S Oskarem mohou firmy snížit náklady a získat nové telefony

Rozhodování o tom, kolik telefonů a s jakými tarify si firma pořídí, připomíná v lepším případě věštění z křišťálové koule a v horším noční můru. Oskarova služba BezObav spolu s nabídkou firemních telefonů toto rozhodování usnadňuje.

Firemní zákazníci si mohou ušetřit starosti, zda mají ten nejvýhodnější tarif Naplno. Stačí, aby s Oskarem uzavřeli písemnou smlouvu, pořídili telefonní čísla s tarifem 50, 150, nebo 300 Naplno a aktivovali službu BezObav. Oskar pak každé tři měsíce automaticky zkontroluje vybrané služby na daných telefonních číslech a zjistí, zda by zákazník v rámci jiného uvedeného tarifu Naplno zaplatil za dané služby nižší částku. Pokud ano, rozdíl mu vrátí v podobě kreditu do dalšího zúčtovacího období.

„Jeden z našich firemních zákazníků protelefonoval s 10 SIM kartami s tarifem 50 Naplno 161 400,- Kč za rok. Analýza jeho uživatelského chování ukázala, že by mu více vyhovoval tarif 300 Naplno, se kterým by za stejné období zaplatil pouze 127 000,- Kč. S Oskarovou službou BezObav a se svými smluvními podmínkami by tak tento zákazník získal 34 400,- Kč v podobě finančního bonusu v dalším zúčtovacím období,“ ilustruje výhody služby BezObav ředitel zákaznických programů Marek Sláčík.

Oskarovi firemní zákazníci navíc nyní mohou svou firmu vybavit telefony Nokia 2600 již za 7,- Kč, Nokia 6020 za pouhých 1077,- Kč a Nokia 6230 za 3577,- Kč. Stačí s Oskarem podepsat smlouvu na dva roky a zároveň se zavázat protelefonovat minimálně 1200,- Kč měsíčně.

“Připravili jsme firmám optimální nabídku, díky které nemusí složitě spekulovat, jaké telefony pořídí zaměstnancům ve výrobě, čím budou telefonovat prodejci a jaký model dostanou manažeři,“ říká tiskový mluvčí Oskara Petr Šindler.

Oskarovi stávající zákazníci si mohou BezObav aktivovat na OskarBusinessLince 800 77 00 77. Noví zákazníci se vše potřebné dozví na OskarBusinessKontaktu 800 77 77 00. Vše o nové nabídce telefonů a službě BezObav naleznete na webových stránkách služby BezObav.

Diskuze (21) Další článek: Ke stažení: EO Video – převod formátů Real i QuickTime

Témata článku: , , , , , , , ,