Státní armády hackerů se chystají k boji

Diskuze čtenářů k článku

19. 07. 2009 22:06

vedou do UK a z uk do USA tak nevim.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 16:50

1) lidi rozumi uplne vsemu jen ne tomu co maj zrovna za ukol v praci. A radi teoretizujou, ale neradi pracujou.

Na discovery byl porad o Mesici ... zkouseli vsechny ty "myty" tak ze dali vlajku do vakua ... delali otisk boty ve vakuu ... a kupodivu se to nechovalo jak nakej mamlas co nikdy nebyl ani v podtlaku trdil, ze by se to ve vakuu melo chovat.

2) lidi neustale hledaji vnejsiho nepritele. Nekoho, kdo muze za vsechny nase neuspechy.

Typickej priklad POVODEN = NAJDETE VINIKA! Vyhlasili jsme nekomu valku? To ne my jako nemeckej narod - to nakej zlej hitler, co naz zmanipuloval a donutil valcit s nasimi kamarady (se kterymi sme se nesnaseli par stoleti, ale urcite bysme sami od sebe s niminevalcili).

S ohledem na bod 2 by me taky zajimalo, proc musi sakra byt nekdo v pozadi, kdo nam predklada nepratele, kdyz 99 % lidi neustale hleda vnejsiho nepritele samo od sebe.

A tito lide v pozadi nejsou nicim jinym, nez projeveme teto touhy NAJIT A POTRESTAT nekoho, KDO MUZE ZA NASI VLASTNI NESCHOPNOST / prusery / omyly / chyby / nebo jen nevhodny sled udalosti.

Je to tahle lidska vlastnost, ktera generuje valky. Zadni lide v pozadi k tomu nejsou potreba.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 07. 2009 08:56

1) tak když MAXIMÁLNÍ teplota hoření petroleje je 1200°tak pořád nevysvětluješ, proč byli ROZTAVENÉ ocelové konstrukce(teplota tání 1550°C).

2) tady máš nějaká přední jména :

Steven Earl Jones - fyzik

Niels Harrit – expert v nanochemii Centra pro molekulární filmy institutu Nielse Bohra na univerzitě v Kodani

Richard Gage - architekt

Kevin Ryan - chemik

Všichni jsou profesoři svého oboru.

3) bod 2 a 3 si opět neřekl co se ti nezdá

4) jaké analízy máš na mysli? Jako statické - bylo dost fotek a videozáběru a chemické se dají zjistit i po zborcení budov

> Na jedne strane zaviras oci pred tim co se ti nelibi a na druhe operujes se spiklencema. Tebou nikdo manipulovat nemusi. Ty to zvladnes sam. - tak to je přesně tvůj případ. Spapkáš mediím všechno co pustí do eteru.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 07. 2009 09:00

Jinak co se týká Saddáma.

Pochybuji, že Saddám byl nějakou hrozbou pro západní svět. Opět stejná písnička - jsou tam zbraně hromadného ničení, ale když přišli inspektoři tak kde nic tu nic. Svět potřebuje militantní lidi jako jsi ty aby za války mohli schovávat své neúspěchy a podporovat je, jak říkáš. Já tvůj názor nesdílím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 07. 2009 21:09

Není nutné, aby byl Saddam "hrozbou" pro "západní svět". Jednoduše už nebyl kamarád -- bylo strategické se ho zbavit, protože byl na svou funkci dosazen a pak přestal poslouchat rozkazy.

AD Zeitgeist: SHRNUTI

Všechny tři teorie se mi líbily. Doporučuji všem se na to podívat.

1. - náboženství; tahle teorie se mi velice líbila, sama sice používala nelogických a nedokázaných tvrzení a to navíc vycházejících z platnosti náboženských tvrzení, které se sama snažial zdiskretitovat. Velká chyba!

Ale..., křesťanství je ve velé míře vykradené egyptské náboženství. FAKT.

"Narození" ostatních zmíněných bohů je stejné jako Ježíšovo. FAKT.

... a prostě se mi to osobně líbilo, doporučuju

http://video.google.com/videoplay... 14:00 (čtrnáctá minuta)

2. - 9/11; spíš souhlasím s teorií řízené demolice, ale prd tomu rozumím.

3. - FED; tohle mi "otevřelo oči", doporučuji všem tohle vidět a potom ještě Creature from Jekyl Island. Tahle kartelová skupina může za hodně věcí, včetně krize. (sedmdesátá-čtvrtá minuta)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
16. 07. 2009 17:26

ad 1) to je presne to co me na tech teoriich vytaci. Ze jde vesmes o lidi, co vi prd o dane problematice a misto toho, aby si neco precetli, tak zacnou teoretizovat a vydavat svy "objevy" za dukaz globalnich spiknuti.

0) pred zrozenim globalnich nabozentvi mel kazdy kmen sve vlastni bohy. Ti prohravali a umirali se svymi narody. Pokud prohral kmen/narod a byl vyhlazen, byl vyhlazen i dany buh.

1) pak to prislo. Na svete bylo prilis mnoho lidi a dobyte uzemi uz neslo vyhladit (ono se to nezda, ale zabijet je docela draha zalezistost). Takze resenim bylo udelat z nich otroky a nebo je asimilovat. A jak je asimilujeme?

1a) prvnim krokem bylo oddeleni kmenu/naroda od boha. buh jako neco abstraktniho mohl prohrat a narod presto zustal.

2a) druhym krokem bylo zavedeni konvertismu.

A ted to zaclo. Bohove spolu jiz nesoutezili jen pomoci zbrani a zabijeni, ale mohli ziskavat i ovecky z jineho stada. Prvnim takovym globalnim nabozenstvim bylo Zidovstvi. - TO VZESLO Z EGYPTSKEHO proste proto, ze zide zili na uzemi egypta, takze z velke miry prejaly videni sveta svych byvalych panu.

Pak z tohoto zidovstvi vzniklo krestanstvi. Jak? TAk ze prisel posuk s par trikama a ti zli zide, misto aby ho jmenovali svym kralem ho ukrizovali. No a protoze svet zrovna potreboval symbol odporu proti rimske risi, krestanstvi bylo na svete.

Pak o 6 stoleti pozdeji se objevil dalsi rebel. Historii islamu zase tak moc neznam, ale predpokladam, ze to bylo podobny jako u krestanstvi - dostal uzeh, myslel si ze je vyvoleny - predvedl par triku a dalsi nabozenstvi bylo na svete.

Jinymi slovy je to furt dokola. BTW. hitler, lenin a spol. jsou jen dalsi sebrankou v rade. Jim se (nastesti) zvitezit nepodarilo, protoze zvitezilo nase nabozenstvi (demokracie). A to bude vitezit tak dlouho, dokud budeme mit vojenskou prevahu nebo dokud neprijde nekdo, kdo zkonvertuje "nase" lidi na neco jinyho.

Proste furt dokola. Kolobeh sveta se to jmenuje.

ad "je vsemocny ale potrebuje penize" - dobre to ztvarnili v jednom dile South Parku: "potrebujeme penize, abychom mohli sirit slovo bozi ... konkretne potrebujeme poridit proto ... anti feto stity ... proto ... na obranu pred anti grato .. grafo ... greto .. paprskem z ... "

A nebo "jezis spasil trpel za nase i vase hrichi ... kdo Marklar? ... ale to skoncite v pekle ... ano, dekujeme, nazdar"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
16. 07. 2009 16:51

tohle je zbytecna debata. Je to jak debatovat s nabozenskejma fanatimaka. Zbytecna vec.

Tak jen k te valce:

1) Saddama chtel sestrelit hlavne Bush. Takze "clovekem v pozadi" mel byt nejneoblienejsi clovek na planete?

Asi nazyvame stejnou vec jinymi jmeny. Tomu se nerika "spiknuti", ale "hledani zaminky". Zaminky nejsou spiknuti. Zaminku pouziva kazdej rvac, armada i politici. Zaminky slouzi k ospravedlneni cinu, ktery chceme zpachat a ktery neni uplne koser. Jestli tohle je spiknuti, tak spiknuti je opravdu vsude, protoze hledat zaminku je zakladni potrebou 99% lidi (ten zbytek je za zdi v ustave).

A saddam zaminku poskytl sam, kdyz delal operace, ktery se daly vykladat jako presuny zbrani hromadnyho niceni (coz on sam prezentoval). Neco jako kdyz si das pod tricko klacek ve tvaru pistole. Ochranka v bance te sejme.

2)

>Svět potřebuje militantní lidi jako jsi ty aby za války mohli schovávat své neúspěchy a podporovat je, jak říkáš. Já tvůj názor nesdílím.

tu vetu jsem uplne nepochopil - kdo ma co za co schovavat? Nicmene nekolik pacifistickych (nebo aslespon nedostatecne militatnich nebo vojensky vyspelych - o predevsim) spolecenstev na zemi jiz bylo. A vsichni skoncili jak? TAk ze uz nejsou. Protoze:

1. lide maji ruzne zajmy. Ja mam jine zajmy nez ourada z vlady. A abychom spolu nebojovali o nesmysly, potrebujeme vnejsiho nepritele. Typickej priklad je rozvodovost v NY - hlavnim duvodem je TEPLOTA V BYTE ! U nas jsou to s mirnou prevahou finance a ve vychodnejsich regionech predevsim finance.

Vnejsi nepritel je zatim jedina vec schopna udrzet vetsi celky pohromade. Typicky EU by se rozpadla nebyt ruska a islamistu.

EU nezformovali pacifiste. EU zformovalo CCCP, ze ktereho mely vsechny zapadni staty nadelano do kalhot.

2. je to jako se rvacem. je potreba trenovat. kdyz netrenujes, je po tobe.

BTW. je mozne, ze se nekdy lidstvo spoji a vsichni budeme spolecne pracovat dohromady?

ANO - az nas napadnou mimozemstani. (a to neni sakrasmus)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
16. 07. 2009 17:36

jeste k tomu hledani nepreitele: pak jsou samozrejme lide, co se snazi hledat nepritele "uvnitr".

V poradku, jak jsem rekl je to vrozene. NIcmene si uvedomte, ze DEMOKRACIE je jedina forma vlady, ktera vam tyhle manyry toleruje. Pokud byste hledali vnitrniho nepritele v totalite, tak by brzo nekdo skoncil velice spatne. A vetsinou ten, kdo s tou teorii prijde, protoze pokud je mi znamo, tak teorii a praxi vnitriho nepritele meli zvladnutyho akorat komanci.

Ve vsech ostatni rezimech to dopadlo tak ze dotycnej skoncil driv nebo pozdej velmi spatne. Samozrejme krom demokracie, na kterou vetsina spiklencu nadava.

Presne ve stylu toho kreslenyho foru, kde ozrala vyrvava "KDYZ CHCI RIKAT, ZE NASE SPOLECNOST JE FASISTICKA TAK TO RIKAT BUDU - PRECTI SI USTAVU - MAM PRAVO TO RIKAT"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 07. 2009 09:33

1) No alespoň na něčem se shodneme. S náboženstvím máš pravdu ale není to jen o porobování lidí, ale především o jejich ovládání. Nábožného člověka je mnohem lehčí manipulovat. Pohrozíš: "Když to ne/uděláš půjdeš do pekla". Jinak především USA se křesťansví velice hodí. Mohou za něj schovávat prakticky vše a většina lidí z USA jim za to zatleská. Univerzální odpověď: "Protože si to bůh tak přeje".

2) Pravda. Saddám sám vypustil do světa, že má zbraně hromadného ničení. Ale neměl. Řekl to proto, že neměl moc navýběr. Dlouho to vřelo mezi Íránem a Irákem. Irán měl navrch a především, kdyby došlo ke konfliktu, tak ke komu se asi spojenci připojí ? :) Prostě měl nahnáno, tak to risknul.

3) Jednoduše nejlepší způsob jak odvést pozornost od nějakého veřejného problému je zaměřit pohled veřejnosti jinam. A co poslouží lépe než válka. Navíc, když je stát ve válce, tak lidé jsou mnohem benevolentnější ke zvyšování "bezpečnosti", což je jen opět oklešťování svobody jedince, zvyšování daní apod.

Jinak opravdu nejsem pacifista, ale nesouhlasím s názorem, že lidé potřebují válčit. A s tím spojením světa jsi mě fakt pobavil. Až nás napadnou mimozemšťani :D :D :D. Koukáš moc na SCI-FI. Kdyby byl ve vesmíru život, tak horko těžko tak vyvinutý jako člověk. Kdyby přeci jen byl a napadl nás, tak vzhledem k tomu že by musel překonat sakra velkou vzdálenost (což vyžaduje tomu úměrnou techniku), tak by nás vymazal ani bychom o tom nevěděli. Když se podíváš na lidskou rasu a představíš si že nejsi člověk tak bych nás taky vymazal. Lidstvo je agresivní, nevypočitatelné a spotřebovává zdroje jak kobilky. (doufám, že jsem se někoho nedotkl :) ).

Mějte se ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 07. 2009 15:34

1) to je prave funkce nabozenstvi. No neminim je v zadnym pripade obhajovat - jenom si uvedom, ze to bylo nabozenstvi, ktery spojilo a motivovalo lidi aby bojovali za ... no s tema druhejma. Coz zabezpecilo preziti nasich predku. neandrtalci mozna byli "lepsi", jenze to se nikdy nedovime.

ad USA) ne USA, to czech republick je neobvykle ateisticka. A navic jde o dalsi zbytecny a vykonstruovany utok na USA. Vedle protestantu a kreacionistu je v US taky fura homosexualu, intelektualu, vedcu a dalsich skupin, ktere cirkev nemaji zrovna v lasce.

Jediny v cem je tady US v extremu jsou kreacioniste, kteri tam maji vetsi podporu, nez byva v civilizovanem svete obvykle.

Jenze u nas je jeden blbec od nich primo na hrade ... nehomidniho kanclere teda v US nemaj (to jen na upresneni kde kdo vladne).

2) spojenci by se pripojili na stranu Iraku. Stejne jako to udelali v 80. letech, kdy Irak temer 10 let bojoval s Iranem. A za pomoci americkych zbrani vyhraval.

Fakt neni prekvapenim, ze se k nemu US otocily zady po te, co uzavrel mir s jejich nepritelem a zautocil na jejich spojence.

3)

ad valka) od dob vedeni spolehlivych zaznamu (zavedli egyptani) bylo na svete MENE nez 300 dnu miru. JInymi slovy vyjimkou je mir. Nikoliv valka. zNeuzivat neco co je bezne - opet - tomu se nerika spiknuti, ale zaminka.

> Jinak opravdu nejsem pacifista, ale nesouhlasím s názorem, že lidé potřebují válčit.

jak jsem rekl - cas od casu s v historii lidstva objevi pacifiste. bohuzel zadny narod tohoto smysleni neprezil dodnes aby nam mohl vykladat, jak se to dela.

Tedy mozna az na budhisty ... ovsem komanci z ciny s nema brzo zda se udelaj kratkej proces - tedy je bud zpacifikuji, nebo zmilitarizuji

> Když se podíváš na lidskou rasu a představíš si že nejsi člověk tak bych nás taky vymazal. Lidstvo je agresivní, nevypočitatelné a spotřebovává zdroje jak kobilky.

Ja nemam potrebu vyhlazovat kobylky. Mozna bych zmenil nazor, kdyby se pres nas jeden oblak prehnal ... nicmene lidstvo se dostalo tam kde je v regulernim evolucnim "boji". co myslis, ze by bylo misto nas?

Myslis, ze opice nebo vlci, kde vladne absolutni moci alfa-samec je "lepsi"?

Nebo ze mravenci jsou "lepsi"?

A v cem spociva to "byt lepsi nez lidi"? Co je lepsi ti rekli lidi. Pokud jsi z toho vyvodil, ze lidi jsou svine, tak i kdyz je to mozna pravda tak to tak rozhodne nemysleli

Nebo myslis, ze jine druhy tak nedrancuji prirodu? Naopak vsechny druhy se mnozi, dokud jim to okolni prostredi umozuje. I ty tzv. prirodni kmeny zpusobili radu katastrof. Majove byli v dobe prichodu spanelu sami na odchodu, protoze je tlacily okolni kmeny a jejich civilizace spotrebovala moc zdroju jen na udrzeni sama sebe v chodu (obdoba padu Rima).

Indiani v US nektera mista tak vybydleli, ze tam nezustal ani jediny strom.

A tak by se dalo pokracovat - naopak kontrola drancovani prirody v nasi spolecnosti je historicky bezprecedentni. Cimz nerikam lepsi/horsi, ale nutna, protoze nase civilizace dosahla situace, kdy "vnejsi expanze" neni mozna. Takze je treba hledat zdroje rustu uvnitr. Tudiz mene poskozovat prostredi a vice ziskavat.

Nicmene pokud je ti pod 20, tak tenhle nazor casem odpadne sam.

meju se - taky se mej - baby to maj rady ... a pak obcas delaj veci, ktery maj radi zase chlapi ... tomu se rika kolobeh zivota

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 07. 2009 16:05

1) náboženství bylo, je a bude nástroj moci. Záleží jak ji využiješ. A když je někdo fanaticky věřící (Islamisté, ale i Křesťané v USA), tak máš moc prakticky neomezenou.

2) Tak to si nemyslím. Že byli dříve na straně Iráku neznamená ani za mák, že by nyní museli být opět spojenci. Zvláště ne po konfliktu v Kuvajtu. Tohle je prostě fakt. Podle mě by to z dálky sledovali jako třetí strana a snažili se aby se nepoužily zbraně hromadného ničení. Po oslabení obou by možná s nějakou záminkou globální hrozby obě území anektovali.

3) 300 dní míru - tak když to bereš globálně pro celý svět, tak je to zřejmé. V Africe jsou války nepřetržitě. Samozřejmě, že dříve šlo o přirozenou selekci, ale nyní žijeme v civilizovaném světě a válka už není co bývala dříve. Pevně stanovené hranice (i když někdy také těžko říci - např Čečensko), Globální spojenecví a dle mého se i smýšlení lidí dost změnilo. Jsem možná naivní, ale čekám že se alespoň čase začně měnit (nemluvím o horizontu 10 let). A lidi jsou svině, kdyby jsi se podíval z globálu. Představ si mimozemšťana jak kouká na testování kosmetiky na zvířatech, vybíjení malých tuleňů, kácení deštných pralesů, lov kytovců, je toho halda a o našem druhu to zrovna dobře nevypovídá ;) .

Ohledně těch zdrojů si myslím, že se to pomalu začíná měnit k lepšímu, ale je to jen tím, že už nám začíná tect do bot. Kdybychom měly zdroje ještě na 300 let, tak nikdo ekologii a energii moc řešit nebude.

4) Pod dvacet už mi dlouho není a příjde mi trochu zcestné ohánět se věkem.

Sem tam se meju, ty snad taky a ženě se líbí když to čas od času udělám ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
26. 07. 2009 18:29

> V Africe jsou války nepřetržitě.

RASISTO !

Asi se shodneme, ze 20. stoleti bylo jedno z nejklidnejsich v evrope:

- 1905 zacina bolsevicka revoluce

- prvni svetova

- spanelska obcasnka valka

- rusko finska valka

- ceskoslovensko - polske boje o pohranici

- druha svetova

- polsko-rusko-ukrajisnke boje

- napadeni madarska

- berlinska krize

- napadeni Ceskoslovenska

- valka o Kypr

- vyjimecny stav v poslku (mirna obcasnka valka zabranila otevrene rusko polske)

- krvava revoluce v rumunsku

- a zacina desetileti valek na balkane

cimz jsme se dostali do roku 1997 a zasahu aliancnich sil. Boje pak pokracovaly.

A to sem nezminil gulagy, unosy vlastnich obcanu pres hranice a strelba do vlastnich na hranicni care ... suma sumarum se poctem ztrat radi nekam za 1. a 2. svetovou (podle toho co vsechno se secte).

A to jsme se jeste nedostali k operacim, ktere evropske sily provadely v zahranici - jen namatkou:

- suezska krize

- valka o Falklandy

- Afghanska valka

- Korejska valka (ta byla na rozdil o vietnamu pod zastitou OSN, takze se ji legitimne ucastnily zapadni evropske sily)

- atd. atd.

Takze jeste jednou o tom mirumilovnem evropskem spolecenstvi

Evropani dlouho (az do vynalezu atomky) dominovali v oblasti valceni. To je proc je nase civilizace v US a proc je "bez konkurence". Ten kdo je aktivni ten vitezi (pokud neprohraje)

Bylo a je to bude tak, ze ten kdo je aktivni pomalu nebo rychle dobyva cizi uzemi.

A je jedno, jestli je to metodou blitz krieg a nebo metoda soustavneho tlaku.

To neni o tom byt zly nebo hodny - proste aktivni vytlaci pasivni hrace. Zakon darvinismu a vyvoje.

> Představ si mimozemšťana jak kouká

predstav si clvoeka jak kouka na ... libovolne zvire v zoo. Je to pro nej zvire a nekritizuje ho za to ze selma trha a tchor smrdi.

Pokud na nas cuci mimozemstani, tak nas V LEPSIM PRIPADE berou asi jako my bereme psy. (tedy v pomeru inteligenci)

> na testování kosmetiky na zvířatech

maj to snad testovat na lidech?

> vybíjení malých tuleňů, kácení deštných pralesů, lov kytovců, je toho halda a o našem druhu to zrovna dobře nevypovídá

Vypovida to akorat, ze lide delaji systematicky spatna rozhodnuti a upredsnostnuji kratkodoby efekt pred dlouhodobymi nasledky.

Coz je evolucne dana vlastnost.

BTW. clovek je JEDINE zvyre, ktere se snazi neutocit na mladata jinych tvoru. Ostatni predatori naopak preferuji utok na mladata jako snadnou korist. Tygri dokonce zabiji mladata stejneho druhu, protoze jsou konkurenci pro vlastni tygrata.

V tomhle je clovek svetla vyjimka. Nikoliv spatna. Vsechny ostatni druhy by lovily, az by tulene vylovily, stromy vykacely a kytovce sezraly.

jedinej pruser je, ze clovek je prilis efektivni predator.

> Kdybychom měly zdroje ještě na 300 let, tak nikdo ekologii a energii moc řešit nebude.

tohle souvisi s tim vekem, nak tery sem poukazoval.

Sorry, ale z toho primo cisi, ze lidstvo by se melo nejak chovat a ty chces klacek, kteryh o donuti se tak chovat.

Ekologicke chovani je nutne PRAVE PROTO, ze priroda neni schopna kompenzovat ne-ekologicke chovani cloveka.

Pokud by byly neomezene zasoby ropy a priroda by starou lednici / plastovy pytlik / etc. rozlozila behem nekolika hodin, bylo by nesmysl recyklovat a delat skladky odpadu. Vsechno by se proste hodilo za humna a rano by to tam nebylo.

Podobne jako se to dela (na vesnici;) s bilogoickym odpadem (na kompost).

> Že byli dříve na straně Iráku neznamená ani za mák, že by nyní museli být opět spojenci. Zvláště ne po konfliktu v Kuvajtu.

byli kamaradi, dokud napadali nase nepratele. Stali se neprateli, kdyz napadli nase pratele. Co je na tom tak slozityho a spikleneckyho k pochopeni?

Kdyz prijdu a dam pres hubu tvymu kamosi, taky se nekdo bude divit, kdyz mi taky jednu natahnes?

> Po oslabení obou by možná s nějakou záminkou globální hrozby obě území anektovali.

tohle uz je proste blbost. Nikdo tady nic anektovat nechce.

US se do iraku dostaly a uz se stahuji. Anektovani = PRIPOJENI uzemi. Rada statu by se RADA pripojila k USA a stala se dalsim jejich statem. To US nemusi valcit. Staci vyhlasit konkurz a zitra jsou z nich United States of World.

US (potazmo zapadni svet) potrebuje klid na blizkym vychode. Pacto se tam tezi ropa. Tudiz je tam potreba alespon zakladni prumysl. A prumyslu skodi valceni. Proto se tam US snazi udrzet klid.

nic spykleneckyho

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 23:58

Neda mi sa nezapojit...

Ked uz tu hovorite o tych konspiraciach.

Niekde som na nete cital,ze teroristi pouziju v najpblizsich rokoch takzv. spinavu bombu.Pre tych co o tom nic nevedia,je to bomba zlozena s radioaktivneho materialu obohatena chemickymi latkami.

Dokonca ANGLICKA i AMERICKA a NEMECKA vlada , resp. ich tajne sluzby poznamenali,ze i napriek vysokej technickej dokonalosti zachytit radioaktivne latky,nie su schopny lokalizovat tuto bombu.A co horsie,niesu schopny celit jej nasledkom.Teroristi o tom vedia!!!V sprave sa dalej uvadzalo,ze o probleme vedia i popredny predstavitelia vlad.No nic s tym nedokazu zatial urobit.Preto,ak sa dobre pamatam,bolo i zverejnete vyhlasenie o postupe,ci plane,ako v danom pripade reagovat!

Je smutne,ze tento preskum,ci vlastne akasi previerka prisla az po utoku na WTC.

Dalej som niekde nasiel i clanok o tom,ze CIA a i pridruzena tajna sluzba,ktora ma nastarosti tzv. bezpecnost USA uz dlhsie vedela o moznom riziku.Nie o teroristickom , ale financnom!USA je jedina krajina,ktoa vlastne zije z ostatnych krajin a statou.Nehovori sa o tom,ale kazdy stat na tejto planete musi odvadzat akusi dat za povedzme ochranu.V tom clanku to prirovnali ako k vypalnemu.Cuduj sa svete,funguje to.USA zije z krajin ako su ARABSKE EMIRATY a podobne.Jednucho krajin,kde je nerastne bohatstvo.Ved si zoberte,ze IRAK a AFGANISTAN bola iba akasi zasterka,aby ludi zblbli a nastolili im akusu skoro pravdu o tom,ze je to krajina teroristou.Ja osobne by som do ziadneho statu nepichal.Je to ako pichat do osieho hniezda.Co sa USA aj podarilo a teraz nevedia ako z toho von.

Ale k tomu financemu bankrotu USA.V USA popredny ekonomovia uz davno prehlasovali,ze USA sa financne ako celosvetova jednotka neudrzi.A mali pravdu.Samotny predstavitelia USA to vsak nechceli vediet a zazmurovali pred tym oci.Potom prisli na jedine mozne riesenie.Co tak predstierat,ze nas niekto napadol a ako odvetu vtrhneme do nejakeho statu,kde je nerastne bohatstvo a privlastnime si ho.toto vsetko sa stalo!!!

Prejdnem k veciam,co ma ale velmi zaujali.Napriklad vo WTC sa denne premielalo naraz asi 100 000 ludi.No zomrelo ich iba par...Myslim 3000 vratane,alebo skor povacsinou hasicou a zachranarou.Z toho mam na jazyku otazku,kto dal pokyn na vyhlasenie poziarneho cvicenia?Lebo urcity svetkovia tvrdia,ze prave to ima vlastne zachranilo zivoty.Ako je mozne,ze letecka ochrana zlyhala?Je dokazane,ze letecky dispecery si mysleli,ze sa jedna o nejake cvicenie.Az ked narazilo preve lietadlo,dali pokyn na zozstrelenie akehokolvek lietadla,co sa nehlasi.Neskor dali prikaz na zastavenie letoveho prenosu na celom uzemi USA.Vo vysetrovani ktore bolo neskor sa nasli velmi velke nezrovnalosti medzi informaciami.To znamena,ze informacia od prikazu po uskutocnenie bola niekde zastavena.

Dalej,ako je mozne ze lietadla narazili presne do stredu dvojiciek,ked vacsina pilotou zhodne tvrdi,ze bez navigacie to jednoducho nejde!!!A takto by som mohol pokracovat dalej.

Takze to zhrniem.Nie KOREA a CINA,ci neviem kto este je ten,co svojim konanim ohrozuje tuto planetu.Ale je to samotne USA!!!!

Svojim spravanim iba provokuje okolite krajiny.A ja osobne si myslim,ze prichadza cas,kedy sa EU a zvysok sveta bude chciet osamostatnit od USA.USA budu robit vsetko preto aby sa to nestalo.A tak pride k vojenskym konfliktom.

Co dodat na zaver.Uz len to,ze dufam,aby nenapadlo nejakeho idiota v americkej armade pouzit jadrove,chemicke , ci ine zbrane v globalnom meritku.Taktiez dufam,ze ine krajiny sa nenaburaju do armadnych systemou USA a neurobia nieco , aby sa toto vsetko stalo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 00:24

To mi rekni jaky nadlidi by to vsechno museli ridit, covece. Vsechny zastupce si v USA volej, nikdo nikoho nikam nedosazuje, vsichni sou voleny. Takze cely senat i snemovna, prezident a vubec cela vlada, dostane vobalku s tajemnym prikazem udelej A B C, a voni to vsichni udelaj? Jezis kde to zijes? V nejakym komixu?

Kdo by za tim jako stal? Doktor NO? Drakula? Tajny spolek kameniku? Martani?

Vsichni politici i bankeri a obchodnici a zbrojiri a generalove sou jen LIDI. Lidi co delaj chyby a nechaj se svyst korupci a uplatkama a zastrasovanim. Nerikam ze sou vsicni cisty jak lilie, spis naopak. Jenze velkou skupinu lidi, zvlast dosazovanejch volbou nemuzes kocirovat. Schvalne to zkus. Ani velky totalitni vudci moderni hystorie to nedokazali. Ani lidi co zavrazdili miliony nemeli absolutni kontrolu. Muzes mi rict jak by par 70ti letejch Zidu mohlo ridit svet?

Furt akorat slysim o Novym svetovym poradku a porad mi schazi, co by jako na spojeni narodu bylo spatnyho. Co se jako deje dneska? Mlada generace uz nezije v Cechach nebo Francii, zije v Evrope, ma znamy po svete a keca s nima na Facebooku. Arabskej svet se zacne probouzet z fanatickyho poblouzneni co nevidet, Indie, Cina uz ma nakroceno. Svet se meni kazdej den a ty si myslis ze by to hrstka lidi zvladla kontrolovat? BULLSHIT.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 09:25

Zdravim,

konspirační teorie je jedna věc a fyzika druhá.

1) Nepochybuji, že každý viděl záznam "spadnutí WTC". Prostě, když už nic, tak tohle mi přišlo sakra divné. Letadlo naletí do 2/3 budovy a exploduje. Jak už bylo zmíněno, tak letecký kerosín má teplotu hoření 850°C. Jádro konstrukce WTC bylo postaveno do čtverce se základem ze 24 nosných OCELOVÝCH pilířů. Ocel má teplotu tání kolem 1400 °C. Budova byla konstruována aby vydržela zemetřesení a v plánu se počítá i nárazem dopravního letadla. To se mi zdá napováženou podezřelé

2) Jestli jste viděli záznam pádu WTC, pak doporučuji se podívat na řízenou demolici. Ve zkratce se u mrakodrapů přeříznou nosné pilíře budovy ideálně pod úhlem 45°. Vytvoří se tím Véčko a budova se nenakloní na stranu a prakticky se zhroutí do sebe.

3) Zaráží mě také rychlost pádu. Budova šla k zemi takřka volným pádem bez jakéhokoliv odporu. Architekt byl asi hlupák nebo nevím :D. Žádný odpor pater na sobě. Opět podezřelé

4) Jakto že jádro nezůstalo stát? ? Čekal bych, že ocelové traverzy budou tržet alespoň 20 pater vzhůru.

Závěrem: Nevěřím konspiračním teoriím, ale prostě letadlo neshodí mrakodrap této konstrukce a rozhodně ne tímto způsobem jak se stalo. Jinak nevim kdo stojí v pozadí a pochybuji že se to někdy dozvím. Ale jinak nebuďte naivní a nevěřte všemu co se Vám předsouvá. Uhlavní nepřátele světa Usáma a Saddám byli zbrojeni americkou armádou (Usáma při boji proti Rusku-SSSR a Saddám v boji proti Íránu)

Mějte se

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 16:32

PANE BOZE TO JE DEMAGOGIE - TIHLE LIDI FAKT MUSEJ DELAT PRO TY LIDI V POZADI

1) kdysi kamarad donesl ocelovy vidlice na opikani spekacku. Pak neprozretelne odesel ... a druhy den koukal ... protoze mel tyce do 90 stupnu ... z dvojspichejle na parek mel X ... a jednu tyc mel do tvaru dvojtyho s ... dalsi otoceny tak ze se sedelo zady k ohni aby byl parek nad nim.

VSE CO BYLO POTREBA byla trocha alkoholu a 30 cm velky plaminek z OBYCEJNYHO DREVA.

Ono totiz staci aby se ocel ohnula = zmekla. K tomu nemusi tat.

2-3) jeste odbornik na demolice. Uplne mimo.

4) namiste zustalo vic nez 20 pater bordelu a z nej trcelo dalsich X pater traverz a ocelovych konstrukci.

Jenze abys to vedel, tak bys misto cteni konspiracnich blabolu musel poslouchat lidi, co tam skutecne byli. A ne lidi, co videli zabery z kilometru a z toho usoudili, ze budova mela padat 1 sekundu dele, nebo se mela naklonit o 3 stupne vic.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 17:01

Jestli chceš přirovnávat opékací vidlice z kauflandu (mimojiné dost pochybuji že byly ocelové) s konstrukční ocelí používanou na jádra mrakodrapů, tak to opravdu nevíš co mluvíš. Mechanické vlastnosti železa a oceli jsou ovlivněny prvky v nich osažených a to především uhlíkem, sírou a fosforem. Tyto prvky zapříčiní, jak je materiál křehký a tvrdý. Čím více úhlíku, tím je kov tvrdší a křehčí.

Tím chci říci, že tato ocel se ti nebude ohýbat jako kaufland opékací klacky.

Dále by mě zajímalo co se ti zdá mimo na bodu 2 a 3.

Raději než lidem co tu hrůzu viděli budu poslouchat odborníky na statiku, architekty a demoliční experty. Nikdy jsem neřekl, že jsem expert na demolice, ale stačí jich vidět pár a rozdíl mezi neřízeným a řízeným zřícením pozná i laik.

Přidávám link od jindry999, který je na zamyšlení

http://www.zvedavec.org/komentare/2009/04/3106-hi... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 17:32

Predne teplota horeni kerosinu je 400 - 1200 stupnu celsia. Zalezi na druhu paliva. Rovnez na otevrenym prostoru zhne nejmensi teplotou (z v budove neni, jak vime).

> stačí jich vidět pár a rozdíl mezi neřízeným a řízeným zřícením pozná i laik

LOL tak to rika vse. Tohle se mi nezna na bodu 2 a 3.

> Raději než lidem co tu hrůzu viděli budu poslouchat odborníky na statiku, architekty a demoliční experty.

to by nebylo az tak spatny, jenomze pro tebe odbornik_na_spiklenecke_teorie = demolicni_expert.

Nebo jmenuj nejaky ty experty (pokud mozno s vyskokou skolou nebo nekolikaletou praxi). Pacto dneska si rika odbornik kazdej nouma co kouka na Discovery...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 17:36

mimoto pokud bys poslouchal aspon par lidi, co tu hruzu videli, tak bys vedel kolik tam bylo pater trosek a jak vypadaly.

Bez toho nevim, jak muzes provadet analyzy patrne z druzicovych zaberu.

Na jedne strane zaviras oci pred tim co se ti nelibi a na druhe operujes se spiklencema. Tebou nikdo manipulovat nemusi. Ty to zvladnes sam.

Jinymi slovy TY jsi ten co cenzuruje informace, ktere se k tobe dostanou.

Ale chapu, ze spiklenecky teorie jsou mnohem vic sexy, nez vypraveni nekoho, kdo slanoval 10 pater skrz trosky pro policajsta s trubkou v hrudniku... ze...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 16:40

> Uhlavní nepřátele světa Usáma a Saddám byli zbrojeni americkou armádou (Usáma při boji proti Rusku-SSSR a Saddám v boji proti Íránu)

A co je na tom konspiracniho, kdyz to vsichni vedi?

Pred tim byl nepritel CCCP coz NENI RUSKO. On bojoval s islamisty, kteri jsou neprateli nevericich (coz jsou kupodivu i komunisti). A protoze obe mocnosti nemohly bojovat primo, tak OBE vyuzivaly prusery te druhe.

CCCP podporovalo severovetnamce a amici podporovali Afghance.

Pak komunisti padli a islamisti se (prekvapive) nedemilitarizovali, ale otocili se na dalsiho nepritele, cimz je zapadni demokracie.

V Iraku to samy - Saddam byl kamarad, dokud bojoval s islamisty v Iranu. Iran byl kamarad, dokud nesvrhnul tamni vladu Chomeini a nevyhlasil svatou valku USA. A dokud nezajal americky obcany na jejich vlastni ambasade.

NEBO TO TAKY BYLO SPIKNUTI LIDI V POZADI? DONUTILI CHOMEINIHO ABY ZNICIL NASE (JEJICH) KAMARADY A PAK NAM DELAL NOVYHO NEPRITELE, KTERYHO MUZEME BOMBARDOVAT??????

Kdyby Taliban bojoval dosud se sovety, byl by nasimi kamarady.

Kdyby Saddam bojoval dosud s Iranem, byl by nasimi kamarady.

Byla to volba Talibanu vyhlasit valku zapadnimu svetu.

Byla to volba Saddama vys_rat se na Iran a zautocit na Kuvajt (spojence zapadu).

Byla to jejich volba. Ne nase. A UZ VUBEC NE "NASICH" LIDI V POZADI!

Jejich volba ... a kazdej musi nyst nasledky svych rozhodnuti. Tak at si to uzijou zmrdi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 16:45

A VUBEC - CO TAKOVY CESKO?

Neprijde ti divny, ze pred 20 lety jsme planovali vojensky operace proti zapadnimu nemecku (za tyden u Lamanche) a ted s nema chceme mit spolecnou menu?

Ze pred 20 lety bylo CCCP nas spojenec a ochrance pred imperialistickymi valecnymi stvaci a ted je to nas uhlavni nepritel? (pravda jen do doby nez si islamisti opatri rakety s dlouhym dostrelem).

Neni to divny, ze nase vlada pred 20 lety utocila alespon verbalne na EU a ted ji lezeme do prd_ele?

JASNE SPIKNUTI !!!!! .... a nebo ne? Nerika se tomu nahodou proste "beh sveta"? Neni to proste normalni vyvoj, ze ze spojencu se stavaji nepratele jakmile se prekrizi jejich zajmy?

A co chlapu (kamaradu) se pohadalo kvuli zenske! Tyhle byvaly kamarady urcite rozestval nekdo v pozadi!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 07. 2009 22:41

ahoj,

v jednom odborném časopise pro truhláře (asi ho domů přinesl taťka) bylo porovnání dřevěného trámu a ocelové traverzy (jakožto nosníku - trámku střechy, tj. de facto podpěry) při tuším 600C. Tráměk hořel ale stále držel, tudíž střecha držela také, ale traverza se zkroutila tak, že narušila statiku a kus střechy se propadl. Takže na to by teplota kerosinu stačila + připočítáme dejme tomu váhu ostatních navýšených železných konstrukcí a ahoj.........Takže tady jde vidět, že tu nosnou ocel nějaká teplota tání nezajímá a začně se svíjet jako had...co následuje potom si asi už každý umí představit....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 16:59

> USA zije z krajin ako su ARABSKE EMIRATY

muzes sem jeste uvist, kde by byly zeme OPEC, kdyby najednou zmizela cela zapdni civilizace se vsim, co kdy vymyslela?

Rovnou odpovim: v prd_eli. Meli by pod zemi kvanta ropy, ktery by je ani nenapadlo tezit.

Nebo myslis, ze by si mohli dovolit stavet palmovy ostrovy (ktery tam stavi delnici ze zapadu? Ze by mohli mit NULOVY dane a SOCIALNI JISTOTY? (bavime se o spratelenych a vykoristovanych zemich - ne o zemich kde je valka).

ZAPAD udelal z te cerne brecky velmi drahou tekutinu. Neby zapadu, tak jeste jezdi na velbloudech a vubec by je nenapadlo neco tezit. Mimoto je to OPEC, kterej urcuje ceny ropy na svetovych trzich z nejvetsi miry.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 20:54

jeste sem chtel rict, ze Martingt89 a podobni delaji pro CIA! A temito zcela nesmyslnymi a absurdnimi teoriemi diskredituji jakoukoliv moznost kontroly tajnych sluzeb. Je to jednoduce - vytvori oblak mirne dusevne narusenych jedincu a do nej pak jejich kolegove presunou vsechny, co by chteli kontrolovat, co nas stat vyvadi!

Je to spiknuti! Martingt89 dela pro CIA! Neverte tomu co rika! Prave on je placenym agentem CIA a rika co nechce abysme si mysleli tak jak bysme si to mysleli, ale aby sme si mysleli, ze si to myslime, jak jsme si to chteli myslet, ale zaroven abysme si to mysleli tak jak si oni chteji abysme si to mysleli a pritom si mysleli, ze si myslime neco co nechteji abysme si mysleli ze si myslime, ze si oni mysli, ze si to nemyslime tak jak si to myslime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

JE TO JASNY JAK FACKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ sakra ty spiklenecky teorie jsou fakt sexy

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 20:46

vsem co se citi byt ovladani: jedinym a jednoduchym resenim je VOLNY PRISTUP K INFORMACIM.

Tak si na to vzpomente.

Treba az budete vysklivat googlacky auticko, protoze "je to nas dvorek a nas bordel na nem a nikomu do nej nic neni".

Treba az budete podporovat cenzuru internetu "v zajmu slusne spolecnosti a ochrany mladeze".

Treba az budete mlatit nekoho, kdo rika neco nevhodnyho, nedemokratickyho nebo dokonce protispolecenskyho.

Treba az budete volit.

... nebo az budete myslet.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 18:38

Za všetko si môžu iba amíci, aj tak by ma zaujímalo, čo im beží na tých ich serveroch či windows alebo linux vie to niekto?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 15:17

Chlapci vy se z tech konspiraci jednou po******. Fakticky, jak se Vam vubec zije? Konstatne vystraseny a nastvany na ty zly Imperialisty z Amériky. cscscs. Hele vazne, co je pravdepodobnejsi, konspirace tisicovek lidi, ktera se nikdy nedostane ven. Po vsech pruserech jako Watergate atp. by se takovyhle bomby jako zevnitr rizena destrukce dvojcat, pristani na mesici nebo praskovani populace VSEMA letadlama, to by jako nikdo nikdy nevynes jo? Nebo parta zfanatizovanejch korejcu, pro ktery je vudce vpodstate Buh a Amerika je v jejich ocich Pekelny Ultrazly superstat, ktery muze za jejich chudobu a hlad, ktery z vladnich kompu zahlcujou Americanum servery?

Vazne co je pravdepodobnejsi? proc sakra lidi nepouzivaj trochu kritickyho mysleni?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 15:38

>> to by jako nikdo nikdy nevynes jo

To, ze sa o tom vedu klebety, by svedcilo skor o opaku, ak by to bola pravda Funguje rebricek doveryhodnosti, vlada ma vo vacsine pripadov vacsiu doveryhodnost ako jej zdiskreditovany ex-zamestnanec. V principe niektore konspiracne teorie vobec nemusia byt teoriami, napr. tie o pade dvojiciek, ja verim oficialnej verzii, ale kto vie ... http://911.yweb.sk/...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 18:23

a co ten americkej brouk, he?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 20:40

souhlas. Taky me furt zarazi, jak lidi nadavaj ja ty "nahore" jaci jsou to idioti ... ale zaroven jsou podle nich schopni zorganizovat celoplanetarni spiknuti na detailni urovni, ktere zustane utajeno. Proste genialni a mistri v oboru.

Po tech pruserech typu Iran Contra, Watergate nebo te sarady co byla ohledne zbrani hromadnyho niceni v Iraku

... nevim kdo jsou ti lidi schopni organizovat spiknuti globalniho rozsahu.

BTW. Bushovi s tema chemickejma zbranema pomahal sam Saddam - nechaval prevazet prazdny cisterny sem a tam a daval najevo jak je mocnej. Ovsem kdyz nekdo imrvere vyrvava, ze muze dat v klidu nekomu pres hubu ... tak pak pres nu obvykle sam dostane. To uz tak bejva.

Takze po tehle pruserech tezko verit, ze jsou schopni zorganizovat a ututlat neco opravdu rozsahlyho. A nemluve o udrzeni jednotneho deleni mezi "oni" a "my".

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:37

Spousta zajimavych informaci, ktery se dostaly mezi verejnost.. Ale buh vi co se skryva na pozadi toho celyho..

Par bodu k tomuhle clanku :

1) Americka vlada je urcite natolik neschopna, ze nema lidi na zabezpeceni svych serveru a predevsim svoje tajny materialy nechava na nekterym z nich povalovat, aby se tam driv nebo pozdejc nekdo dostal a vsechno si precet....

2) Korejci porad vsem lezi v zaludku, tak neni nic lehciho nez si na ne napasovat podobny bachorky... Ne neobhajuju je, ale ve vysich kruzich to tak proste chodi..

3) 500 - 1000 hackeru? a co? Kdyby meli opravdu dobryho hackera, tak bude stacit i jeden..

4) Kolaps armadnich serveru? to udela i dobre domluvena parta skolaku...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 15:19

1) a 4) se vám podle mě vylučuje

ad 1) Nemyslím si, že v současnosti jsou data ukládána na nějakém nezasíťovaném serveru ála server CIA v Mission Impossible, že by tam lidi chodili pro data s USB disky apod., ale tak je pravda, že člověk nikdy neví

ad 2) Souhlasím.

ad 3) Člověk zváldne simultánně jen omezený počet činností, z toho podle průzkumů nejlépe multitaskují ženy, nemyslím si, že by jeden hacker proti 500 - 1000 měl šanci

ad 4) V prvním bodě říkáte, že vláda určitě nebude ukládat data nikde na zasíťovaných serverech a že zároveň bude mít data zabezpečená. Ve 4. bodě říkáte, že servery jim shodí o školáci, tak nevím

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 20:32

ad 1) existuje jednosmerna sit. Data po ni (fyzicky) tecou jenom jednim smerem.

Cimz ovsem nerikam, ze to CIA pouziva. Ovsem taky nevim, proc by mely byt seznamy agentu nebo dalsi citlivy data pristupny z internetu. Na to, aby je zverejnili nemusi instalovat sit - staci je dat nakymu ouradovi, co je vystavi fotoaparatum, necha v aute v kufriku, nebo zapomene na flasce, kterou za par bobuli proda na e-bay

ad 3) taky si rikam, odkud se furt berou ty pohadky o Rambech, co zkosi cely armady a odesou si z toho jeden prustrel, ktery si sami osetri pomoci prirucni lekarnicky

Kvalita je kvalita, ale kdyz proti nemcum utikalo vic rusu, nez meli po ruce naboju, tak jim byla kvalita tanku na dve veci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 16:21

jj, a ten jeden hacker, o kterym mluvis, jsi nepochybne ty sam

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 12:35

Ak ste tento dokument videli zacnete uvazovat nad tym co je prada. USA si zbura dvojicky nabura pentagon a to len na to aby vyvolali strach z terorizmu a mohli zbrojit, viest vojnu pri ktorej sa aj tak ziadne jadrove hlavice nenasi.

Nepripomina to trochu terajsu spravu, nikto nebol obvineny ale urcite je v tom severna korea ktora ktora ma jadrove zbrane (ako keby sme to nepoculi uz ine) a robi s nimi jadrove pokusi (vazne? aj dvojicky zburali americania). A je to tu amerika si vytvori tym profikov aby mohli spehovat inych a my sme spokojni.... Kto dokument nevidel mal by si pozret 2 cast....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 12:51

Takže, jestli jsem to správně pochopil, USA si sama sobě v době ekonomické krize hackuje počítače, aby následně mohla vydávat další peníze na lidi, kteří tomuto hackování zabrání (tedy to AFCYBER) ? Nevím, nevím, ale něco mi tam skřípe

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 12:59

Když byli ochotní a schopní zbourat si ty dva "paneláky", tak čert věř, k čemu budou využívat novou jednotku AFCYBER. Veřejnosti se musí něco předhodit, ale tipnul bych, že budou sledovat spíš aktivity všech uživatel netu v USA než že by to bylo proti Severní Korei.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:02

Nejde o to ze teraz musia platit tu jednotku to je zanedbatelne ide o to ze dokazu v ludoch vyvolat strach a podporu aby mohli viest vojny....

Ako sa skoncila minula ekonomicka kriza, 1 ci 2 sv. vojnou?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:35

Minulá ekonomická krize skončila druhou světovou válkou. Nicméně důvody, proč skončila, bylo především to, že velká část Evropy byla totálně zdevastovaná, takže se muselo investovat do obnovy, dále také to, že lidé na tom po druhé světové válce byli mizerně, tudíž nakupovali, a dále také to, že se lidem kvůli válce zvedly daně, tudíž se mírně naplnila státní pokladna (byť to šlo na zbrojení). V současnosti je válka takového rozsahu nemyslitelná, pár výpadů USA státní rozpočet pouze zatíží, rozhodně americké firmy nebudou mít takový rozsah investic jako v době, kdy se podílely na obnově Evropy.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:26

Ochotní si zbourat dva paneláky ? Jsou někde 100% důkazy, že to považujete za pravdu ? Tak nějak si totiž nědokážu představit, jak by se informace takového typu utajila a druhak, co vlastně konkrétního to USA přineslo. Přineslo to tak maximálně zvýšené výdaje na zbrojení, frašku v Afghánistánu a Iráku (tyhle dvě operace opravdu nejde považovat za úspěšné) a lehčí zpřísnění bezpečnostních opatření na letištích, které taky zatížily další rozpočty. Takže abych to shrnul: americká vláda perfektně zvládne a utají to, že si sestřelila dva domy, obětuje pár tisícovek lidí, aby následně totáplně prokaučovala Afghánistán a Irák ? No, nevím

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 20:24

Jsou někde 100% důkazy, že to považujete za pravdu, tentokrát (pro me nejméně pravděpodobnou) tzv. oficiální verzy? Nemusíš se ptát co to USA přineslo, protože o USA vůbec nejde, jde o lidi v pozadí, kteří to mají na svědomí a těm jsou nějaký USA ukradený. USA jsou pro ně jen prostředek jak dosáhnout svých cílů.

Dál, že to nelze utajit? Víš že projekt Manhatten se podařilo utajit do takové míry, že se o něm SÁM president Truman, dozvědel teprve pár dní pred svtržením atomové bomby na Hiroshimu a to v něm bylo zainteresováno cca 200.000 (!!!) lidí. A pak, že nejde něco utajit . Ufff to jsem se rozepsal...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 21:08

TY TAKY DELAS PRO CIA.

Nebo pro ty lidi v pozadi.

LIDI NEVERETE MU - TO ON DELA PRO TY LIDI V POZADI A MANIPULUJE S NAMA !!!!!!!!!!

A rikas, neco co nechceme abysme si mysleli tak jak bysme si to mysleli, ale bysmesi si to mysleli... radsi uvedu par veci na pravou miru.

1) Truman byl VICEprezident. Preziden Franklik D. Roosevelt o projektu Manattan samozrejme vedel.

Rozkaz k odpaleni bomb vydal Truman - tehdejsi PREZIDENT a to uz o nich samozrejme vedel.

2) F.D. Roosevelt byl behem valky vysrktnut ze seznamu 12 osob, ktere mely proverku na nejtajnejsi materialy. Bylo to proto, protoze nasli v jeho odpadkovym kosi nejaky plany vojenskych operaci. Byl docasne vysrtnut a pak ho tam zase vratili.

Jmena lidi, co ho vysrktli jsou znamy - stejne tak je znamo 12 jmen techto tzv. "lidi v pozadi".

3) v projektu Manhattan bylo zainteresovano 200.000 lidi a z toho

- nekolik desitek vedcu VEDELO co delaji (pricemz tito vedci byli zavreni v kleci a pod dozorem i kdyz sli na zachod).

- nekolik jednotech vladnich uredniku VEDELO co delaji

- 200.000 pomocneho personalu - jako treba uklizecka, ostraha, vojaci prezdivani "cvicne terce" a dalsi pomocny personal. Vsichni tito vedeli, ze "se na necem velkym pracuje". A ze se "na necem velkym pracuje" vedeli i nemci. Ostatne oni sami "na necem velkym" pracovali. Vsichni totiz na "necem velkym" pracovali.

Nemluve o tom, ze byla valka a to si kazdej rozmyslel neco vynaset.

4) den D NEUTAJILI (jen hitlera presvedcili, ze jde o zastiraci manevr - on o dni D vedel ale radu dni predem)

5) Thomasch JE ANGENT - PRACUJE PRO TY LIDI V POZADI A ZAMERNE ZKRESLUJE PRAVDU. jE SOUCASTI MEZINARODNIH9O SPIKNUTI!!!!! LIDI NEVERTE MU !!!!!!!!!!!!!!!

PRACUJE PRO TY LIDI V POZAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 21:19

Víš co mají všechny konspirační teorie společné ? Vždycky slouží k tomu, že se snaží vyvrátit jakoukoliv konstrukcí oficiální prohlášení. Dosud jsem ale v naprosto žádné takové teorii neviděl, aby autoři ukázali jak by to bylo možné a k čemu by to konkrétně vedlo

Ti lidi v pozadí, kterým je USA jedno, je kdo ? Myslíš toho šedesátiletého rusa, který "řídí svět" podle nějaké z těch teorií, co jsem nedváno viděl a který se snaží nastolit jakýsi NWO ? Jak to konkrétně dělá ? To jako zavolá "nazdar, hele Georgi, potřebuju tu nějakou ekonomickou krizi, ideálně aby začla příští týden, dík"

Ale když se vrátím zpět k té konspirační teorii ohledně WTC. Veškerá pozornost hlavních médií byla směřována na únos letadel. Právě únos letadla byl důvodem, proč došlo ke zpřísnění bezpečnosti a přijetí dalších bezpečnostních opatření. Vše se točilo právě a jen okolo letadel. Teď mi řekni, za předpokladu, že by USA shodila WTC zespodu, čím by si tím pomohla ? WTC by spadly tak jako tak, únos letadel by byl v popředí zájmu tak jako tak. Pokud by tedy docházelo k takovému geinálnímu spiknutí, myslíš si, že by udělali školáckou chybu, a shodili WTC zespodu ? K čemu by jim to konkrétně pomohlo v tomhle případě ? K ničemu přece, stačilo, že tam naletěly ty letadla.

Další věcí z konspirační teorie, které mi moje logika nepobírá, je, jak by došlo k únosu toho letadla. Najaly by si nějaké muslimské "komparzisty" a řekli by jim "hele, uneste tohle letadlo a flákněte s ním do WTC" ? Nebo jak to jako mohlo nebo mělo podle konspirátorů v reálu probíhat ?

Za další, něco jiného je utajený výzkum "nějaké bomby" někde v zapadákově, kdy prezident má starostí nad hlavu a něco jiného je realizace útoku na vlastní zemi zvlášť za podmínek, kdy ta realizace je naprosto nelogická (viz moje dotazy výše).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 23:14

Kouknul jsem. Desítky až stovky tun termitu navezeného ve WTC, to snad nemyslejí vážně, ta konspirační teorie má větší díry, než jsem předpokládal (kdo a kam by to schoval ?!). Krom toho ten článek obsahuje spostu "možná", "může" apod. a údajně se nejedná o zrovna dvakrát věrohodný magazín.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 23:12

Ad Ti lidi v pozadí, kterým je USA jedno, je kdo ) Tak tím myslím [(hlavně) (centrální)] bankéře a tzv. vojensko-průmyslový komplex a podobně.

Ad únos letadel) nálet letadel sám o sobě nemohl stačit ke zřízení budov, byly na to projektované po zkušenosti ze 40-tých let, kdy do Empair State Building narazilo vojenské letadlo, a to že letadla měla plné nádrže s tím na mě nechod, ptž většina paliva shořela mimo budovy a letecké palivo nevyvine pri hoření vyšší teplotu než tuším 800°C. Navíc jsou fotografie, kde lidé stojí poblíž požáru a kupodivu nehoří za živa od pekla způsobeného strašným žárem hořícího kerosinu. Nálezy termitu mi vysvětlíš jak? Obrázky vytékající ocely z různých míst budov mi vysvetlíš jak? Všechno co po WTC zbylo bylo na padrd, jen svete div se, pas údajného teroristy byl skoro nepožkozen. Budova WTC7 spadla jen proto, že se jí chtelo...

Ad nepobírající logika) na to Ti neodpovím, ale víš čím ti strašliví teroristi vsechny ty letadla unesli? Nožem na koberce, takovým tím odlamovacím, u nás sou k dostání snad od 20,- po nevím kolik. Ano taková strašlivá zbran to je, že se jí zaleklo několik letadel plných lidí Nechci nic říkat, ale s nožem na koberce bys neunesl ani školní autobus, na tož tak letadlo plný vetšinou dospělých lidí.

Myslíš, že člověk, kteerj v pilotní škole sotva prolízá by dokázal navést letadlo na tak ve vzduchu malý cíl jako je nějaká budova. Víš kolik let výcviku musí PROFESIONALNI piloti podstoupit aby vůbec tak velké letadlo ukočírovaly i a trefili aspon ranvej? A tito piloti z rychlokurzu to zvládli i se složitým manévrem přímo na jedničku.

A tak by se dalo pokračovat hodne dlouho...

PS: Že tyto útoky se bájecne hodí jako záminka k oklestování nasich svobod mi nikdo nevymluvý, protože jsem byl letos na dovči mimi EU a tak jsem samozřejmně potreboval pas. A při jeho vyřizování jsem zůstal snad v šoku, když po mě chteli otisky prstů. Já bezúhoný daně platící obcan jsem musel odevzdávat otisky, jak nějakej kriminálník, takže jsem ted pekne v evidenci a úrady je mají kdykoliv k dispozici. Fašismus hadra.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 23:22

Ke zřícení nikoliv, ale zdemolovány by potom musely být každopádně, protože statika by byla kompletně narušená. Čili nějaký termit (kterého prý podle nálezu bylo potřeba několik desíte až sto tun, to tedy klobouk dolů pod tím, kdo to do těch wtc schovával , byl naprosto zbytečný, šlo totiž pouze a jen o publicitu a té se tomu dostalo tak jako tak. To, že se pak budova sesypala komplet nebylo podstatné, podstatný byl samotný proces útoku na wtc.

Když ti někdo přiloží nůž na koberce ke krku dítěte, přítelkyně a podobně, budeš se snažit o hrdinství ?

Malý cíl jako je budova ? Nezapomeň že při náletu do budovy nemusíš nic vyrovnávat, nemusíš řešit rychlost, výšku apod. Je ti vesměs jedno, jakým způsobem do toho naletíš.

Ad PS: A ano, o tom celou dobu mluví. Útoky, útoky proběhly i bez toho, že by USA si WTC odpálili zespodu sami, tím že by to udělali, tak by zbytečně a naprosto bezdůvodně riskovali odhalení (dovážet x desítek - stovek tun termitu).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 17:12

> Tak tím myslím [(hlavně) (centrální)] bankéře a tzv. vojensko-průmyslový komplex a podobně.

KAZDEJ kdo by o utoku vedel dopredu a precetl si alespon zaklady ekonomie by vedel predem co ma delat. Nejaky dukazy o hromadnych nakupech/prodejich akcii/opci/obligaci/...?

Nebo mi chces tvrdit, ze vsichni ti spiklenci odolali pokuseni byt bohatsi nez Bill Gates?

Nebo to udelali tak genialne ze se na nic neprislo?

BTW. v realite by se prislo MINIMALNE na par bilych koni.

> Nožem na koberce, takovým tím odlamovacím

jestli to nebude tim, ze tehdejsi pristup byl "nejprve vyhovet a pak teprve vyjednavat". Teprve po te se preslo na politiku "piloti jsou v bezpeci a jestli tam vzadu ti silenci vsechny postrili ... no holt odepsatelny ztraty no":

> Že tyto útoky se bájecne hodí jako záminka k oklestování nasich svobod

jenze ony to NEJSOU tyhle utoky. Je to natlak davu, ktery chce absolutni bezpecnost. A lidi, co vypousti nesmyslny teorie misto aby tlacily na vladu.

Takze tu na jedne strane mame partu blaznu s absurdnima a lehce vyvratitelnyma teoriema. A na druhe strane CIA ktera si dela co chce a neobtezuje se svy operace zdelit ani kongresu. Proc by delali machinace, kdyz musou proste rict "nereknem vam o tom".

Fakt mi obcas prijde, ze tyhle teorie vypousti sama CIA.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 07. 2009 01:02

Právě, že těch podezřelých transakcí se dělo hodně. Nemůžeš vypíchnout jen pár věcí, co se ti nezdá, nastuduj si to pořádně a uvidíš, že oficiální teorie je děravější, než všechny tzv. konspirace. Pentagon má být sakra střežená budova a jedinej záznam, co měl dokázat, že tam padlo letadlo, tak byl z kamery na benzince, kde záznam velmi rychle zabavili. Budova č. 7 spadla aniž by byl důvod, nic do ní nenarazilo. Horní patra byly uzavřený delší dobu před útokem, což se prý nikdy předtím nestalo. Spousty lidí dostali zprávu, aby nechodili ten den do práce. Kvanta super termitu tam našli vědci, bylo to ve vědeckých časopisech a info proběhlo řadou médií, jen u nás se taktně pomlčelo (CZ média jsou silně proamerický, ať je to Nova nabo ČT). Ale jinak na tomto serveru je toto téma OT, tak bych to nerozvíjel donekonečna.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 17:16

> Víš kolik let výcviku musí PROFESIONALNI piloti podstoupit aby vůbec tak velké letadlo ukočírovaly i a trefili aspon ranvej?

to nevim, ale jmena pilotu, co potrebovali nekolik let (vic nez jeden rok rekneme) aby se trefili na runway (bez potreby na ni pristat) bych rad znal.

To abych vedel, ktere letecne spolecnosti zamestnavaji uplny blbce a bych se jim mohl vyhnout.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:43

neskipe, bohuzel to dava az priliz dobry smysl...CIA a ostatni tajne sluzby chteji vice penez a vice moci...jak to asi zaridi? no preci fingovanym utokem na USA. Vzpomenme si, jake posileni rozpoctu a pravnomoci dostala CIA po utoku a dvojcata...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 16:20

Az na to, ze CIA nema v ramci uzemi spojenych statu zadne pravomoci

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 12:58

světové spiknutí...ještě jsi zapomněl do toho zamotat chemtrails, to taky dělají američané a snižují naši inteligenci abychom pak věřili všemu co?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:17

Veris vsetkemu? Kolko to mas rokov?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 23:00

Problem je že v dnešní době by mohly takoveto valky mit na svědomí hodně objetí, ne jen virtualních ale i realních...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:28

Nedělej si srandu, co si myslíš, že jsou zemědělské práškovací stroje, to je chemtrails jak vyšitý !

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 15:15

Ano, vinnik je jasny http://www.youtube.com/watch...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 16:19

jj, je videt, ze Linuxaxi cim dal tim vice ztraceji rozum.

Kdyby USA chtely opodstatneni valky proti iraku, ci jine zemi, bylo by podstatne snadnejsi nechat v nejake tovarne vybuchnout malou jadernou bombu a poukazovat na nehodu pri vyrobe jaderne zbrane.

Ale chapu, ze kopnout si do USA je podstatne vice IN.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
13. 07. 2009 16:20

zeitgast je trendy konspiracni blabol hodny demagoga moora....

A co rikas na to, ze jackson zije s elvisem na marsu?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 12:17

A co slavný MS... nechává si zadní vrátka ;) kdo pak by měl asi tak převahu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 13:01

Vsadim se ze nekde v sidle Microsoftu cca 100m pod zemi bude velke cervene tlacitko ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 18:14

Ale moc ukryte nebude, casto do nej uklizecka pri uklidu bouchne a pak nekomu naskoci blue screen :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 07. 2009 20:24

tak to by te uklizecce mel nekdo konecne rict, at se o to prestane opirat a zacne makat

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 07. 2009 00:18

ja ji videl na vlastni bulvy, ona ma takovej zadek, ze kdyz se ohne a chce vymest smeti, tak o ten cudl zavadi, v tu chvili naskocej cerveny svetylka, babu vytahnou za usi a de-bill brana vytahne platinovej klic vysazenej diamantama a ukoncuje skynet, tim se bsod hromadne zastavi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor