Scalpel MAX a Scalpel VIZ

Chcete-li něco rozříznout v 3D Studiu, pomohou vám plug-iny Scalpel.
Scalpel pro 3D Studio DOS byl první plug-in od cebas Computer. S dalším rozvojem 3D Studia MAX se náš známý a oblíbený plug-in přizpůsobil novému okolí MAXe . Scalpel nabízí funkce, které dlouhou dobu chyběly v 3D Studiu MAX – rychlé a perfektní 3D řezy přes libovolný počet objektů. Optimální algoritmus řezů dělá možné řezy a zářezy s optimálním ukončením otevřených konců, které dokáže provést v pravou chvíli a bez ztráty koordinace mapování. Podívejte se nyní na nové modelovací a speciální efektní-funkce, které Scalpel MAX a Scalpel VIZ nabízejí. Všechny funkce jsou interaktivní a animovatelné.

Scalpel se může používat na jeden nebo více objektů jako modifikátor nebo spacewarp. Označte scalpelem místo, na kterém chcete provést řez. Odřezané díly můžete vymazat nebo je spojit dohromady. Se Scalpel spacewarp se může nařezat určitý počet objektů a během toho se lze pohybovat v 3D prostoru. Obě metody nabízejí výkonný silný modelovací nástroj pro MAXe.

Funkčnost scalpelu je mnohostranná. Něco z objektu chcete vyřezat, nebo chcete „otevřít“ komplexní 3D CAD konstrukci. Snadné jsou také samostatně animované řezy přes objekty s uzavřenými plochami. Scalpel se může také používat na velké množství objektů – více než sto objektů s tisíci plochami může být nařezáno rychleji než v jedné vteřině.
Váš názor Další článek: Slovenská cesta k GSM 1800

Témata článku: , , , , , ,