SMS soutěž Computeru - podrobná pravidla

Podrobná pravidla k velké SMS soutěži časopisu Computer.

 

Upozornění: všechny ceny již byly rozdány a soutěž byla ukončena! Více informací zde.

 


Soutěž probíhá v časopisu Computer.

Princip soutěže

Soutěžící zasílají SMS zprávy v předepsaném tvaru a na určité číslo podle pokynů uvedených v časopise Computer č. 8/08. Odesílatel každé 100. zprávy v pořadí získává výhru. Hodnota výhry se liší podle dosaženého pořadí, kompletní rozpis výher pro každé vítězné pořadí je k dispozici na www.prejdi.cz/SMSvyhry.

Soutěžící obdrží po odeslání soutěžní SMS zprávy informaci o pořadí, v jakém byla zpráva doručena. Cena za zaslání soutěžní SMS je 6 Kč s DPH, zpětná SMS s pořadím je doručena zdarma.

Soutež technicky zajišťuje Mobilbonus.

Podmínky soutěže

Organizátorem a vyhlašovatelem soutěže je společnost Computer Press, zastoupená časopisem Computer. Účastníkem soutěže může být pouze čtenář Computeru z České republiky, který odešle soutěžní SMS zprávu v předepsaném tvaru. Vyloučeni ze soutěže jsou všichni zaměstnanci společnosti Computer Press a zaměstnanci smluvního partnera vyhlašovatele.

Soutěžní SMS zprávy lze zasílat z čísel českých mobilních operátorů, počet SMS zaslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Výhry budou být doručeny pouze na adresy v rámci České republiky.

Účast v soutěži je dobrovolná. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a obdobné hodnoty. Vyhlašovatel má právo po předchozím upozornění měnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit.

Za výhru nelze obdržet finanční náhradu. Výhry není možné vymáhat právní cestou.

Oznámení a předání výhry

Pokud odešlete SMS zprávu na výherním pořadí, bude vám tato skutečnost oznámena ve zpětné SMS zprávě, kde bude také uveden internetový odkaz. Na zmíněném odkazu najdete formulář pro zadání korespondenční adresy pro zaslání výhry. Pokud nemáte přístup k internetu nebo z jiného důvodu nevyplníte formulář na uvedeném odkazu, budeme vás do sedmi dnů kontaktovat na číslo, ze kterého byla odeslána SMS s výherním pořadím, a zaslání výhry domluvíme telefonicky. Výhry budou odeslány výhercům do 60 dnů od oznámení výhry.

Slevy na předplatné Computeru nelze sčítat, na jednu objednávku předplatného Computeru je možné využít jen jednu slevu. Slevu lze uplatnit pouze na standardní cenu předplatného časopisu Computer (1199 Kč).  

Ukončení soutěže

Soutěž bude ukončena po obdržení 20 000. SMS zprávy. Ukončení soutěže bude oznámeno na webu Živě.cz, Pokud nedojde k dosažení konečného počtu SMS zpráv, bude soutěž ukončena 31. května 2008 v 23:59:59.

Zpět na stránku soutěže.

Další článek: Skype nabízí neomezené volání za měsíční paušál

Témata článku: , , , , , , , ,