iPhone | Steve Wozniak | IT Osobnosti

Steve Wozniak zatím neplánuje nákup iPhonu X, zůstává věrný klasickému modelu 8

Na nový iPhone X se stály fronty po celém světě, ale poprvé byste mezi lidmi těžko hledali fanouška nejnovějších technologií a spoluzakladatele Applu – Steva Wozniaka. Jak se totiž vyjádřil pro stanici CNBC, iPhone X zatím nemá.

Steve Wozniak v rozhovoru prozradil, že iPhone X ho zatím nezaujal, byť sleduje informace, které se kolem něho objevují. Zároveň si ho objednala jeho manželka, takže si ho určitě blíže vyzkouší. Každopádně zůstává věrný iPhonu 8, který je podle něj více méně „stejný“ jako iPhone 7 a iPhone 6.

Vtipně dodal, že telefony se v poslední době moc nemění a naopak ho teď více zajímá velká revoluce z oblasti elektromobilů, autonomních vozidel apod., kde se technologie rychle vyvíjí. Upozornil na to, že u mobilních telefonů podobně jako v historii automobilů bylo dosaženo ideálního formátu a změny už jsou pouze evoluční a méně znatelné.

Zmínil také to, že jsou stále věci, které je pohodlnější dělat na klasickém notebooku či počítači a ani hodinky nenahrazují samotný iPhone. K tomu lze jen podotknout, že nezbývá než čekat na novou éru v podobě rozšířené reality, která přinese nový prostor, který by mohl nahradit stávající formáty a rozhraní současných zařízení.

Představení iPhone X:

Diskuze (32) Další článek: Nitroděložní tělíska snižují riziko vzniku rakoviny děložního hrdla. Nikdo ale neví proč

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,