Strojařský RAND vstupuje na AEC trh

Společnost Rand Technology Corporation ohlásila 15. 3. 2000 zprávu o získání akcií společnosti Technical Software, Inc.
Společnost Rand Technology Corporation ohlásila 15. 3. 2000 zprávu o získání akcií společnosti Technical Software, Inc. Díky této akvizici bude doposud strojírensky orientovaný RAND nabízet své služby i v oblasti AEC.

Společnost Technical Software se dosud orientovala na prodej a služby spojené s Autodesk produkty. TSI nabízí kompletní rozsah služeb včetně školení, konzultací, návrhu sítí a projektu PDM systémů pro zákazníky z oblasti stavebnictví (AEC), GIS a strojírenství.

RAND se zabývá dodávkami informačních systémů a řešení do inženýrských oblastí, zejména pak oblastí automatizace strojírenské konstrukce (MDA). Kromě toho RAND nabízí technické školení a support, integraci řešení s HW a sítěmi.

Živě komentuje: RAND byl v našem regionu doposud znám spíše jako firma působící právě v oblasti strojírenství, v poslední době spojená s aktivitami kolem produktů PTC. Z uvedeného důvodu je proto zajímavé, že RAND bude prostřednictvím TSI působit i na trhu Autodesk produktů.

Pro Autodesk je jistě poklonou vyjádření Briana Semkiwa uvedené v tiskové zprávě, že považuje Autodesk za vedoucího dodavatele a technologického inovátora v AEC průmyslu.

Váš názor Další článek: Pohodová čtyřka

Témata článku: , , , , , , , , ,