STARTzjs: Nejen rychlý přístup k programům

Diskuze čtenářů k článku

avatar
26. 03. 2009 14:05

Zislo by sa mi nieco podobne prehladne v Linuxe...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
26. 03. 2009 13:53

Parádní program, už jej nějakou dobu používám a nemůžu si ho vynachválit. V kombinaci s hotkeys se z něj stává ultimátní nástroj pro přístup ke všem oblíbeným programům a to odkudkoliv. Už si bez něj ani nedokážu představit práci na PC, vše je na dosah maximálně dvou tlačítek. Navíc už se člověk nemusí bát při změně rozlišení (přepínaní mezi notebookem a monitorem) o rozházení pečlivě uspořádaných ikon na ploše.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
27. 03. 2009 02:46

Možno budeš prekvapený, keď ti poviem, že ja sa bez podobných programov zaobídem aj v štandardnom Windowse. Mám totiž niečo podobné a dokonca nemusím ani kliknúť pri hodinách, stačí mi myšou prejsť na ľavú hranu plochy a vyroluje mi odtiaľ úplne klasický panel nástrojov. Má len jedinú chybu. Ak v tom jeho zozname vytvorým adresár, tak je to žiaľ len odkaz a nikdy neuvidím jeho obsah tak ako je to v ponuke štart. Ale to mi tak nevadí. Videl som už veľa programov tohto typu, ale ani jeden by mi nenahradil komfort, ktorý mám teraz s klasickým panelom nástrojov.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
28. 03. 2009 19:57

No pokud máš dobrý ovladač k myši a tlačítko navíc, tak si můžeš nastavit klávesovou zkratku pro otevření menu k tlačítku myši a nemusíš jezdit ani na kraj obrazovky, protože menu se objeví vždy pod kurzorem. Vůbec to neber jako šťouraní, ale o jakém komfortu to mluvíš s klasickým panelem nástrojů? Co umí rychle? Můžeš si v něm roztřídiť hromadu programů? Mít na jedno kliknutí nejdůležitější k ruce nebo naopak všechny hned na jeden klik? Můžeš přes klasický panel třeba program odinstalovat? Pokud program přemístíš do jiného adresáře, najde si ho to? Funguje ten klasický Windows panel ve všech Windowsech stejně?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor