Sterling pečetí spojení s XcelleNet

Společnost Sterling Commerce známá jako tvůrce řešení obchodování business-to-business oznámila zakoupení společností XcelleNet.
Společnost Sterling Commerce známá jako tvůrce řešení obchodování business-to-business oznámila zakoupení společností XcelleNet, která se zaměřuje na vývoj softwaru pro vzdálené správu a řízení. Transakce byla uskutečněna za 225 milonů dolarů. Důvodem této akvizice je zájem Sterling Commerce o produkty společnosti XcelleNet, které byly okamžitě začleněny do jejího portfolia; konkrétně programy RemoteWare a RemoteWareExpres byly přijaty do rodiny produktů Sterling Connect jako Connect:Remote a Connect:Manage.
Živě komentuje:
Podle analytiků je oblast vzdáleného řízení systémů stále trhem, který přes veškeré obavy roste. Koupí společnosti XcelleNet a začleněním jejich produktů do svého portfolia získává Sterling Commerce přidanou hodnotu, která má společnosti pomoci udržet si pozici kvalitního poskytovatele end-to-end řešení obchodování business-to-business. Zajímavé je zmínit, že společnost Sterling Commerce byla hodnocena analytickou společností Forbes jako osmá nejzdravěji se rozvíjející malá společnost v USA.
Váš názor Další článek: Druhý pokus o cenzorství Internetu je opět kontroverzní

Témata článku: , , , , , , , , , ,