Slevy | Hewlett Packard (HP) | Tiskárny

Tiskne z obou stran a má automatický skener s podavačem. HP Envy Pro 6420e je v akci jen za 1690 Kč

Na Smarty.cz dnes najdete pěknou slevu na inkoustovou multifunkční tiskárnu HP Envy Pro 6420e. E-shop ji prodává za 1690 Kč, přitom průměrně v obchodech stojí přes 2600 Kč, nikdy nestála pod 2000 Kč.

Tiskne rychlostí až 20 stran za minutu (černobíle) či 7 stran za minutu (barevně), podporuje automatický oboustranný tisk i bezokrajový tisk, útlém těle je přihrádka pro 100 listů papíru.

Překvapivý je skener/kopírka. Ten totiž obsahuje i automatický podavač na 35 listů. Ty sice oskenuje jen z jedné strany, ale v dané cenové skupině je zázrak, že funkci ADF vůbec obsahuje.

HP Envy Pro 6420e se umí připojit přes USB, Wi-Fi i Bluetooth. Podporuje technologie AirPrint, Mopria a firemní HP Smart, takže ji půjde bezdrátově spojit s každým důležitým mobilním i desktopovým operačním systémem.


HP Envy Pro 6420e 223R4B Instant Ink


Tiskárna bohužel nevyužívá oblíbený tankový systém a nádržemi na inkoust, ale spoléhá se na klasické cartridge. Oficiální černá s kapacitou na 240 stran i barevná s kapacitou 200 stran stojí od 400 Kč, na trhu jsou také levnější kompatibilní cartridge od třetích stran.

Alternativou ale může být předplatitelský program HP+. Ten jednak prodlouží záruku na tiskárnu na tři roky a jednak automaticky hlídá hladinu inkoustu, takže nikdy nedojde, neboť vás kurýr bude pravidelně zásobovat náhradními. Základní tarif za 29 Kč pokrývá 15 stran měsíčně, náročnější domácnosti pak mohou přejít na programy s 50, 100 nebo 300 stránkami měsíčně za 99, 159 a 369 Kč.

Diskuze (17) Další článek: Jak dobře vybrat router. Potřebujete Wi-Fi 6, co nejvíc antén a fyzických portů

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,