Budoucnost | Tablety | Samsung | Mobilní telefon

Skládací telefon s ohebným displejem přijde do konce roku, naznačil šéf Samsungu

Už je to pět let, co Samsung na své prezentační akci překvapil vtipnou reklamou na telefony s ohebným displejem, ale doteď jsme se jich nedočkali. Ale už se asi něco chystá, protože se šéf firmy D.J. Koh o rozkládacím zařízení rozmluvil během prezentace nového telefonu Samsung Galaxy A9.

Až přineseme na trh náš rozkládací telefon, musí mít pro zákazníky praktický užitek,“ nechal se slyšet Koh. „Pokud nebude uživatelský zážitek dosahovat požadovaných kvalit, takový produkt na trhu nechci.“

Podle Koha nepůjde jen o další vtípek, po kterém se během roka slehne zem. Půjde o propracovaný tablet s výkonným hardwarem a chytrým multitaskingem, který ale budete moci v případě potřeby složit do rozměrů klasického smartphonu a schovat do kapsy. V zásadě tak půjde o dvě zařízení v jednom.

Samsung pracuje na ohebných displejích a telefonech už velmi dlouhou dobu a všechny indicie poslední doby naznačují, že je představení prvního takového zařízení blízko. Co více, sám Koh uvedl, že by se mělo objevit na trhu ještě do konce tohoto roku. My tipujeme konferenci Samsungu plánovanou na listopad.

Diskuze (19) Další článek: Chytrý nákupní vozík změří tep, teplotu, rychlost a rozpozná i stres. To se bude obchodníkům hodit

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,