Sázení na sport on-line v češtině

Přestože své webové stránky mají v podstatě všechny větší sázkové kanceláře, jejichž pobočky jsou po celé České republice (Tipsport, Fortuna ..), neumožňuje žádná z nich sázení on-line po Internetu. Jediná česky mluvící kancelář, která sázky on-line poskytuje, je WorldBet.
Michal Diatka: Přestože své webové stránky mají v podstatě všechny větší sázkové kanceláře, jejichž pobočky jsou po celé České republice (Tipsport, Fortuna ..), neumožňuje žádná z nich sázení on-line po Internetu. Na jejich stránkách sice najdeme aktuální kurzové nabídky, pravidla sázení, adresy provozoven atp., ale kdybyste měli zájem si tipnout, musíte se zvednout od počítače a dojít si vsadit pěšky.

Jediná "česky mluvící" kancelář, která poskytuje sázky on-line, je na adrese www.worldbet.com. Proto jsem se podíval, co že nám to vlastně nabízí:

Abychom mohli využívat hlavní služby – sázení, musíme se nejprve zaregistrovat. Při registraci toho po nás nechtějí zase tak mnoho, povinné kolonky jsou pouze jméno, příjmení, město, stát, dále email kvůli komunikaci a ve vlastním zájmu číslo účtu (aby bylo kam převádět případné vyhrané penízky).

Jak je to s placením? Princip je ten, že nejprve na svůj hráčský účet převedete nějaké peníze (nejlépe pomocí kreditní karty, ale jsou i jiné možnosti). Sází se vlastně až kredity na tomto vašem hráčském účtu, který je podobný normálnímu účtu např. u banky, kde vašimi příjmy budou výhry a výdaji sázky. K dispozici je samozřejmě historie vašich sázek, kontrola zbylých kreditů a možnost nechat si kredity přeměnit zase zpátky na peníze v bance.

Tak, už jsme zaregistrovaní, máme na hráčském účtu kredity a můžeme začít sázet. Pokud jste fanoušky hokeje, jsou tu všechny možné evropské ligy a samozřejmě NHL. Jestliže máte raději fotbal, opět jsou k dispozici všechny evropské ligy, evropské pohárové soutěže a zkrátka nepřijdou ani příznivci basketbalu (NBA), amerického fotbalu (NFL) a tenisu.

Jsou tady ovšem některá ale, která se dají WorldBetu vytknout: Za prvé, překlepy v rubrice Pravidla (a nejenom tam). To by u firmy, která chce přesvědčit své zákazníky o své důvěryhodnosti, být opravdu nemělo, zvláště když důvěryhodnost podkopává už fakt, že na stránkách není NIKDE uvedena žádná fyzická adresa firmy, ani kontaktní adresa na nějakého zaměstnance. Vše, co zde najdeme, je pouze e-mail a při zaregistrování faxové číslo – nic moc.

Další nepříjemnou věcí je nutnost poslat na začátku na svůj hráčský účet částku rovnající se minimálně 30 dolarům (1 kredit = 1 dolar) a minimální výše sázky, která činí 3 dolary, což je oproti běžným dvaceti korunám u "kamenných" kanceláří opravdu hodně.

Závěrem by se dalo říct, že pokud rádi riskujete, ať už sázením nebo tím, že pošlete své peníze na účet, jehož majitele vlastně neznáte, je tato služba vhodná právě pro vás.

Diskuze (3) Další článek: Microsoft zabalil Fahrenheit a jede si jen na svém písečku

Témata článku: , , , , , , , , , , ,