Sociální sítě | Twitter

Twitter razantně změní možnosti komentářů pod tweety. K některým už nepůjde napsat odpověď

Twitter aktuálně nabízí možnost skrýt si profil před všemi, či skrývat jen konkrétní odpovědi u vašich konkrétních příspěvků Nyní ale přijde s možností, jak přímo zamezit v komentování komukoliv či jen těm, které nesledujete.

O novince informovala Suzanne Xie, produktová vedoucí, na veletrhu CES v Las Vegas. Již brzy tak Twitter přinese možnost ovlivnit, kdo může váš příspěvek komentovat. To si vyberete přímo při přidávání a na výběr bude ze čtyř možností:

  • Global – komentovat bude moci kdokoliv (stejně, jako nyní),
  • Group – komentovat mohou pouze ti, které vy sledujete nebo které zmíníte v příspěvku,
  • Panel – komentovat mohou pouze ti, které zmíníte v příspěvku,
  • Statement – nikdo nemůže váš příspěvek okomentovat.

Uživatelům tak přibude další možnost, jak bojovat s případným spamem či nechtěnými reakcemi v komentářích. Již nyní je možné některé komentáře skrýt, to je ale nutné provádět až po publikaci a ručně. Nově tak bude vše mnohem snazší.

4e8b8db6-0f4b-41bd-91c3-418bc2f58b1c 
Tlačítko pro přidání komentáře bude stále viditelné, ne pro všechny ale musí být aktivní.

Na druhou stranu ale dá Twitter větší šanci kontroverzním či nepravdivým tweetům, na které nebude moci nikdo reagovat. Nabízí se i otázka, zda funkci nebudou zneužívat politici apod., aby znemožnili oponentům reagovat. Sociální síť si je toho vědoma a zkoumá možnosti, včetně povolení citovaného retweetu – tedy vložení si původní zprávy na svůj profil s vlastním komentářem.

Novinky bychom se měli dočkat v tomto roce.

Už i Twitter má tmavý režim. jak jej zapnout?

Zdroj: The Next Web

Diskuze (5) Další článek: SSD připojené k PCIe 4.0 přinesou velký skok v rychlosti. Nové disky od Adata zvládnou až 7 GB/s

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,