Testlab: Jaký vybrat 10" tablet s cenou do 6000 Kč

Otestovali jsme hromadu cenově dostupných desetipalcových tabletů. Co od nich můžete očekávat a na co si dát pozor? Poradíme!

Obzvlášť teď před obdobím dovolené možná mnozí zvažujete nákup tabletu. Ať už pro zabavení dětí na dlouhých cestách, anebo pro jako „dovolenkovou“ náhradu počítače. Na brouzdání na internetu, sledování filmů nebo hraní her je tablet ideální a zabere jen minimum místa. Jaký ale vybrat? Do aktuálního čísla časopisu Computer jsme připravili podrobný srovnávací test 10" tabletů do šesti tisíc. Tady jsou námi zjištěné poznatky:

Pokud vás zajímají konkrétní modely a podrobné srovnání parametrů, zaběhněte si do nejbližší trafiky pro aktuální Computer (č. 7/15).

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (31) Další článek: Gmail podporuje nová témata a emotikony

Témata článku: , , , , , , , , ,