„Strategy Day“ společností Informix a SAP

Společnosti SAP AG a Informix Software uspořádají dne 9. května 2001 v německém Walldorfu setkání nazvané „Strategy Day“, zaměřené na prohlubující se spolupráci obou společností.
Společnosti SAP AG a Informix Software uspořádají dne 9. května 2001 v německém Walldorfu setkání nazvané „Strategy Day“, zaměřené na prohlubující se spolupráci obou společností. „Strategy Day“ navazuje na nedávno ohlášené rozšíření spolupráce mezi oběma firmami, na jejímž základě bude společnost SAP dodávat licence databázového produktu Informix Dynamic Server (IDS) společně s e-business platformou mySAP.com.

Akce je určena pro stávající a perspektivní zákazníky SAP/Informix z celé Evropy, přičemž osloveno bylo více než 1 500 zákazníků. Tématem tohoto setkání je pokračující těsná spolupráce obou firem s cílem zvyšování zákaznických přínosů prostřednictvím další integrace aplikací SAP s databázovými systémy Informix Software. Klíčovými řečníky budou Peter Gyenes, výkonný ředitel Informix Software, a Karl-Heinz Hess, člen rozšířené výkonné rady SAP AG.

Informix Software je jedním z předních dodavatelů pro SAP AG již od roku 1994. Obě firmy mají v současné době přibližně 2 000 společných instalací běžících na operačních systémech UNIX a Windows NT. Společnými celosvětovými zákazníky jsou např. 3Com, Agilent, BBC London, Deutsche Telekom, Hewlett-Packard, Italian Postal Services, Man Technologie, Motorola, NEC Technologies, Occidental Chemicals a Siemens.

O společnosti Informix Software

Informix Software, databázová společnost, je poskytovatelem špičkových databázových systémů pro data warehousing, zpracování transakcí a pro e-Business aplikace. S více než 100 000 zákazníky po celém světě je předním dodavatelem výkonných databázových systémů pro celou řadu zákaznických segmentů včetně obchodního segmentu, finančních služeb, státního sektoru, zdravotnictví, výroby, telekomunikací a mediálního a vydavatelského segmentu. Informace o Informix Software lze na nalézt na www.informix.com.

Váš názor Další článek: Boj o první místo v on-line letenkách

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,