Kuriozita | Volkswagen

Takovou výbavu nemá ani auto. Volkswagen představil kancelářské křeslo snů. Hodně divokých snů…

Nelekejte se, Volkswagen zůstává u aut, to si jen norská pobočka střihla marketingové cvičení (tzv. „aby byl kontent na instáč“). Nicméně výsledek je tak praštěný, že opravdu stojí za zmínku.

Kancelářské křeslo je pojízdné a vzhledem k maximální rychlosti 20 km/h mu konstruktéři pro jistotu dali i bezpečnostní pás. Baterie prý stačí na dojezd 12 km a museli byste mít hodně velkou kancelář, aby vám to nestačilo na celý den.

Výbava je bohatá. Celých 360° hlídají senzory detekující překážky, s couváním pomůže kamera, nechybí světla, kdybyste chtěli po patře pojíždět za tmy, nechybí barevná party světla, kdybyste… Ne, tady opravdu nevymyslím, k čemu by to mohlo být dobré :-)

A pokračujeme. Na palubě je dotykový displej, USB nabíječka, klakson na nepozorné kolemjdoucí. Praktická je kapsa na dokumenty a notebook, pokud byste potřebovali větší náklad, nechybí tažné zařízení pro vozík.

Křeslo v akci:

Jak už jsem naznačil, tohle křeslo se nebude vyrábět, vznikl jediný kus. Jediné, co automobilka slíbila, že se „občas někde ukáže“. Pravděpodobně tak zpestří výstavy a jiné akce.

Diskuze (5) Další článek: Šílené jako jeho předloha. Hummer AWD je e-bike s pohonem na obě dvě kola

Témata článku: , , , , , , , , , , ,