Seznam.cz nabízí zajímavé novinky

Známý portál Seznam.cz nabízí podle informací na blogu Iva Lukačoviče tři zajímavé novinky, které pomohou jeho uživatelům k většímu pohodlí. První novinka, trvalé přihlášení, je podle IL jednou z největších inovací služeb Seznamu od doby jeho vzniku. Trvalé přihlášení umožní uživatelům libovolně přecházet mezi všemi službami Seznamu (např. mezi e-mailovou schránkou a službou Lidé.cz). Stačí jediné přihlášení, další již nebude třeba. Významnou změnou je také fakt, že přihlášení zůstane aktivní i po uzavření okna webového prohlížeče. Na hlavní stránce Seznamu se zobrazí obsah vaší e-mailové schránky.

Jde tedy o vylepšení, které je možné vysledovat i u některých zahraničních portálů. Také na některých z nich se nemusíte po uzavření prohlížeče znovu přihlašovat. Je však otázkou, na kolik to zvedne dohady o bezpečnosti freemailových služeb.

Druhou novinkou je televizní program. Seznam vám tedy pomůže s výběrem televizní stanice, se kterou strávíte večer. Samozřejmě jen v případě, že neupřednostňujete jinou zábavu. Třetí zajímavou novinkou je interaktivní vstup do katalogu. Uživateli je nabídnuta abeceda, po klepnutí na jednotlivá písmenka se zobrazí nejpopulárnější kategorie, jejichž název začíná zvoleným písmenem abecedy.

Podle IL je lidem ze Seznamu jasné, že tyto novinky (zejména trvalé přihlášení) zásadně mění filozofii práce se službami portálu, proto bude jejich nasazení do ostrého provozu opatrné a pozvolné. Testovací verzi nové domovské stránky najdete na adrese homepage.seznam.cz, testovací verzi e-mailové schránky s podporou trvalého přihlášení najdete na adrese webmail2005.seznam.cz. Navštívit můžete také diskusní fórum k nové domovské stránce.

Zdroj: ILblog

Diskuze (35) Další článek: MPAA: pes bude pomáhat při odhalení pašovaných DVD na letištích

Témata článku: , , , , , , , , ,