Technologické centrum msc@hp

Společnosti Microsoft a Hewlett-Packard otevřely v Praze společné centrum — Microsoft Solutions Centre @ HP, které přináší technologie společnosti Microsoft na hardwarové platformě Hewlett-Packard.
Společnosti Microsoft a Hewlett-Packard otevřely v Praze společné centrum — Microsoft Solutions Centre @ HP, které přináší technologie společnosti Microsoft na hardwarové platformě Hewlett-Packard. Po anglickém Bracknellu a francouzském Grenoblu je Praha třetím místem, kde se centrum msc@hp nachází.

Od MS Exchange směrem dále
Primárním zaměřením centra msc@hp jsou prezentace související s integrací MS Exchange, prezentace na vysokou dostupnost, na HP NetServery a na HP Rack SystemE. Postupně bude nabídka rozšiřována o další produkty BackOffice, o Windows 2000, o Windows Terminal Server, a o nástroje pro správu serverů a koncových stanic, zálohování a archivaci podnikových dat.

Pět vybraných a všichni s certifikací
Pro účast na využití msc@hp v Praze bylo společnostmi Microsoft a HP vybráno pět obchodních partnerů — Autocont, Comfor, CSc Computer Services, Expert & Partner Engineering a TruconneXion. S nimi již mají MS a HP dlouhodobou spolupráci a prokázali dostatečné zkušenosti při implementaci MS Exchange na platformě HP.

Pracovníci, kteří se podílejí na provozu centra jsou vysoce kvalifikovanými odborníky v oblasti produktů a technologií Microsoft (Microsoft Certified System Engineer a MS Certified Professional) a technologií HP NetServerů a produktů pro hromadné ukládání dat (HP NetServer Systems Technical Professional, HP Server Management Tools Professional, HP Racks & Microsoft Cluster Technical Consultant a HP Storage Management Technical Professional).

Pražské centrum msc@hp ve Freyově ulici se nachází ve Vysočanech v prostorách partnerské firmy Pro Futuro Consulting a je dostupné i pro ostatní partnery obou firem při splnění základních podmínek.

Z Prahy pro zbytek Evropy
Pro obchodní partnery společnosti Microsoft a Hewlett-Packard znamená otevření pražského centra msc@hp také tu výhodu, že pro seznámení se špičkovými technologiemi nemusí cestovat do zahraničí tak, jak tomu bylo v minulosti, takže školení vyjde levněji. Po zkušebním provozu má pražské centrum msc@hp plnit svoji funkci i pro střední a východní Evropu.
Váš názor Další článek: SPIS v přímém přenosu

Témata článku: , , , , , , , , , ,