Týden Živě 259: Předsilvestrovský laserový speciál

Poslední neděle roku nemůže patřit ničemu jinému než laserovým zbraním a krvavé řeži mezi redaktory Živě.cz a časopisu Computer. Všichni vám povíme, co se nám letos (ne)líbilo.

Novoroční lasergame proti redaktorům

Jak je zmíněno ve videu, vystřílet se z roku 2013 můžete s námi, respektive proti nám. Tahle výzva trochu zvýhodňuje Brňáky, protože to není jako nějaká internetová soutěž, ale zasahuje i do reálného světa a bohužel nejsme jako pohádkové babičky "všudezdejší".

Do hry se dostanete tak, že si během ledna 2014 půjdete zahrát běžnou hru se svými kamarády do Tron Laser Areny (otevřeno každý den od 10.00-23.00 hod, Areál Sport Balkán, Jugoslávská 5, 613 00 Brno, +420 724 744 134, recepce@sportbalkan.cz).

Tři nejlepší týmy si pak mohou zahrát proti výběru redakce Živě a Computeru, nicméně narovinu - nejsme žádní lasergame profíci a jde především o zábavu a setkání. Můžeme třeba týmy promíchat nebo nás můžete zcela vynechat a užít si hru zdarma. Ty dostanou vítězné týmy i tak.

Jak se zapojit:

1) Dejte dohromady partu alespoň šesti lidí a rozdělte se do týmů po třech (hrát můžou zároveň třeba i tři nebo čtyři tříčlenné týmy, maximum je 10 lidí). Pokud nebudete v počtu dělitelném třemi, bude se počítat skóre nejlepších tří členů čtyřčlenného týmu.

2) Zajděte si na běžnou hru do Tron Laser Areny - předtím si zarezervujte termín na webu

3) Před zahájením hry nahlaste obsluze, že budete "hrát proti Živě.cz" a rozdělte se na tříčlenné týmy

4) Užijte si hru. Po jejím skončení bude vaše skóre zaznamenáno. V prvním únorovém týdnu dojde k veřejnému vyhodnocení soutěže a výherci budou kontaktováni.

O co se hraje:

  • 1., 2. a 3. nejlepší tým obdrží: hru Laser Game proti redakci Živě a Computeru, volňásky na 3 hry Laser Game pro celou skupinu a 3 hodiny bowlingu (vše dostanou všechny tři týmy)
  • 4. a 5. nejlepší tým obdrží: volňásky na 3 hry Laser Game pro celou skupinu a 3 hodiny bowlingu (vše dostanou oba týmy).

Možnost zapojit se trvá od 2. ledna do 31. ledna 2014. Pořadatelem akce je sportovní centrum Sport Balkán, Jugoslávská 5, Brno. Výhry nelze vymáhat právní cestou. Pořadatel si vyhrazuje právo na úpravu pravidel akce v průběhu trvání.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (22) Další článek: HP Pavilion 11t x2: 11,6palcový tablet a notebook v jednom

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,