Prohlížeče | Chrome | formule

Šest oficiálních motivů pro prohlížeč Google Chrome. Potěší fanoušky formulové stáje McLaren

V letošní sezóně formule 1 se Google stal oficiálním partnerem týmu McLaren F1. Na monopostech tak lze spatřit logo mobilního operačního systému Android (od závodu v Singapuru bylo nahrazeno logem Chrome), nebo kryty evokující ikonu webového prohlížeče Chrome. Tím ale spolupráce mezi oběma značkami zdaleka nekončí.

Nejnovější příspěvek na blogu Google láká uživatele, aby v prohlížeči Chrome vyzkoušeli nové grafické motivy. Ty jsou samozřejmě inspirovány barvami typickými pro design letošních formulí – zejména modrou a papájovou. Celkem je připraveno šest oficiálních témat – tři pro fanoušky britského pilota Landa Norrise a tři pro příznivce australského závodníka Daniela Ricciarda.

Zkuste McLaren ve svém prohlížeči

„Počátkem tohoto roku jsme ve spolupráci s týmem McLaren F1 dodali prohlížeč Chrome a téměř 500 zařízení se systémem Android – včetně telefonů, tabletů a sluchátek – celé stáji, abychom pomohli zefektivnit komunikaci v závodních dnech,“ uvádí Supriya Gujral.

Prohlížeč Chrome si nyní můžete přizpůsobit pomocí exkluzivních motivů inspirovaných týmem McLaren F1. Na šesti nových tématech je vyobrazen papájový vůz McLaren a obrázky ze závodních dnů na některých oblíbených okruzích.

Nová grafická témata McLaren F1 x Chrome najdete v Internetovém obchodě Chromě v samostatné sekci. Proces instalace je velice jednoduchý: stačí otevřít příslušnou stránku a klepnout na modré tlačítko Přidat do Chromu. Pokud by se vám motiv nelíbil, není problém ho okamžitě vrátit zpět.

McLaren je se 183 vítězstvími v závodech, 12 mistrovskými tituly jezdců a 8 tituly v Poháru konstruktérů druhým nejúspěšnějším týmem v historii Formule 1 (za Ferrari). V posledních letech však patří spíše k průměru a mezi týmy osciluje mezi třetím a devátým místem. Zatím poslední mistrovský titul získal v roce 1998, kdy za něj jezdili Mika Häkkinen a David Coulthard.

Váš názor Další článek: Který soused má optiku a jaké připojení je dostupné u vás? To prozradí nová mapa

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,