Setkání Windows User Group – únor 2012

Přijďte na některý z únorových workshopů Windows User Group a vyzkoušejte si nejen práci s virtualizací v chystané serverové verzi Windows 8 na připravených počítačích.

Díky spolupráci s WBI Learning pro vás začínáme opět připravovat pravidelné Hands on Laby, tedy praktická cvičení zaměřená na konkrétní problematiku, kdy máte možnost si na připravených počítačích vše rovnou vyzkoušet. Tentokrát na téma virtualizace v chystané serverové verzi Windows 8. Naučte se, jak přinést a spravovat řešení pro efektivnější a levnější využití HW i do vaší organizace. Vzhledem k omezené kapacitě učebny se registrace na tyto akce potvrzují organizátorem. Zvýhodněni jsou členové WUG a pravidelní (a aktivní) návštěvníci a návštěvnice našich akcí.

PrahaEfektivní vývoj .NET aplikací pomocí nástrojů JetBrains
2. února 2012, 17:30 – Jiří Pokorný
Jak zefektivnit vývoj aplikací pomocí nástrojů a doplňků pro Visual Studio. Podíváme se na nejpoužívanější z nich a prodiskutujeme, jak nám mohou pomoci. Nejvíce se zaměříme na nástroje firmy JetBrains, které jsou špičkou v této oblasti.

BrnoŘízení projektů v IT
7. února 2012, 17:30 – Drahoš Dvořák
Projektové řízení je základem pro každou úspěšnou implementaci IT projektu. Microsoft Project profesionálně a naplno. Jak využít SharePointu (Office 365) pro plánování a výkazy projektů.

OstravaŘízení projektů v IT
8. února 2012, 17:00 – Drahoš Dvořák
Projektové řízení je základem pro každou úspěšnou implementaci IT projektu. Jak využit nástroje Microsoft Project (a Project Server), zapojíme také Office 365 společně se SharePointem.

Praha Virtualizace na Windows 8 (Hands on Lab)
9. února 2012, 17:30 – Jan Marek (MCT, MCITP, MCITS)
Jak to bude s virtualizací v připravované serverové verzi Windows 8? Vyzkoušejte si prakticky, jak virtualizace funguje dnes a jak bude zítra.

BrnoJak testovat software v praxi
13. února 2012, 17:00 – Tomáš Herceg (MVP)
Netestujete, protože na to není čas? V 90 % případů je to jen výmluva a jen jste nepřišli na to, jak testovat správně. Tedy tak, aby to čas naopak šetřilo. Ukážeme si, jak testovat aplikace v prostředí Visual Studia 2010.

JihlavaSharePoint Foundation 2010: maximum funkcí za minimální investici
14. února 2012, 17:00 – Kamil Juřík (MCT, MCITP, MCTS)
Umíte správně instalovat SharePoint Foundation 2010 ve scénářích intranetu a extranetu? Znáte rozdíly mezi verzí Foundation a plnému Serveru? Která z nich jsou opravdu limitující a bez kterých se dá v pohodě žít?

Zlín Active Directory Rights Management Services
29. února 2012, 17:00 – Jan Pilař (MVP, MCP, MCTS)

Jak chránit data pomocí RMS napříč celou vaší organizací aneb jak neztratit to nejdůležitější, co vaše firma má.

Autor: Petr Vlk (KPCS CZ, MSP, MCP, WUG)

 

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Stovky odpůrců dohody ACTA vyšly v Praze do ulic

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,