Service Pack 2 pro Office 2000

Microsoft zveřejnil druhý opravný balíček pro Microsoft Office 2000, bohužel ještě není v češtině.
Microsoft zveřejnil druhý opravný balíček pro Microsoft Office 2000, bohužel ještě není v češtině.

Seznam oprav je opravdu úctyhodný, čítá přes 180 položek, ale i tak se nejedná o Service Release, je to jen Service Pack – tedy o souhrn již zveřejněných oprav plus několik dalších, zabalených do jednoho produktu.

Opravy se týkají všech programů v Office. Z důvodu velkého počtu opravovaných položek nelze uvést vše, statut BUG: tam má přitom pouze "Access 2000 Quit Method Leaves Access Running". Nejvíce chybiček se přitom opravuje u Outlooku. Z významných komponent obsahuje SP-2 ochranu Outlooku před nepovolenými příponami příloh a řadu oprav proti možnosti neoprávněného používání skriptů v Excelu, Wordu, Powerpointu.

Service Pack 2 je dostupný v současnosti jen pro anglickou verzi Office a některé další velké jazyky, mezi nimiž bohužel čeština není. Lokalizovanou verzi budeme muset ještě chvíli hlídat. Pokud tedy používáte anglickou verzi Office 2000 (i tací se najdou), můžete záplatu aplikovat již nyní. Existuje ve dvou verzích, normální (9 MB) a administrátorská (30 MB). Administrátorská je určena pro záplatování instalačních souborů Office, normální záplatuje již nainstalovaný Office 2000.

Diskuze (1) Další článek: Dell představuje stroje s Pentiem 4

Témata článku: , , , , , , , ,