Sky FlexiDSL: Nevybírejte poskytovatele, ale tarif

Když přemýšlíte, které připojení k internetu by bylo nejvýhodnější, který poskytovatel nabízí nejlepší podmínky a nejvhodnější tarif, často se dostanete do patové situace. I když si pracně vyberete nejvhodnější tarif, nemusíte mít záruku, že při změně vašich požadavků si u toho samého poskytovatele najdete vhodnější tarif.

Malí poskytovatelé připojení k internetu často zvládají jen jeden konkrétní produkt a při požadavku na jiný typ připojení vás musí odmítnout. Řešením jsou poskytovatelé, kteří nabízí komplexní strukturu tarifů pro různé varianty připojení a jsou tak lépe schopni zareagovat na změnu požadavků.
Mnoho lidí si připojení k internetu pořizuje jako řešení krátkodobých problémů, nedokáží dopředu přesně odhadnout, jaké budou jejich požadavky za rok či jen za pár měsíců. Podobně podnikatelé, jak se postupně jejich firma rozrůstá, se potýkají se zvyšujícími se požadavky na připojení k internetu.

Čas pro SkyNet

Řešením těchto problémů je nová ucelená nabídka tarifů Sky FlexiDSL společnosti SkyNet. Nejedná se o jednu variantu připojení. Celá struktura tarifů je navržena tak, aby provázala několik různých technologií připojení k internetu a nabídla tak řešení ušité na míru zákazníkům. Tarify Sky FlexiDSL využívají technologii ADSL nabízenou Českým Telecomem, připojení xDSL přes síť Telenoru, pro speciální případy je možné vybudovat i vnitřní datovou síť, například v budovách s vysokou koncentrací různých firem.
Zásadou společnosti SkyNet je nabízet profesionální služby za dostupné ceny. Jednoduchým porovnáním cen tarifů zákazník zjistí, že nabízené ceny jsou vysoce konkurenční a současně širší nabídka služeb mu nezavře dveře před případnou změnou tarifů. Taková změna bude v rámci jednoho poskytovatele jistě jednodušší.

Z čeho vybírat?

Tarify Sky FlexiDSL Natural vycházejí ze současné nabídky Českého Telecomu pro ADSL.
Tarify Sky FlexiDSL Profi využívají přístupové sítě Telenor Networks a jejich jednotlivé varianty s rychlostmi stahování 256 až 2048 kbps se liší použitou agregací a typem připojení:
Varianty ADSL
Ceny začínají už na 649 Kč za linku 512/128 kbps s limitem 10 GB, nelimitovaná linka o stejné rychlosti je nabízena za velmi výhodných 1 190 Kč.
Níže uvádíme příklad výhodných tarifů Sky FlexiDSL Profi Family:
Ceny
U vybraných tarifů je zřizovací poplatek 0 Kč. Nabídka platí do 31. 12. 2004.
Pro tarify Sky FlexiDSL Profi Family je tu navíc unikátní příležitost. Můžete si za cenu nižšího tarifu vyzkoušet rychlejší tarif a lépe tak určit vaše požadavky na připojení. Případný přechod mezi tarify je potom zdarma. U vybraných tarifů je dokonce zřízení zdarma.

Jeden na všechny, všechny u jednoho

Když hledáte nejvhodnější připojení k internetu, nemusíte se probírat všemi nabídkami různých poskytovatelů. Se SkyNetem a jeho tarify Sky FlexiDSL máte jistotu, že si vždy najdete to pravé řešení, ušité na míru vašim požadavkům.
Více informací najdete na stránkách http://xdsl.skynet.cz.

Diskuze (14) Další článek: Soubory: Nový Firefox a software pro lepší internet

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,