěch značky Apple

Představení nových produktů Apple:

7:48 – iMac
10:02 – Mac Mini
12:35 – 17” MacBook Pro
15:10 – Time Capsule

Host pořadu:

17:24 – Petr Mára o iLife a dalším softwaru pro Mac OS X

Pokud si nás chcete poslechnout v autě nebo ve sluchátkách hudebního přehrávače, stáhněte si zvukovou stopu pořadu ve formátu MP3. K příležitosti Apple speciálu jsme připravili také klasické podcasty audioverzí pořadů Týden Živě a Zprávy Živě, kterými můžete plnit nejen své iTunes, iPody a iPhony.

stáhnout program Týden Živě Speciál (15/09) Licence: freeware (pro nekomerční použití), 24 MB
Autor: Živě.cz
Web programu: www.zive.cz


Podcasty:

 

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (87) Další článek: AVG LinkScanner: Ochrana před nebezpečnými stránkami zcela zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,