Hudba, filmy, seriály | Spotify | Předplatné

Spotify má nové levné předplatné Duo pro páry. Musí ale bydlet společně

Spotify se snaží se svou nabídkou předplatných cílit opravdu na všechny a nyní do světa rozšiřuje další typ – Duo pro páry. Za 7,99 eura získají dva uživatelé plnohodnotný přístup ke službě. Musí ale bydlet na stejné adrese.

Hudební služby se předhánějí v tom, která zvládne přesvědčit více uživatelů, aby si ji předplatili. Velký náskok má oproti konkurenci Spotify, které ale rozhodně neusíná na vavřínech.  Tentokrát nepřináší nové funkce, ale předplatné. Duo pro páry se zařadí mezi stávající nabídku a celkem je tak možné vybírat ze 4 variant.

5c2a7e7e-4c06-4b95-8969-323e41daef92 
Kompletní nabídka tarifů od Spotify.

Klasické předplatné pro jednoho přitom začíná na 5,99 eura a nabízí neomezený přístup k databázi skrze všechny dostupné aplikace a i offline poslech. Rodinný plán pak umožňuje za cenu 8,99 eura přístup až 6 uživatelů, kdy každý má svou vlastní knihovnu (účet), k čemuž Spotify přidá i hromadný playlist s písničkami, které se líbí všem. Studenti mohou využít zlevněný tarif, který stojí pouhých 2,99 eura.

Nové Duo se tak s cenou 7,99 eura řadí mezi klasický osobní a rodinný tarif. Využít jej mohou 2 uživatelé (účty) a k dispozici mají i společný playlist, musí ale žít na stejné adrese. Omezení je tak stejné, jako u rodinného tarifu a Spotify se tak snaží zabránit sdílení tarifu mezi přáteli apod. U partnerského tarifu, kde jde jen o dva účty, ale omezení nedává tolik smysl. Pokud tedy provozujete vztah na dálku, tohle řešení nemusí být pro vás.

Diskuze (12) Další článek: Přichází Snapdragon Wear 4100+. Hodinky budou rychlejší a déle vydrží

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,