Týden Živě 156: Vánoční speciál

Poslední celý víkend roku oslavíme 156. dílem Týdne Živě. Minulou neděli jsme hodnotili rok 2011 z pohledu IT, tentokrát ho budeme hodnotit optikou běžných událostí. No skoro.


stáhnout program Týden Živě v MP3 #156 (17 MB)


Minulou neděli jsme na základě loňských předpovědí tak trochu rekapitulovali rok 2011; co se v předpovědích splnilo a co ne. Tentokrát jsme si tedy dali za úkol něco jiného a vzpomínali jsme na některé události, které na první pohled s počítači a internetem nemají skoro nic společného. Jak to celé skončilo? Zjistili jsme, že s informačními technologiemi dnes vlastně souvisí každý aspekt našeho života.

Naše pořady ve vašem přehrávači:

Týden Živě na Twitteru

#tydenzive je náš oficiální hash tag na Twitteru. Pokud nám budete chtít něco sdělit nebo pokud budete chtít slávu pořadu šířit dál, použijte kdekoliv ve svém tweetu výraz #tydenzive.


 

Týden Źivě „Hydepark“

Příští Týden Živě vyjde v neděli prvního ledna. Jelikož se nás v diskuzích pod články stále dokola na něco ptáte a my vám neodpovídáme, příští týden si tedy uspořádáme takový malý Hydepark. Pomocí formuláře níže můžete položit libovolný dotaz třeba na fungování Živě, a pokud to bude v našich silách, rádi ho zodpovíme. Tak ahoj na Nový rok!

 

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (33) Další článek: NextComputing uvádí malý osobní superpočítač Nucleus GP

Témata článku: , , , , , , , , ,