Šest medvědů s Visorem

Firma Innogear, výrobce MP3 přehrávače MiniJam a pageru InfoMitt pro Springboard port, chce uvést unikátní multifunkční zařízení.
Firma Innogear, výrobce MP3 přehrávače MiniJam a pageru InfoMitt pro Springboard port, který je součástí kapesního počítače Handspring Visor, by ráda na jaře roku 2000 uvedla na trh svůj další modul pro Visor. Jak firma uvádí, jedná se o první „kombo kartu“ pro tento počítač. Její název – 6Pack Springboard – již dává tušit, že půjde o multifunkční zařízení, zahrnující v jednom modulu šest funkčních jednotek, a považte, při dodržení takové velikosti, která nezvětšuje velikost samotného Visoru. Jen malá LEDka vyčnívá malinko nad okraj, a to jen proto, aby její světlo bylo dostatečně vidět.

A co v sobě 6Pack skrývá? Především modem – bez komunikace to dnes prostě nejde. Zabudován je jak standardní 56Kbps/V.90 modem pro použití na telefonní lince, tak i celulární verze pro mobilní telefony. Dalším zařízením je hlasový záznamník umožňující záznam a přehrávání hlasových zpráv. Ze světa mobilů známé vibrační vyzvánění našlo uplatnění i zde. Zmiňovaná „výstražná“ LED dioda poblikává dvěma barvami, červenou a zelenou. Tak, a to máme dohromady pět zařízení, posledním šestým je 8MB flash paměti. Zda budete zálohovat svá data právě do ní, nebo ji použijete pro další programy, záleží už jen na vás. Rozhodně ale tenhle modul „šest v jednom“ bude parádním doplňkem pro váš Visor.

Váš názor Další článek: Návrat vícesloupcové nabídky Start

Témata článku: , , ,