Search By Media 2.04 – perfektní vyhledávač multimedií

Dnes, kdy existuje velké množství různých vyhledávačů, je stále těžší nalézt v nepřeberném množství různých informací tu pravou. Tento problém vám vyřeší program s názvem Search By Media.
Dnes, kdy existuje velké množství různých vyhledávačů, je stále těžší nalézt v nepřeberném množství různých informací tu pravou. Tento problém vám vyřeší program s názvem Search By Media, který vám pomůže z jednoho místa vyhledat různá multimédia k danému výrazu na vašem disku, Internetu či externích zařízeních. Program má velice jednoduché ovládání a i po grafické stránce vypadá pěkně. Search By Media se skládá z jednoho okna a z modulu aplikace, která se vám usídlí v dolní liště, takže si budete moci tento vyhledávač jednoduše spustit.

Okno programu je rozděleno na několik nabídek:

Search Method – zde si můžete vybrat: MP3 Search – vyhledávání mp3 souborů nebo Keyword Search – vyhledávání specifického výrazu ( název filmu, hudební skupiny atd. ), dále si můžete vybrat, jaké formáty prezentací chcete vyhledat. Na výběr máte:

  • Images v následujících formátech – JPG, JPEG, GIF, BMP a MPA
  • Video ve formátech – AVI, MOV, QT, MPEG a MPG
  • Audio ve formátech – WAV, MID, MIDI, SND, RAM, MOD, AU, AIFF, MP2, MP3
V Media Located je zobrazen průběh vyhledávání v grafickém znázornění. S touto nabídkou přímo souvisí tlačítko View results – po kliknutí se vám zobrazí dosavadní výsledek hledání přehledně uspořádán ve formě HTML.

Celé vyhledávání zahájíte kliknutím na tlačítko Go. Pokud chcete změnit některé funkce programu, klikněte na Config – zde můžete například nastavit, které formáty si přejete vyhledat, nebo si můžete nastavit různé filtry – jakou má mít daný obrázek velikost apod.

Search By Media doporučuji vyzkoušet. Minimální požadavky na systém jsou: Windows 95/98/NT, 16 MB RAM, Pentium 90. Program je distribuován jako freeware. Velikost instalačního souboru je 1,03 MB.

Váš názor Další článek: Buzzsaw.com spouští on-line centrum pro stavaře

Témata článku: , , , , , , , , , ,