Skype nabízí neomezené volání za měsíční paušál

Skype dnes oznámil neomezené VoIP volání za měsíční paušál na pevné linky a v některých případech i na mobilní telefony v 34 zemích světa. Pro nové tarify není třeba uzavírat dlouhodobé smlouvy. Tarify se liší podle regionu. Pro Evropu je určena trojice tarifů Stát, Evropa a Svět. V nabídce jsou pak také regiony USA a Kanada, Asie, Brazílie a obecný balík tarifů pro ostatní země.

Tarify pro Evropu

V rámci tarifu Stát můžete realizovat telefonní hovory na tuzemské pevné linky a to za měsíční paušál 2,95 €. Tarif Evropa je určený pro volání do dvacítky evropských zemí a zaplatíte za něj 3,95 € měsíčně. Nejvyšším tarifem je Svět za měsíční paušál 8,95 €, který je určen pro volání do všech zbývajících zemí.

Pokud si službu předplatíte alespoň na tři měsíce, zaplatíte pouze za dva. Pokud si předplatíte neomezené volání přes Skype na celý rok, zaplatíte pouze za osm měsíců.

Všechna volání podléhají pravidlům FUP, které jsou stanoveny na deset tisíc minut za měsíc (což odpovídá více než pěti hodinám hovorů denně). FUP se nevzatahuje na volání na placená a další speciální čísla.

Zdroj: Skype, tisková zpráva

Diskuze (20) Další článek: Western Digital chystá VelociRaptor s kapacitou 300 GB

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,