Prezentace klienta

Seznamte se s myší, která vám zpříjemní práci

Máte doma několik myší, protože každou používáte k něčemu jinému? Odteď už nemusíte! Představujeme novinku od značky Hama, která umí obstarat hned tři zařízení.

Ulehčete si práci

Pracujete střídavě na tabletu, notebooku a počítači? Neztrácejte čas věčným hledáním a používáním jednotlivých myší k daným zařízením. Nová Multi Device myš od značky Hama umožňuje připojení až  ke třem zařízením. Pohodlně tak mezi nimi můžete přepínat a nemusíte mít pro každé myš zvlášť. Myš Hama se připojuje přes USB-A a Bluetooth, jakmile stisknete tlačítko, můžete se pustit do ovládání vámi zvoleného zařízení.

Chtějte to nejlepší

Tahle myš toho zvládne opravdu mnoho. Celkem obsahuje několik užitečných tlačítek, které vám zpříjemní práci. DPI tlačítko dokáže během jednoho kliknutí přepínat mezi DPI rozlišením. Tlačítko prohlížeče zase podporuje funkci internetového prohlížeče zpět/vpřed pro snadnou navigaci. Samozřejmostí myši je i optický senzor s vysokým rozlišením, který zajišťuje přesné a plynulé ovládání ukazatele myši.

Šetřete energií

Chcete vaši myš využívat co nejúsporněji? V okamžiku, kdy ji nepoužíváte, stiskněte tlačítko OFF, kterým myš vypnete. Pro opětovné zapnutí pak stačí zmáčknout tlačítko ON. Díky těmto tlačítkům jednoduše aktivujete inteligentní řízení energie.

Bezdrátovou optickou Multi Device myš pořídíte na webu hama.cz.

Další článek: Jak bezpečně otevřít podezřelý soubor nebo web? Windows Sandbox ochrání počítač před malwarem

Témata článku: , , ,