Soutěžte s Geniusem o tyto atraktivní dárečky na Vánoce

(inzerce) Vánoce jsou téměř zde a máte tedy poslední šanci letos získat jako dárek jeden z těchto produktů Genius, stačí zodpovědět jednoduchou otázku.
Genius logo.png

Odpověď na otázku naleznete na www.digitor.cz A co můžete vyhrát?

Hry nejen na cesty

Kapesní hra GENIUS Heeha 600
Kódproduktu: JOYG3007

Kapesní hra je určena pro děti do 10 let, obsahuje 100 klasických arkádových, logických a výukových her včetně Sudoku. Barevná obrazovka o velikosti 2,7 palců poskytuje skvělé zobrazení, k ovládání her jsou zde čtyři tlačítka a jedno 4-cestné tlačítko. Navíc ji můžete připojit také k TV a hrát hry s rodinou či přáteli. Heeha je lehká a malá, takže je ideální na cesty, stačí přibalit tři AAA baterie a můžete vyrazit.

Heeha 600.jpg

Energie na cesty pro tablet či smartphone

Napájecí zdroj GENIUS Power Bank ECO-u306
Kódproduktu: CASG0010

ECO-u306- modra.jpg

Všichni máme nějaké mobilní zařízení, kterému občas dojde šťáva a ne vždy je v blízkosti elektřina, takže stačí přibalit tuto power banku a máte po problému. Díky slim designu je velice lehká a skladná, je vybavena microUSB výstupním konektorem a standardním USB konektorem a má vysokou kapacitu 3000mAh. Díky LED diodě budete stále v obraze, kolik ještě máte k dispozici energie.

Lze jej využít pro: iPod, iPhone, smartphone, GPS navigace, MP3/MP4 přehrávač, PDA, PSP, tablety a další zařízení.

Váš tablet bude jako v bavlnce

Pouzdro pro iPad Genius GS-i980
Kódproduktu: NTBG0036

Obal ochrání váš iPad před nárazy a poškrábáním. Zavírání funguje na magnety, navíc obsahuje funkci Sleep/Wake up. Lze složit jako stojánek jak vodorovně tak vzpřímeně. Obal má otvory pro volné použití všech portů. Hodí se pro tablety o velikosti 9,7“: iPad2, New iPad nebo iPad4.

GS-i980.jpg

Aby vám při telefonování nemrzly prsty

Headset Genius HS-M250
Kódproduktu: MIKG20285

Užijte si svou oblíbenou hudbu a navíc můžete jednoduše volat či přijímat hovory díky tlačítku na kabelu. Hedset má výkonné reproduktory pro jasný zvuk a dynamické basy, také ovladač hlasitosti. Součástí balení jsou dvě další ultra jemné silikonové krytky, aby jste si mohli vybrat ideální velikost pro vaše ucho. Navíc 1,2 metrů dlouhý plochý kabel je ideální pro použití jak na cestách tak v kanceláři, má pozlacený 3,5mm konektor.

HS-M250 modra.jpg

Produkty Genius můžete zakoupit na www.digitor.cz

Digitor.cz.png
100Mega_PF-2014_genius_banner_630x290.jpg
 
Další článek: Open Gallery: Google nabízí publikační systém pro galerie, muzea i vás

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,