PR články

Titul MBA lze získat i 100% online studiem

Studium MBA je v posledních letech stále populárnější. S rostoucími požadavky zaměstnavatelů a širokými pracovními možnostmi si manažeři a specialisté rozšiřují své vzdělání, díky kterému následně získávají konkurenční výhodu na trhu a vyšší příjem.
1_Studium_MBA_Business_Institut - 600x300 - 500x250.jpg
Studium MBA je časově flexibilní: lze studovat kombinovanou formou i 100% online

Studium využívají především zástupci středního a vyššího managementu, kteří začínají studovat z vlastní iniciativy pro snadnější postup v kariérním žebříčku, anebo se možnost studia dokonce objevuje jako firemní benefit, kdy zaměstnavatel svým odborníkům školné uhradí. Studium je rovněž velmi populární mezi podnikateli, kteří jej využívají jako impuls k restartu nebo rozvoji vlastního podnikání.

Rozhoduje výběr kvalitní školy

V ČR existuje několik desítek škol nabízejících studijní programy MBA, které se však liší v kvalitě výuky i zaměřením nabízených oborových programů. Prestižní Business Institut působí v prostředí manažerského vzdělávání již od roku 2009. Tato MBA škola za dobu své existence připravila na úspěch více než 1000 absolventů a navázala spolupráci se 180 lektory, jež patří mezi špičku v jednotlivých profesních oblastech.

V případě studia MBA se nejedná o klasický akademický titul dle vysokoškolského zákona. Díky zaměření studia ale představuje titul MBA pro mnoho zaměstnavatelů velmi lákavou vizitku. V očích firemních personalistů tak může mít titul MBA z kvalitní školy srovnatelnou výhodu jako diplom z vysoké školy.

Business Institut nabízí více než dvacítku studijních programů MBA, DBA, BBA a LLM. Velké oblibě se začíná těšit 100% online studium MBA, kdy lze celé studium absolvovat s využitím virtuální učebny, online knihovnou a e-learningovým systémem s veškerou podporou. Kvalitou a odbornou náplní je online studium plně srovnatelné s klasickou kombinovanou formou.

2_MBA_management_IT_projektove_rizeni.jpg
Mezi nejžádanější MBA programy patří řízení ICT a projektový management

Flexibilní studium MBA

Výuka MBA programů na Business Institutu probíhá zcela flexibilně. Studenti mohou, s ohledem na svoje pracovní vytížení a povinnosti, ovlivnit začátek i konec svého studia. Nejrychlejší studenti mohou zvládnout studium MBA za 12 měsíců, běžná doba studia je pak 16 měsíců.

Celé studium se zaměřuje především na praktickou výuku, použitelnou v každodenní praxi. Každý program MBA je rozčleněn na 3 bloky, které jsou složeny celkově z dvanácti studijních modulů (čtyři moduly v rámci jednoho bloku studia). Studium je zakončeno vypracováním a obhajobou závěrečné práce, jejíž téma si student může zvolit s ohledem na vlastní profesní preference.

100% online studium MBA

Struktura a obsah 100% online studia je připravena tak, aby vyhovovala těm nejnáročnějším požadavkům v daných oborech a přinesla zájemcům maximální úsporu času. Celé studium je možno absolvovat kompletně online: od odeslání přihlášky, přes odevzdávání modulových postupových prací až po závěrečnou práci.

3_Online_knihovna_MBA_Business_Institut.jpg
Studenti mají k dispozici moderní e-learningový systém a rozsáhlou online knihovnu​

Reference absolventů Business Institutu

O přínosech studia na Business Institutu vypovídají reference úspěšných absolventů.

Například Pavel Hendrych, COO a absolvent programu MBA Řízení informačních technologií uvádí: „Ke studu na Business Institutu mě přesvědčilo zastoupení skutečných profesionálů v lektorském týmu, se kterými jsem měl v minulosti možnost spolupracovat, a o kterých vím, že se v oboru opravdu výtečně orientují.“

Jeho kolega Dalibor Švrček, který pracuje jako projektový specialista v oblasti IT, se přidává: „Studium MBA pro mě znamenalo výrazný profesní posun dopředu, spojený i s větším respektem u kolegů.“

Absolvent programu MBA Projektové řízení a plánování Vítězslav Mizera k tématu poznamenává: „Rozšíření znalostí v oblasti projektového managementu jsem mohl okamžitě využít v praxi při řízení vývoje a implementaci IS i aplikací.“

Svůj postřeh dodává i absolventka programu MBA Management soft skills Radka Slooten: „Studium na Business Institutu mi pomohlo ujasnit si vizi pokračování a úspěchu v podnikání.“

MBA: nový cyklus studia se právě otevírá

Business Institut právě otevírá nový cyklus studia a nabízí mimořádnou slevu 46.000 Kč, která se vztahuje na přihlášku ke studiu MBA v kombinované i 100% online formě.

Všichni zájemci o studium MBA, kteří podají řádnou přihlášku, budou navíc zařazeni do soutěže o atraktivní výhru. Vylosovaný výherce bude MBA program studovat zcela zdarma. Nový cyklus studia začíná v říjnu 2018.

Novinky a další informace najdete na www.businessinstitut.cz.

Další článek: Podívejte se na ukázky toho, jak by mohl vypadat nový iPad Pro

Témata článku: