Časopis Computer

Testlab Computeru: jak jsme poslouchali ticho se sluchátky s aktivním potlačením hluku

  • Sluchátka s ANC jsou zatím docela drahá, ale fungují skvěle
  • Otestovali jsme kvalitu přednesu a samozřejmě i schopnost tlumit okolní hluk
  • Nabízejí až 20h výdrž na jedno nabití

Sluchátka s aktivním potlačením hluku (Active Noise Canceling – ANC) se těší stále větší oblibě, přestože stojí hodně peněz. Začínají na zhruba sedmi tisících a končí daleko za desetitisícovou hranicí. To je už hodně na to, abyste museli kupovat pověstného ušáka v pytli. Do testu jsme pozvali takřka všechna náhlavní sluchátka, která jsou nyní na trhu. Tentokrát si Kuba pozval Jardu Puka, šéfredaktora AVmania.cz.

Ve videu se dozvíte, co od takových sluchátek čekat a na co jsme během testování přišli. V aktuálním čísle časopisu Computer pak najdete velký srovnávací test všech sluchátek s pořadím od nejlepších po nejhorší a s naměřenými hodnotami.

Podívejte se na další nedávný Testlab Computeru:

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (15) Další článek: Google Coral: miniaturní akcelerátor pro umělou inteligenci, který chce zopakovat úspěch ve stylu Raspberry Pi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,