Web | Tipy

Tip: Relocate.me pomůže při stěhování a hledání práce v zahraničí

Stěhování a život v zahraničí rozhodně není jednoduchým krokem, jde ale o jeden z nejlepších zážitků, které za svůj život můžete mít. Na internetu existují stovky stránek, které pomáhají a radí, jak se přestěhovat, na co dát pozor a jakých služeb využít. Web Relocate.me však nabídne vše důležité pěkně na jednom místě.

Relocate.me nedávno dostalo nový design a aktualizovanou sekcí tipů, jinak jde o komplexní portál, který vám poradí naprosto vše, od výběru státu ke stěhování až po hledání práce a počítání mzdy a financí.

V současné době web nabízí celou řadu světových destinací, jako je Velká Británie, Německo, Spojené státy, Kanada či Španělsko, a jejich kompletní pokrytí. K dispozici je více jak 250 pracovních nabídek, rady ohledně bydlení, stěhování, pomoc s počítáním financí, plánováním mzdy a dokonce i stěhováním samotným.

Nejde tedy pouze o přehled států, do kterých se můžete stěhovat a pracovních nabídek, které najdete na mnoha jiných webech. Web vám vyloženě podá pomocnou ruku a nechybí ani blog, ve kterém si můžete přečíst příběhy jiných lidí a minimálně se inspirovat.

Diskuze (5) Další článek: Systém legendárního počítače Apple Lisa bude uvolněn jako open source

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,