Setkání Windows User Group–leden 2012

Vítejte v roce 2012, ve kterém vám pomůžeme, aby Vaše IT neskončilo stejně, jako naše civilizace (dle mýtické předpovědi). Proto jsme tentokrát připravili přednášky o řízení projektů v IT, o ochraně firemních dat pomocí Rights Management Services a jejich dostupnosti uživatelům skrz SharePoint Foundation, stejně jako o dohledu nad IT prostředím skrz produkty řady System Center.

Brno – Active Directory Rights Management Services
10. ledna 2012, 17:00 – Jan Pilař (MVP, MCP, MCTS)

Jak chránit data pomocí RMS napříč celou vaší organizací aneb jak neztratit to nejdůležitější, co vaše firma má.

Praha – Řízení projektů v IT
12. ledna 2012, 17:30 – Drahoš Dvořák

Projektové řízení je základem pro každou úspěšnou implementaci IT projektu. Na přednášce se dozvíte aktuální trendy v projektovém řízení a využití nástroje Microsoft Project.

Ostrava – SCOM: System Center Operations Manager 2007 R2
18. ledna 2012, 17:00 – Jan Lukele (MCSE)

Co je SCOM a k čemu se používá. Jak na monitoring OS, HW a síťových prvků. Užitečné reporty pro IT a hezké reporty pro vedení.

Zlín – SharePoint Foundation 2010: maximum funkcí za minimální investici
19. ledna 2012, 17:00 – Kamil Juřík (MCT, MCITP, MCTS)

Víte jak správně instalovat SharePoint Foundation 2010 ve scénářích intranetu a extranetu? Jaká jsou omezení Foundation oproti Serveru, která jsou opravdu limitující a bez kterých se dá v pohodě žít? Minimum PowerPointu a maximum živých ukázek v podání Kamila Juříka.

Brno – Použití návrhových vzorů v prostředí jazyka C# .NET
25. ledna 2012, 17:00 – Michal Jakubec (MCSE, MCSD, MCDBA, MCTS)

Naprostá většina vývojářů dnes užívá nějaký objektově orientovaný jazyk. Menší část z nich může říci, že programuje skutečně objektově. Návrhové vzory však dokáže efektivně využít pouhý zlomek z nich. Není to škoda? Pojďme to společně změnit!

Hradec Králové - System Center 2012 a privátní cloud
31. ledna 2012, 17:00 – Jan Matějka (MCSE, MCITP)

Rok 2012 bude zásadní pro všechny nástroje rodiny Microsoft System Center. Jedná se o nástroje pro správu virtualizace, monitoring, správu serverů a klientů, deployment OS a aplikací, zálohování, řízení služeb a automatizace. Podíváme se společně, kam se tyto produkty posouvají a co přinášejí. Pokud se nám to podaří, jistě dokážeme společně rozklíčovat zaklínadlo „Private CLOUD“.

- Petr Vlk (MSP, WUG)

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Nový šéf Applu má od firmy 378milionkrát vyšší odměnu než Steve Jobs

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,