S3 a Nike pro MP3

Pomalu se rozjíždí nová partnerská dvojice, která bude rozvíjet svoje aktivity především v MP3 hardware.
Společnost S3 je známá na poli digitálního audia především tím, že vlastní Diamond Multimedia, která vyvíjí nejpoužívanější a nejrozšířenější MP3man RIO. S3 se před nedávnem začalo formovat se společností Nike, která je známá ve sportovní sféře. Výsledkem této spolupráce bude nový přenosný MP3 přehrávač Nike PSA Play 120.

Tento přehrávač je koncipován především s maximálním důrazem na kvalitu a výdrž přehrávače. PSA 120 má zabudovaný Rio Audio čip. Základní paměť přehrávače je 64 MB, čímž zaplníte tuto paměť více jak 120 minutami kvalitní stereo CD hudby ve formátu MP3. Nike také při návrhu přehrávače kladla velký důraz na ergonomii a futuristický design celého přehrávače, což se jim podle obrázku i povedlo. Přehrávač je určen převážně pro sportovní akce (běh, jízda na kole), takže zde také rozhodu váha a velikost, která tomu i odpovídá. Přehrávač je plně odolný proti otřesům a nárazům z výšky. Přehrávač lze také plně ovládat miniaturním dálkovým ovládáním. Je zde opravdu vidět spolupráce dvou gigantických společností na světovém trhu, které vytvořily přehrávač vhodný především pro sportovce, ale i ostatní uživatele, kteří preferují kvalitu a malé rozměry.

Celý balík s uvedeným přehrávačem bude v brzké době (během 1-2 měsíců) plně k dispozici k prodeji. Již dnes je možné tento přehrávač v některých internetových obchodech předobjednat.

Diskuze (4) Další článek: Diamond Viper II: diamantová zmije

Témata článku: , , , , , , , , , ,