Ruší se světové počítačové akce

Kvůli teroristům nebude Steve Jobs vykládat na pařížském Apple Expo. To bylo zrušeno. Invex se zatím neruší.
Pařížské Apple Expo, významná evropská akce pro jablečnou komunitu, kde měly být možná i představeny nějaké nové produkty, byla zrušena. Akce se měla konat od 26. do 30. září, ale kvůli obavám o bezpečnost návštěvníků přikročila firma Apple ke zrušení akce. Ještě před tím se bude konat Seybold (21. až 28. září), ten ale zrušen nebude a naopak jako důkaz životaschopnosti počítačového průmyslu. Seybold se ale koná v San Franciscu. Důvodem pro zrušení také mohou být prakticky zastavené lety mezi Evropou a Amerikou, kde mají prioritu k přesunům jiní cestující, než přednášející na nějaké konferenci.

Minulý týden se mělo v Německu konat VIA Technology Forum, kde jsou tradičně prezentovány novinky firmy VIA ve spolupráci s jejími partnery. To ale bylo také zrušeno na základě teroristického útoku.

Brněnský Invex načasovaný na 15. až 19. října zatím nijak ohrožen není. Zřejmě se ale ani jemu nevyhnou vyšší bezpečnostní opatření a třeba již tak nebudou nad výstavištěm kroužit letadla s transparenty. Zatím nemáme informace, že by některé firmy omezily svou účast na Invexu kvůli útokům z minulého týdne, stejně tak zatím nejsou informace, že by se změny týkaly doprovodného programu. Invex dle všeho poběží normálně.

Změnily teroristické útoky nějak vaši chuť zúčastnit se Invexu? Bojíte se o svou bezpečnost? Napište nám vaše názory do fóra.

Diskuze (2) Další článek: Microsoft odstranil budovy WTC ze svého Flight Simulatoru

Témata článku: , , , , , , , , ,