Toshiba na trh s MP3many

Toshiba přichází na trh s vlastní řadou MP3manů, které jsou opravdu zajímavé.
Netrvalo dlouho a společnost Toshiba se probudila a vstoupila na trh s vlastními MP3 přehrávači. Nejsou to první kousky této společnosti, protože již dříve ukázala několik svých přehrávačů, které měli poměrně velký úspěch. Nový model uživatele zaujme především svou elegancí a designem, který se návrhářům opravdu povedl.

Typové označení tohoto přehrávače je MEA110 a je podle všeho nejzdařilejším audio přehrávačem společnosti Toshiba. V základní verzi přehrává formát MP3 a AAC. Přehrávač není nikterak omezen, což uživateli zaručí bezproblémové přehrávání nahrávek. Toshiba MEA110 SDMI podporuje ale především technologii AAC, takže MP3 nahrávky jsou opět z toho venku.

Potěšující zprávou je, že v základu Toshiba obsahuje 64MB paměti, z čehož by si měli vzít příklad někteří konkurenční výrobci MP3 přehrávačů. MEA110 také plně podporuje SD paměťové karty, které pro Toshibu speciálně vyrábí SanDisk. Maximální velikost paměti je až 128 MB. Přehrávač obsahuje alfanumerický LCD displej a pro svoji činnost potřebuje 2 AAA baterie, které vydrží nepřetržitě hrát až 10 hodin. Toshiba se opravdu vyznamenala, protože tento přehrávač může plně nést označení hi-tec. O něco horší je to však s cenou. Tento přehrávač bude v USA prodáván za 499 dolarů. Jde o jeden z nejdražších přehrávačů na trhu. Toshiba to odůvodňuje tím, že MEA110 je nejlepším audio – digitálním přehrávačem na trhu a to dokonce i před modely společnosti SONY (konkrétněji Sony MC-P10 Music Clip a Sony NW-MS7). Uvidíme jaká bude reakce samotných uživatelů, až se Toshiba MEA110 dostane na trh.

Diskuze (2) Další článek: (Ne)bezpečí tepla domova

Témata článku: , , , , , , ,