Takhle umí řídit Tesla sama: podívejte se na video, ve kterém se auto samo projíždí

Elon Musk se na Twitteru pochlubil pokrokem v autonomní technologii, kterou jsou vybaveny elektromobily Tesla. Odkázal přitom na nové video, ve kterém automobil sám projede předvolenou trasu, která zahrnuje jízdu po běžných silnicích i dálnici. Automobil musí reagovat na okolní provoz, dopravní značky i semafory. A celou cestu zvládl bez problémů. Podívejte se na video výše!

Jedná se o oficiální video, na kterém Tesla může demonstrovat, co autonomní technologie dokáže a proč by si zájemci o Teslu měli už nyní připlatit za funkci autopilota a plnohodnotnou výbavu pro autonomní řízení. Jakmile to bude možné legislativně, auto zjevně „samořízení“ zvládne.

Tesla už má jedno podobné video z roku 2016. Už před třemi roky projíždělo auto krajinou samo, nemělo k tomu jen tak pěkně propracovaný grafický software na svém monitoru a netrouflo si na dálnici.

Aktuální video má zjevně připomenout, že tuto technologii Tesla má a že ji stále zdokonaluje. Nedávno se Elon Musk rozpovídal, že má Tesla v tomto směru podle jeho názoru obrovský náskok před konkurencí, a tak chtěl nyní svá slova dokázat.

Diskuze (31) Další článek: Student podal miliardovou žalobu na Apple. Kvůli firmě měl skončit ve vazbě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,