13
Fotogalerie

True Wireless a 20 hodin na jedno nabití? U nových sluchátek Audio-Technica žádný problém

Japonský výrobce audiotechniky představil svoje nové True Wireless sluchátka Audio-Technica ATH-CKS50TW. Novinka zaujme hned svojí výdrží. Udávaný výdrž na jedno nabití je 20 hodin poslechu a další 30 hodin přidává pouzdro. Dostanete se tak na vynikajících 50 hodin. Pokud zapnete vestavěné aktivní potlačení hluku (ANC), tak výdrž klesne na stále excelentních 15 hodin. 

O zvuk se stará 9mm měnič, přičemž je nově vyvinutý a nese oficiální označení Solid Bass HD TWS driver. Udávaný frekvenční rozsah je 5 Hz až 20 000 Hz. Výrobce slibuje nejen hluboké basy, ale celkově kvalitní zvuk. Zajímavostí je také kompatibilita s formátem Sony 360 Reality Audio.

O připojení se stará Bluetooth 5.2, kodeky jsou podporovány aptX Adaptive, aptX, AAC a SBC, podporován je i Multipoint pro současné připojení k dvojici zařízením (typicky notebook a smartphone). Hráči ocení Low Latency režim. Samozřejmostí jsou vestavěné mikrofony, potěší odolnosti proti vodě a potu dle IPX4.

Nová sluchátka Audio-Technica ATH-CKS50TW se vyrábějí v černé, modré a pískově bílé variantě, v Evropě je zatím ale dostupná jen černá verze. Sluchátka jdou k dispozici na stránkách výrobce za 169 Euro (zhruba 4 200 Kč).

Zdroj: www.audio-technica.com

Určitě si přečtěte

Články odjinud