Microsoft | Surface | Surface Pro

S Windows 11 přijdou i nové počítače. Microsoft brzy odhalí další Surfacy

Na středu 22. září v 17:00 našeho času Microsoft připravuje akci, na které ukáže neznámé novinky. Inu, neznámé. Podzim je obvyklý pro novou generaci počítačů a v pozvánce je vidět tablet Surface a připnutou klávesnicí.

Je tak velmi pravděpodobné, že nám Redmondští ukážou nové železo plně připravené pro Windows 11. Už na jaře firma představila nový Surface Laptop 4, teď by produktovou nabídku měly doplnit nové generace zařízení i v dalších řadách.

Podle – obvykle velmi dobře informovaného – Daniela Rubina z webu Windows Central, bychom se měli dočkat počítačů Surface Pro 8 čipy Intel Rocket Lake a levnějšího modelu Surface Go 3 ve variantách s Intel Pentium Gold 6500Y a Core i3-10100Y.

Spekuluje také o novém notebooku s oddělitelnou klávesnicí, který by se ale po předcích nemusel jmenovat Surface Book 4, ale Surface Laptop Pro. Údajně by mohly dorazit další varianty armového Surface Pro X bez LTE modemu. Šušká se rovněž o skládacím mobilu Surface Duo 2 s výkonnějším hardwarem postaveným okolo SoC Snapdragon 888.

Váš názor Další článek: Vesmírné zprávy: Raketám Atlas V zbývá posledních 29 startů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,