Rozhovor s Alešem Slabým: „Půl roku jsem neposlal žádný spam!“

Diskuze čtenářů k článku

anonym  |  06. 07. 2004 16:00

můžete mu nadávat na ICQ:  62-659-958

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
cAr  |  22. 04. 2004 09:44

z doby , kdy byl A.S. mlady a kdy si nosil jeho didaktik vsude ve velmi podivnem obalu!!!

TADY je

-cAr-

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zabza  |  21. 04. 2004 06:28

Tak to shrneme:
Přispěvovatelé k tématu Alešek Slabý - zajisté odborníci v IT - se dají rozdělit do několika skupin

- naivní "děcka", která věří, že kapitalistický svět je růžová zahrádka a vše šlape dle platných zákonů. Lidé jsou k sobě milí, ohleduplní a vzájemně si pomáhají. Veškerý soft mají řádně koupený, zaregistrovaný a proto tvrdě moralizují.

- další skupina jsou "mírně progresivní, ale v mezích zákona", ti se snaží šlapat si životní cestičku max. bez problémů. Sice občas stáhnou nebo od piráta koupí levně nějakej soft, ale přesně ve smyslu "Nemohu si to koupit, protože na to nemám".

- dále nastupují "tvrďáci", vše mají nelegálně, stahují o sto šest filmy, hudbu, hry, ale do světa volají ve smyslu "Zloděj volá, chyťte zloděje".

Ale všichni mají jedno společné - mají velké kulové a proto řvou a závidí všem, kteří mají o něco více.

A proti nim stojí magnáti kapitalismu, kteří nemají žádné školy, ale umí v tom chodit - vrozený dar přírody. Vše získali podvody, zlodějinama, krádeží, lží atd. a žijí si nepostižitelně jak prasata v žitě.
K nim se nepatrně přiřazuje i Alešek, zatím naprostá nicka. Zatím co, vy jste vzdělaní, študovaní odborníci /bohužel s holou řiťou/, Alešek je dle vás debil, dement, pako, idiot, nesvéprávný........, ale žije si lépe jak vy, proto tolik odsouzení a vášní.

Samozřejmě krádeže, podvody, lži, závist atd. by neměly ve vyspělé lidské společnosti existovat, ale bohužel takový je člověk již x-tisíc let a hned tak se nezmění.

Mimochodem, článek v Živě panu Slabému pomohl k postupu nahoru více, než kdejaká placená reklama nebo spam.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
re  |  21. 04. 2004 09:58

Mimochodem, článek v Živě panu Slabému pomohl k postupu nahoru více, než kdejaká placená reklama nebo spam.

Panu Slabemu uz nepomuze nic protoze je to tak provarena figura ze kdokoliv se trochu pohybuje na ceskem netu vi o co de.
Zive by vsak melo misto bulvarnich rozhovoru s takovymito existencemi radeji tem mene zkusenym a zacinajicim poradit ceho se na netu vyvarovat vseobecne. Aktivity pana Slabeho by tam samozrejme zaujaly cestne misto.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
James Bond  |  21. 04. 2004 10:16

Milý "Zabzo", obvykle se podobnych diskusi nezucastnuji, protoze mam dost smysluplne prace, ale tohle me vazne pobavilo...
Mozna ze nekdo si maluje kapitalismus jako ruzovou zahradku a mozna ze se i najdou taci, co zavidi Aleskovi jeho "uspechy", ale sam za sebe muzu potvrdit, ze jsem byl nejednou bombardovan nevybiravym chovanim totoho individua, siriciho naprosto vedome uplne nesmysly s cilem nekoho nejen podvest, ale i poskodit "konkurenci" a ostatni proste a jednoduse "nas..t".
Nejsem idealista, nejsem obvykle ani zadny moralista, ale chcete mi snad tvrdit, ze kdyby jste videl v TV reklamu na bonbony, u ktere bude vyrobce vykrikovat, ze firmy "A", "B" a "C" vyrabi predrazene smejdy a pouze ONI nabizi skvele bonbony, ktere zarucene odstranuji vsechny zubni kazy u deti a navic stoji pouze 2 Kc cely sacek, protoze je dovazeji z Cernobylu,.. ze Vam to nebude vadit ? Aha, reknete si "to je sikula, to je holt kapitalismus", ale pokud by jste si snad nedejboze dovolil v diskusi namitnout neco proti regulernosti takovehoto nesmyslu, ona firma se do vas okamzite pustila a kazdy den vam tise a s usmevem naspamovala schranku, to je taky v poradku ???

Mimochodem, nevim jestli vam mam stale rikat "Zabzo", nebo "Alesi Slaby" ? (pro ty co se s timto panem jeste nesetkali je to jeho oblibena praxe a ve spouste diskusi vystupuje jako nekolik virtualnich osob, ktere se staraji o vireni nalad)

A pro doplneni, podepisovat se nebudu, at me uz na to bude kritizovat kterykoliv z Alesu Slabych, ale mam limit na schranku jen 20MB a obvykle ji pouzivam na jine ucely nez na osobni nadavky.
Dekuji vsem, a samozrejme - zachovejte zdravy rozum a pamatujte, ze podobne clanky jsou skutecne jedinecnou reklamou pro podobne praktiky. Lidem staci, ze si neco zapamatuji, je uz jedno jestli v kladnem nebo zapornem kontextu, svuj ucel to splni v kazdem pripade.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zabza  |  21. 04. 2004 19:47

Milý Jamesi Bonde,
Promiň, že Ti tykám, ale pouze jsem se přizpůsobil trendu dnešní doby.
Obávám se, že jsi mě nepochopil, já odsuzuji podvodné chování, zlodějiny a lži, ale v tomto případě mě připadá směšné, že ti, kteří mají narvaný disk pirátským softem - hry, hudba, filmy, operační system, různý placený soft .....  /určitě skoro všichni/, odsuzují jednoho "nýmand" studentíka, který pouze využil díry v bordelu naší legislativy a obohatil se na hlouposti jiných - třeba dle sebe profesionálů.
Nemusím být odborníkem, ale mám "selský rozum" a přemýšlím, zda je něco nabízené reálné nebo ne. A dle toho nekupuji každou blbost, kterou mě kdo nabídne.
Pokud jde o mé jméno, nejsem Alešek, v životě jsem od něj nic nekoupil /asi vím proč/ a ani jsem jej nikdy neviděl, nick je z jedné pohádky - Pepa Dvořák hrál vodníka Žabžu, mě se nechce psát háčky.
Jinak pro ostatní:
Pokud by byla činnost Aleška tak závadová a trestní, už dávno by na něj nějaká kontrola skočila a trůnil by již v base.
Pokud víte o podvodné a zlodějské činnosti pana Aleše Slabého, už dávno jste na jeho činost měli upozornit /podat trestné oznámení/. Takto jste se stali spolupachatelé jeho trestné činnosti.
Právně je to asi stylizováno jinak, ale podstata je stejná.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  22. 04. 2004 11:24

"Pokud by byla činnost Aleška tak závadová a trestní, už dávno by na něj nějaká kontrola skočila a trůnil by již v base."

LOL, to asi nemyslíš úplně vážně, viď?


"Pokud víte o podvodné a zlodějské činnosti pana Aleše Slabého, už dávno jste na jeho činost měli upozornit /podat trestné oznámení/. Takto jste se stali spolupachatelé jeho trestné činnosti.
Právně je to asi stylizováno jinak, ale podstata je stejná."

Mluvíš asi trochu z cesty, třeba o Koženém se také ledacos "ví", a podle tebe každý, kdo na něj nepodá trestní oznámení, je jeho spolupachatelem?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zabza  |  22. 04. 2004 15:55

Mem: A co takhle místo napadání /které je vlastní lidem, kteří toho moc neznají/ se  podívat do trestního zákoníku a přečíst si pár paragrafů s věcí souvisejících. To by ses divil, za co všechno můžeš být souzen a trestán.
Neznalost zákona neomlouvá.
A na pana Koženého je již několik trestních oznámení podáno,  má jedinou kliku, že žije na Bahamách - tam je totiž ještě větší "podnikatelský" bordel, jak u nás.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  23. 04. 2004 08:41

Mě nařkneš z neznalosti, oháníš se paragrafy a přitom píšeš takové bludy?
Třeba když mě někdo okrade (nezaplatí fakturu za dodané zboží apod.) a já na něj nepodám trestní oznámení, tak jsem jeho spolupachatelem? Ale no tak

Nevím, kolik příkladů chceš ještě uvést, ale prostě myslím, že nemáš pravdu. A u těch Baham jsi asi úplně ujel - že mají někde jiný daňový systém a nějakou státní suverenitu (nevím, nakolik je nutné "respektovat" Interpol apod.) ještě neznamená, že tam mají "podnikatelský" bordel.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zabza  |  23. 04. 2004 12:43

Když je ti jedno, že odběratelé neplatí faktury a neumíš podat trestní oznámení, tak nebreč. Potom seš truhlík a už se nedivím, že podvodníci mají žně.
Zákon mluví jasně, ale jde tam o "závažnou trestnou činnost", v tom jsem možná ulítl.
A kdyby na Bahamách nebyl Podnikatelský Ráj /já tomu říkám  bordel/, tak se tam nebudou schovávat esa zlodějin a podvodů.
Jinak s čím obchoduješ, třeba bych si něco objednal.
/samozřejmě na fakturu/ 
Měj se.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  23. 04. 2004 14:49

Představ si, že neobchoduju s ničím (opět pěkný pokus o flame z tvé strany), příklad s fakturou se mi jen zdál dostatečně názorný na to, abys pochopil, že tvůj původní radikální názor byl poněkud zcestný. Teď sice píšeš, že jsi myslel "závažnou trestnou činnost", ale potom bych řekl, že můj příklad s fakturou má k praktikám AŠ asi blíž než třeba loupežné přepadení . Ale tohle jsi uznal (že jsi v tom "možná" ulítl;), takže se v tom do tebe nehodlám dále navážet.

Podnikatelský ráj je asi termín, který sis vymyslel, podlě mě je to daňový ráj, a je jedno, jestli má člověk danit příjmy z podnikání nebo "podnikání", anebo třeba proto, že zdědil majetek.

Závěrem doufám, že už jsme si nějak vyjasnili o co nám jde a ve vzájemných invektivách už není třeba pokračovat (ne, že by mě to nebavilo, ale nepochybuji, že máme i lepší věci na práci;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  21. 04. 2004 11:46

No byl to pekny pokus rozvirit vasne, ale treba za sebe muzu rict, ze jak clanek tak tuhle diskuzi sleduji celkem v klidu - o AS si myslim svoje (podvodnik, idiot, ...) a myslim, ze je dobre, ze se o nem mluvi, aspon je to varovani pro dalsi lidi, kteri by se mohli nechat napalit.
Nemyslim, ze bych si zil nejak spatne, ale i kdyby na tom byl AS nebo kdokoliv jiny po materialni strance objektivne lip, tak to ve me ani v nejmensim nebudi tolik vasni, jako to, kdyz nekdo proste jedna nemoralne.

Jestli to zrovna u tebe takhle funguje, tak potes, ale nemel bys to takhle zevseobecnovat na ostatni.

A k poslednimu bodu (ve smyslu ze negativni reklama je taky reklama) - ja si naopak myslim, ze takovyto clanek napomohl osvete:)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pikola  |  20. 04. 2004 23:25

Kdo ma jakekoliv pochybnosti o cinech pana Slabeho at poda na jeho konani podnet k trestnimu stihani. Mozna by s tim, ze ukradl cizi programy uspel. A kdyz ne tak panu Slabemu zneprijemni zivot!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
sandokan  |  20. 04. 2004 22:49

vykastrovat a poslat do ustavu, vic si nezaslouzi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Krasnomila  |  20. 04. 2004 22:19

http://www.sweb.cz/k.krasnomila/slabej.png

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ja  |  20. 04. 2004 20:38

Podivejte se na to takto:
Pres hubu by dostat mel, ale na druhou stranu je aspon
PODNIKAVY (on tvrdi, ze pilny, genialni, lidumil ..) a
je schopny se uzivit.
   Znam dost lidi, kteri nadavaji na podnikatele, "podnikatele",
poslance, ...., ze maji velky prachy. Ale vzdyt maji moznost
studovat, podnikat, aspon premyslet, co delat a jak vydelat.
   To je lepsi se podivat na telku, zaparit si a zanadavat
na internetu.

 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Martin  |  20. 04. 2004 20:29

TAKOVEJ HAJZL NEMÁ PRÁVO BÝT NA TÉHLE PLANETĚ. KDYBY NEBYLY TAKOVÝ ZÁKONY  JAKO JSOU, MĚLI BY HO ZASTŘELIT !!!!!!!!!!!!!!!!

Netiquette je mi fuk - on taky zadnou nema

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
fettgesicht  |  20. 04. 2004 20:18

M.a.m.r.d?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
F. Mardil  |  20. 04. 2004 19:25

panenko skákavá, CO JE TO ZA DEBILA TOTOK??????????????????? a o takových debilcích se dnes píše. na druhou stranu jsem rád, že se o něm napsalo, jelikož si alešek možná přečte, co si o něm všichni myslí. takže, milý alešku: JSI HOVÁDKO ZELENÉ MOUROVATÉ

ahh, to se mi ulevilo, ale fakt nevím, co bych dělal, kdybych toho člověka někde potkal. nerad bych měl na krku obvinění z ublížení na zdraví... možná s následkem smrti. teda mluvil jsem už s hodně lidmi, ale tak hnusného materialistu kombinovaného se zlodějem jsem ještě neviděl

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lead  |  23. 04. 2004 13:06

Je to obyčajné mamonárske prasa bez schopnosti sebareflexie.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Gott  |  20. 04. 2004 18:29

Tenhle rozhovor jen dokazuje, ze pan Ales Slaby je opravdu mentalne slaby...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Karkul  |  20. 04. 2004 17:31
Pavel  |  20. 04. 2004 18:16

S tim uz bys moh jit taky do prdele...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
bigovski  |  20. 04. 2004 18:19

A co na toho smejda hromadne podat trestni oznameni. Mam ulozeny temer vsechny smapove mejly, ktere mi od toho smejda chodili, myslim, ze by pro Policii nemel byt problem odkud vzesly. Nebo at ma alespon radnu pakarnu. A to jeho placeni formou SMS za pristup na KazzaFTP???? Uz aby ho nekdo smeknul

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pitrsonek  |  20. 04. 2004 16:36

Pokuste si na chvili sednout a zamyslet se nad touto kauzou. Opravdu Vas Slabej sere? Zeptejte se z jakych duvodu a ten duvod napiste sem. A nebo Vas stve i kdyz ne prilis poctvivy zpusob financniho uspechu. A jestli si toto dokazete pripustit tak muzeme dojit k zaveru ze jste na tom stejne jako velka cast cechu kteri stale jeste maji nemilou vlastnost zavidet uspech lidem kolem sebe. Predevsim kolika lidi se tento clovek osobne dotkl, kteri tady na nej sakruji?  Ale je mi divne ze se o nem pise, protoze je to stejne mala ryba. A je hodne divne ze vyslo o nem dosti clanku i kdyz neprimých ale vysli. Nebal bych se rict ze tento chlapec ma kamarada ktery ma moznost psat clanky na zive.cz. Kazdopadne lze rici za Ales Slaby si libuje kdyz se o nem nekde pise.

Bye

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  20. 04. 2004 17:15

No samozrejme: stve me NAPROSTO nepoctivy zpusob financniho uspechu. Je to divny? Ma to snad neco spolecnyho se zavisti? Rekl bych ze ne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Flash  |  20. 04. 2004 17:15

To je pravda. Podivejte se treba jak zacinal Gates - a kde je ted? (Kdo nevi, co mam na mysli, doporucuju film Pirati ze Silicon Valley)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Aleš m@j@ Slabý  |  20. 04. 2004 17:31

Presne ten film to uplne presne vystihuje.

I moje motto je: "Dobří umělci kopírují, ti nejlepší - kradou!"

Pokud to berete doslova, tak vsichni kradete, kdyz neco umite a nevymyslite to sami. Ukradli jste i to, ze jste se naucili chodit? Akorat si to nikdo nenechal patentovat a v tom je ten vtip.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
min  |  21. 04. 2004 13:51

rad bych na to kouknul, kde to najdu, pripadne alespon tip na kolej, dik

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
abcdefgh  |  20. 04. 2004 17:24

stvou me lidi, kteri lup vydavaji za vlastni vyrobek...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
socka  |  20. 04. 2004 17:41

asi naletim Slabymu, kteryho tipuju na autora tyhle pasaze diskuze, nicmene to ze Ales je internetovej milionar je stejne pravdepodobny jako to ze uz nespamuje, ze trotlik zrychly tok bajtu vo 200%, ze Ales Slaby uz neni panic, ze Spidlo s Klausem ulehaji na spolecne loze(i kdyz ....?)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ten koho si nasral  |  20. 04. 2004 18:35

Autorem teto pasaze neni Slabej ale ja jakozto jedinec kterej s nim nema nic k docineni jen to ze s nim chodil na stejnou stredni skolu akorat ze nepropadl jako on a je uz na VS. Neznam ho moc osobne ale a vim ze hraje nefer. A ani ho zde neospravldunuji. Jen jsem se na to chtel podivat z vysky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ras  |  02. 11. 2007 06:49

a shodou okolnosti s naprosto stejne IP adresy ))) kristepane to je dement.....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
DJ_Broadcast  |  20. 04. 2004 14:50

Ales Slaby je proste nesoudnej dement...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
DJ_Broadcast  |  20. 04. 2004 14:49

Nemam mu co zavidet a stejne je to curak...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Alfons  |  20. 04. 2004 13:25

Což takhle objednat jeden autobus do Křižanova za pubetálním slaboduchým mladíkem a "dohodnout" se s ním tak, jak už se podle jeho slov s ním i ostatní rozumně domluvili?  Já, když ho vidím, taky bych se rád "domluvil".

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
majafuck  |  20. 04. 2004 14:05

Objednej. JEDU ! cca 30 ks násad od lopaty pro vsechny zucastnene venuji jako sponzorsky dar

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Anders  |  20. 04. 2004 12:09

"Co se týče vztahů s lidmi, myslím si, že ho mám, a to nejenom se zákazníky, ke všem celkem vřelý. O tom svědčí i fakt, že jsme s přítelkyní adoptovali holčičku z Keni."


Hmm, adopce na dalku? A to jen proto, ze se ty penize daji odecist z dani, co?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Max  |  21. 04. 2004 08:03

(Rasistický příspěvek byl smazán. Redakce)

IP autora příspěvku: 211.30.222.212

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  21. 04. 2004 08:23

REDAKCE: neslo by ten predchozi prispevek smazat?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
highway  |  20. 04. 2004 12:07

Nema cenu se rozcilovat nad osobou, o ktere ten clanek je. On potrebuje reklamu a Zive mu ji poskytlo vrchovate. Jedinou sanci je naprosta ignorance, jenze zive jde za kazdou cenu bulvarizaci. Kazdy prispevek do diskuse je hodnocen zadavateli reklamy a povsimneme si, kolik prispevku v diskusi je tady a kolik napr. v odbornem clanku o Delphi. Problem neni v panu Slabem, problem je v tomto serveru.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Tomáš Holčík  |  20. 04. 2004 13:39

ignorance je "nehas, co tě nepálí". To je přesně to, co se právě že nesmí. 

Vaše argumenty ostatně vyvrací i boxík v článku. Pokud jste Alešovi naletěli a jste přesvědčeni, že se vůči vám dopustil podvodu, tak sakra podejte trestní oznámení a nenaříkejte si v diskuzích. Neobhajuji ho, jeho aktivity nepropaguju a vřele doporučuju obezřetnost vůči jeho projektům. Ale článek typu "poznej toho, koho dvakrát nemusíš" jsou podle mne přínosem.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
XxX  |  20. 04. 2004 14:03

Pane Holciku, vy jste nevedel, ze ten program AS ukradl, nebo proc jste se ho na to nezeptal?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Tomáš Holčík  |  20. 04. 2004 14:12

Osud trotlíka je mi znám. Ptal se Honza, ne já.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
XxX  |  20. 04. 2004 14:20

Pardon, omlouvam se. Nicmene i tak je skoda, ze na to neprisla rec. Autor rozhovoru o tom tedy predpokladam nevedel...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
VX  |  20. 04. 2004 16:46

Autor rozhovoru je rád, že ví, jak se jmenuje.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
highway  |  20. 04. 2004 19:29

Nejlepsi zpusob jak ziskat popularitu:

1. hacknete znamy produkt

2. zacnete rozesilat reklamni maijly na svuj "produkt"

3. do diskuzi na zive davejte odkaz na svuj "produkt", nejlepe velkymi pismeny

4. delejte to dost casto, pak uz to redaktorum zive dojde a udelaji s vami rozhovor.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
highway  |  21. 04. 2004 09:55

Jeste jednou:

ignorance je "nehas, co tě nepálí". To je přesně to, co se právě že nesmí.

Neco jineho je pozar a neco jineho je reklama, ktera ma vlastni praidla.

Do boxiku se muze napsat cokoli a nezmeni to podstatu clanku: PR pro velmi kontroverzni osobnost, ktere prinos je mizivy pro navstevniky serveru a uz samo zverejneni jeho nazoru na dost ctenem mediu, je jeho propagaci.

Mne dotycna osoba nic neudelala, nenarikam a nemam duvod podavat trestni oznameni. Clenek typu "poznej toho, koho dvakrát nemusíš", sorry to uz nemusim. Radsi si prectu clanek typu "poznej toho, kdo jednou muze byt prikladem" a takovych osobnosti mame take v Cesku dost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jan Kuneš  |  21. 04. 2004 11:16

Díky za váš názor, ale nesouhlasím s ním. A dovolím si jednu výtku - pokud chcete prezentovat své pohledy na svět, nebylo by špatné se pod ně i podepsat. Alespoň bychom věděli, s kým máme tu čest. Zdravím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
socka  |  20. 04. 2004 15:25

muhee, vysoce odborny clanek o delpiy je prepraskana stranka s z ucebnice

http://www.hackerdude.com/courses/spanish/delphi/Cap010.2.html

 

kdezto ales slaby je original:)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
volis  |  20. 04. 2004 12:02

Nevím, jakým právem se Vřed_společnosti, který sobecky myslí jen na své blaho a svoji šrajtofli, nazývá podnikatelem.
Podnikatelé by měli své podnikání chápat především jako službu veřejnosti. Tohle není podnikání, ale "kšeftování", za kterým je jen vlastní blahobyt a plný žaludek. Není divu, že Vřed_společnosti vypadá jako prase.

Ze všeho nejlepší je jeho výmluva, že si nemohl dovolit reklamu, tak začal spamovat. S tím, že teď už si ji dovolit může, takže už půl roku nespamuje.
Jesli se tak chovají všichni podnikatelé, tak se nedivím, že je naše republika v ()()

No nic, asi zajdu vykrást banku, abych mohl "začít podnikat". Ale ničeho se nebojte lidičky. Jen co své "podnikání rozjedu", tak toho nechám a minimálně půl roku žádnou nevykradu. To Vás pak budu okrádat přímo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Karas  |  20. 04. 2004 12:09

Nechtel bych ti kazit naladu, ale podobne rozjelo "podnikani" plno lidi - namatkou: uverovy podvody, LTO, kampelicky a tisic jinych kauz. No a dneska je z velke casti tech lidi podnikatelska elita

KARAS

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Nemam  |  20. 04. 2004 12:11

Ale to je prece bezna vymluva, mam nelegalni OFFICE a WIndows XP protoze si NEMUZU dovolit
za ne vyplaznout 20 tacu, sem rad, ze jsem zaplatil pocitac, a este budu kupovat nejak blbej soft NE?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
honza  |  21. 04. 2004 02:36

toho predchoziho prispevku si VSIMETE - neco na tom je...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:20

Existuje i software ktery vyse uvedene dokaze suplovat a pritom za nej (legalne) nedate ani korunu. Kdo ma nelegalne MS Office krade jen z neinformovanosti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
ja  |  20. 04. 2004 20:29

Jestli myslis, ze firma podnika ", aby poskytla uzivatelum sluzbu",
tak jsi blazen.

Proc chodis do prace? Aby mel Spidla na Audinu?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dan  |  20. 04. 2004 11:42

Presne tak, tohle by se uz snad melo oznamit organum cinnim v trestnim rizeni, protoze tohle je opravdu na trestni stihani... ale chapu, ze se to snadneji rekne nez udela...:) takze tu bude donekonecna pi*ovat a my se na to budem divat a lamentovat nad tim... no co, aspon se neco deje... (ale v kazdym pripade je to nehoraznej k*e*en)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dan  |  20. 04. 2004 11:44

opps! - me lo to byt k tomuhle - http://anetka.mywww.cz/stranka.htm sry

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
petrh  |  20. 04. 2004 12:52

Jsem pro, ale jeste jsem nikdy zadne trestni oznameni nepodaval. Nemate nekdo zkusenosti ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tlama  |  20. 04. 2004 19:31

jednoduse, zajdes na policii CR tam kde bydlis a reknes ze chces podat trestni oznameni na toho a toho, protoze porusil tenhle atenhle zakon .. :) sepisou s tebou protokol a ten podepises .. a je to .. :)
trochu odvahy chlape .. !

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
brrrm  |  21. 04. 2004 01:27

a platí se za to něco? nějaké poplatky? nebo když to pak dojde k soudu? nejde to anonymně?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Wamp  |  21. 04. 2004 09:06

Neplatí se samozřejmě nic.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
petrh  |  21. 04. 2004 03:27

Jenze ja prave nevim, ktere zakony porusil. Jestli klamavou reklamu, podvod, poruseni autorskych prava atd.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Wamp  |  21. 04. 2004 09:07

Stačí, když popíšeš, co všechno provedl. Oni už ti poradí.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Global Admin  |  26. 05. 2004 20:03

Jo a budu tam chodit 50x denne a sebe udam taky.. Se nedivte ze tam nikdo nechodi...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:15

Vida, Pan slaby zaznamenal zvysenou navstevnost anetky a tak ji bleskove presmeroval na "svuj" klenot kazaaa.cz ... ten clovek ma teda pater.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
JaxNo1  |  20. 04. 2004 11:13

Tento rozhovor je jen dalsim potvrzenim Aleškovi debility. On by snad byl schopny po sobe sezrat i hovno, kdyby za to byly prachy.

Ja jen lituji, ze i takovyto lide, jejichz jedinou naplni prace jsou podvody a prizivovani se na jinych, mohou byt "podnikatele". Diky takovym je v dnesni dobe "podnikatel.cz" spise nadavka nez uznavany zpusob obzivy.Bohuzel...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
jmeno  |  20. 04. 2004 11:27

Ja myslim ze uz je davno zere, teda pokud zrovna nemasturbuje u fotek s jeho Anetkou.JInak by snad nemohl bejt tak "slabej" na duchu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mrcko  |  20. 04. 2004 10:43

ja myslim ze tie fotky su na kriminal

len sa divim ze s tym nikto nic nerobi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Nemam  |  20. 04. 2004 10:38

Libi se mi jak tady vsichni krituzujete. Podivejte se na sve harddisky, kolik programu a dat tam mate legalne a kolik ne. Osobne mam kamarda, ktery je nacerno pripojen k UPC, stahne desitky GB nelegalnich dat mesicne, ale prijdeli-mu 10kB spam muze se posrat.

Zaroven se mi libi, jak vsichni volate po dodrzovani zakonu. Zrejme ve svatem boji proti nadnarodnim spolecnostem je kradeni jejich SW ok, ale posle-li Vam nekdo 5KB spam
tak byste jej nejradsi videli za mrizemi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
XxX  |  20. 04. 2004 10:45

S tim rozdilem, ze vetsina lidi, pokud si nejaky ten software nelegalne poridi, ho narozdil od Aleska Slabeho nevydava za svuj produkt a neprodava ho.

Tak se zase zamysli, nez neco placnes.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
martin kalenda  |  20. 04. 2004 10:46

mluv za sebe fesaku ju?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
pupu  |  20. 04. 2004 12:49

V praci pouzivam Linux, doma mam koupena XPcka, OpenOffice a par her za dve-tri stovky. Dokonce i ten Windows Commander mam zaregistrovany. Jeste nejake pripominky? A jak jste na tom Vy, mohu-li se optat? Podle toho, jake mate 'kamarady', asi trochu jinak, ze?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ivo  |  21. 04. 2004 17:35

mno ono to tak neni...treba ja mam vetsinu SW free(gnu/gpl)...

jinak 10kb spam neni moc...ale kdyz ti jich jako me dojde do rana 100,tak uz je to megabajt...a pokud jsem treba na dovolene hneda mam plnou schranku...takze 10kb "neni" moc,ale kdyz je toho vic....

 

proste spam je spatny v jakekoliv forme...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
(-:-)  |  22. 04. 2004 12:39

/*
Podivejte se na sve harddisky, kolik programu a dat tam mate legalne a kolik ne.
*/

# find / * -print
...
...

A ejhle, on je to Linux. Vsechno legalne a zdarma. Toz tak

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
sulda, sulda  |  16. 03. 2005 22:38

Moch by si my vysvetlit jak se nacerno muzes pripojit k UPC ??? Ses splet ne ?? Co treba MAC adresy modemu ???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
pan_tau  |  31. 05. 2005 19:13

K UPC se muzete pripojit zadarmo pomoci nejnovejsi verze programu Trotlik:)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:12

Bohuzel v tomto pripade by se dalo snadno overit ze to neni pravda. Spravne zneni reklamy na noveho trotlika by melo byt : "S nainstalovanym programem trotlik 2.0 ve vaem mobilu se znizi pravdepodobnost ze vam prijdou na nelegalni pripojku k UPC o 200% (pozn: pozdeji snizit na 70%)"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
yyy  |  20. 04. 2004 10:36

Pul roku neposlal spam ? a co tohle ?
http://www.zive.cz/forum/SubChild.asp?Qst=139598&Main=62

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:08

Eh, no ... to neni spam.

---
www.kazaaa.cz - az o 70% levnejsi pouzite spodni pradlo

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
XxX  |  20. 04. 2004 09:20

"Jednu dobu jsem uvažoval i o zpřístupnění pod licencí freeware. Ale jak jsem řekl na začátku, nerad dělám bezplatné projekty – tím bych veškerou výdělečnou část programu zcela znehodnotil."

Nejak jsi Alesku zapomnel dodat, ze cely program jsi ukradl zde, a to vcetne neumele pocesteneho nazvu: http://www.pgware.com/products/throttle/
Proto cele ty kecy okolo jsou skutecne nehorazna drzost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  20. 04. 2004 09:36

Jo, taky jsem to takhle slysel, je to fakt hnus

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:06

Ukradl ?? Myslim ze to v clanku za znelo a podle slov P. Slabeho pouze z tohoto programu "cerpal znalosti", nevsiml jsem si ze by ten progam byl OpenSource , to uz je vazne prilis

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pizi  |  20. 04. 2004 09:10

Z clanku vyplyva, ze ten clovek vubec nechape co na nem ostatnim vadi. V takovem pripade opravdu nezbyva nez mu rozmlatit hubu. Sice porad nebude chapat co je spatneho na tom, co dela, ale bude vedet co mu hrozi, kdyz toho nenecha.

Kdyz vyjdu z jeho predpokladu, tak lze rict, ze vrazdil jsem vzdycky kvuli penezum. Jako student proste nemam na nove auto, tak jsem holt musel vrazdit. Ale ted uz jsem pul roku nevrazdil, uz to auto mam. To je prece normalni a nikomu to nemuze vadit ne? Kdyz je to kvuli penezum, tak se muze vsechno.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
shrek  |  20. 04. 2004 20:20

Ne, ze bych se chtel Aleska zastavat, ale nejsmutnejsi je, ze ti nejvetsi zmrdi mezi spammery od nikoho z nas asi pres drzku nikdy nedostanou. A to si vydelali mnohonasobne vic a nadelali vetsi skody. Trotlik je snadny terc - neni anonymni a zije v CR. Asi to jedine, co by melo smysl, by byla celosvetova akce "Zbij sveho spammera". Zacit by se mohlo u majitelu firem, jejichz produkty spam propaguje...

Dodatek: Nikoho k nasili nevyzyvam, moje uvahy jsou pouze teoreticke a psane s nadsazkou.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
No  |  20. 04. 2004 09:08

Za prvé se omlouvám, že neuvedu jméno a email adresu, ač tak běžně činním, ale v tom případě rozhodně NE!
Já děkuji AŠ za jeho existenci a jeho práci i za dnešní rozhovor. Neboť právě díky němu, je třeba být ve střehu a používat mozek a přemýšlet, na co klikám a co instaluji. Když by to nebyl AŠ, byl by to někdo jiný, vždy se někdo chytí, co tento druh podnikání preferuje.
Např. žebráci na hlaváku si přijdou i na 2000 Kč denně a ač se o tom ví, že jen předstírají nouzi, vždy narazí na někoho, kdo je zasponzoruje A toto je to samé

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
B. Stanik T.  |  20. 04. 2004 10:10

Ti žebráci na Hl. N. opravdu nouzi mají, přestože vyžebrají za den 2000 Kč. Víte vůbec kolik stojí jedna dávka pervitinu nebo kokainu?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
he  |  20. 04. 2004 10:38

pedro je levne koupis za par kacek ale horsi je to z dobry kokainem to te gramik vyjde draho

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
huhlik  |  20. 04. 2004 09:04

Opravdu idiot vrcholneho formatu, mimochodem dalsi jeho seriozni podnikani ktere spamoval horlive i tady na zive je warez ftp za placene sms a podvodna soutez kterou musel rychle smazat viz :
http://www.sdileni.cz/alesek/windowsmobile.htm

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Lukas  |  21. 04. 2004 11:10

ten text je napisany dost primitivnym sposobom:
"Od každé věci je na začátku POUZE po třech kusech. Takže pište co nejrychleji, soutěž probíhá od 14.3.2003 do vyčepání zásob. Jakmile některá věc již nebude dostupná, stáhneme ji z těchto stránek, takže se nemusíte bát, že by už nebyla."

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 11:01

Ten clovek se evidentne pase na cemkoliv co se stalo (ne jeho zasluhou) alespon trochu popularni. Docela mne prekvapuje ze si neotevrel uz davno obchod s Free & OpenSource software kde by prodaval (az o 50 % levneji) programy jako firefox, openoffice, .... , kdo vi mozna jsem mu ted nasadil brouka do hlavy, a brzy se dockame

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ing. Peter Pavlisko  |  20. 04. 2004 08:39

Fuj, ten človek nám podnikateľom kazí dobré meno. Vyzerá, že by predal aj vlastnú mamu, a pre peniaze sa neštíti klamať, podvádzať a vnucovať sa. Ďakujem pekne, radšej budem neúspešný podnikateľ než klesnúť na jeho úroveň  ... Zatiaľ mi našťastie nehrozí ani jedno ani druhé.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
pupu  |  20. 04. 2004 08:29

Takovyhle lidi uz jsem par potkal. Bohuzel, tenhle pan je typicky produkt soucasne doby. Clovek, ktery se domniva, ze svet je tady kvuli nemu. Nepripusti si, ze by mohl delat neco spatne - ostatni jsou tady prece kvuli nemu, nemaji narok se citit obtezovani. Stejna kategorie jako ti 'podnikatele' s podvody typu letadlo nebo frajeri, co vas na ulici smetou, protoze prekazite jejich novemu vozitku. Neni mi ho lito. Je mi lito tech ostatnich. Bohuzel, takoveho cloveka nepresvedcite. Jedina pomoc je odstrelit, ale kdyz ono je jich tak strasne moc... Mimochodem, dalsi ukazkovy pripad je treba slecna ci pani Vladana Petrzilkova, vzpominate?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
lamer  |  20. 04. 2004 09:29

Jo jo, je to hnusnej lhar a podvodnik a furt dostava zakazky....

Jen se vyjadrim k tomu Trotliku a te kupe lzi o client-server architekture. Tehle veci docela rozumim, program jsem mel otevreny v disassembleru (pro laiky - takto se da jakykoliv program otevrit a ve strojovem kodu - instrukcich pro procesor - zjistit, co presne dela. toho kodu je tam hoooodne, ale ze se to nekomu zda neprehledne a rozsahle jeste neznamena, ze neexistuji jedinci, kteri by tomu rozumeli. mimochodem - kdyby takovito lide neexistovali, zadne cracky a keygeny byste si uz nikdy nestahli) a program se NIKAM NEPRIPOJUJE. Pouze zmeni to drobne nastaveni v registrech (ktere muze pripojeni zrychlit, ale jen v radu jednotek procent. stejne tak muze subjektivni rychlosti i zpomalit, zavisi na druhu aktivit). NIC JINEHO program nedela.

Pan Slaby Lhar se dopousti vedome lzi na primou otazku. Takovyto clovek je produkt nevymahatelnosti prava v CR - muze se smat lidem do xichtu a vi ze se mu nic nestane. Takovy pan Zelezny ci Kozeny v malem. Pokud s tim nic neudelame (nebo neuteceme do EU :), tuto zemi tito lide znici.

ps. moje tvrzeni o Trotlikovi jsou prokazatelna soudnim znalcem

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Rudidlo  |  20. 04. 2004 10:22

Mimochodem Změna MTU musí být optimální pro modemy na obou stranách. Takže pokud Změníte MTU neZávisle na nastavení MTU na druhé straně, tak můžete připojení i Zpomalit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Vita  |  20. 04. 2004 11:36

Trotlik je kradenej... to neni aleskovo dilo, on ho jen slohl.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
fush3r  |  20. 04. 2004 08:04

tento člověk je fakt chudák. nejhorší je, kdy už ani sám nevím co je pravda a jenom prostě melu <>viny. takovej mam z toho clanku pocit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
kajicek  |  20. 04. 2004 07:57

Super vec - stahnete kazaa z jeho stranek a hned pri instalaci je na Vas pouzito "socialni inzenyrstvi" : snad nejste takovy socky, aby jste nemohli poslat 10 kc na vyvoj programu :)))
A jeste me na tech strankach zaujala "super soutez" o N6610 - cena jedne sms 50 kc.To uz je moc....

Je toto vubec legalni?
Navic v pripade Kazaa je to primo parazitovani na cizi praci.( I kdyz na druhou stranu je heslo pro instalaci uplne dole uvedeno).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  20. 04. 2004 09:34

Pokud je tam ta informace o cene 50 Kc uvedena, tak to asi legalni je

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
zdenek  |  20. 04. 2004 10:27

No podle myho laickyho nazoru by vylosovani muselo byt za ucasti notare, tezko si muzu udelat soutez a pak jen napsat ze vyhral xy a tim to zkonci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  20. 04. 2004 11:12

Tohle by me prave zajimalo, jestli to nekdo kontroluje. Souteze jsou vsude (casopisy, ...), a pak se jen napise ze vyhral Pavel N. z Brna - obcas to vypada spis na generator jmen a zadne ceny se nekonaji...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Tomáš Holčík  |  20. 04. 2004 11:58

No my to poctivě tady losujeme a fakt to někdy vyhrávají zajímavá jména, která bychom si ani náhodou nevymysleli, protože by mohla vypadat jako zcela nereálná :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  20. 04. 2004 12:56

Jména dokážou překvapovat pořád, to vím i z vlastní zkušenosti, když spravuji nějakou databázi kde jsou i osobní údaje. Vás jsem konkrétně z nekalých úmyslů samozřejmě nepodezříval, ale těch soutěží je všude tolik, že bych za všechny ruku do ohně nedal - nebylo by možná od věci, kdyby u všech těch soutěží bylo nějaké logo ve smyslu Soutěž pod kontrolou organizace ... a občasné kontroly by to přísně postihovaly, takže by si každý rozmyslel, než by soutěž s logem uveřejnil, a bez loga by si to zase mohl rozmyslet soutěžící:)

Tak mě napadá, že tohle by možná mohlo být v kompetenci Sdružení na ochranu spotřebitelů (S.O.S.), ale nevím, jestli se tím vážně někdo zabývá?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Tomáš Holčík  |  20. 04. 2004 13:31

No osobně si myslím, že nemá smysl se angažovat v těch soutěžích typu: rozbal a vyhraj, podle mne se napakují už ti lidi v továrnách.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Mem  |  20. 04. 2004 15:15

ASi máte pravdu, angažovat se má smysl leda když tam člověk děla noční směnu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pepa  |  20. 04. 2004 07:22

ten člověk je prvotřídní blbeček, vyhýbá se otázkám, lže, překrucuje. opravdu se divím, že mu ještě někdo nedal na budku.. prej seriózní podnikatel... o takového člověka bych si ani kolo neopřel (špinavé)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Petr  |  20. 04. 2004 21:18

tak s takovou ma nakroceno do politiky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
t3x  |  20. 04. 2004 07:03

takZe spam nic neni, a je to pohoda hmm, bych mu spamoval denne email viagrou a podobnejma srackama a asi by ho ty kecy presli! jak takovyhle lidi muZou existovat? doufam Ze vZnikne postih pro verejny priZnani spamu :) (i Zpetne)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
jorda  |  20. 04. 2004 02:20

Podnikani pana Slabeho se zaklada na lzich (ktere jsou hojne i ve clanku) a predevsim na mnohonasobnych trestnych cinech podvodu...

Ono na vas jednou dojde.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zabza  |  20. 04. 2004 05:53

Co všichni brečíte, celá slavná americká demokracie je založena na lži, krádeži a podvodu.
Co reklama, to podvod v různé formě.
Aleš se pouze přispůsobil tomu, co mu naše společnost nabídla.
Kdo umí, umí - kdo neumí, čumí /a závistivě moralizuje/

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
strateg@post.cz  |  20. 04. 2004 07:52

svata pravda :) .. kde je poptavka tam je i nabidka.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pizi  |  20. 04. 2004 09:11

A co to meni na tom, ze Alesek je podvodnik a spammer? To, ze nekdo vrazdi, neznamena, ze kradez je ok.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dj_Palladino  |  20. 04. 2004 16:49

Vypadá to, že si Alešek udělal hodně nicků, protože neznám člověka, který by se zastal zvírete...takový, jako je on patří za mříže a leštit prkýnko od záchodu, který by tam byl pro něj luxus!

Znám toho člověka od vidění v reálu a zdál se mi fakt divnej...ale po přečtení jeho článků musím uznat, že takového vola jsem nikdy neviděl...už jen proto, že hazarduje se zákonem...dal bych mu papíry na palici...

Ani bych se nedivil, kdyby v budoucnu dostal minimálně do huby, za to, co dělá...NEJHORŠÍ a NEJSMUTNĚJŠÍ je, že ani jeden "jeho produkt" není jeho...je to ZLODĚJ! Chtěl bych vidět, co on sám v životě vymyslel, nebo dokázal...jestli mě bude chtít někdy něco prodat, vrátím mu to palicí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
tele  |  20. 04. 2004 01:55

Ano, napiste jeste par clanku at toho podnikatele pozna cela CR, takovy jako je on zvednou nasi ekonomiku ze dna.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
davidoff  |  20. 04. 2004 01:32

filosofie podnikání pana slabého je v tom že vždy parazituje na někom jiném, známém

žvásty že své reklamy vkládá do fór "k věci" nebyly nikdy pravdou

spíš by se asi měli probrat uživatelé sítí kterým pan slabý tak obětavě nabízí své služby a zkontrolovat své pc na spyware

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 10:49

Sice nevim o cem mluvis, ale zareaguji nejak inteligentne ... "souhlasim s tebou ve vsech bodech tveho prohlaseni" (tak a mame to za sebou a ted hura na ...) a nezapomente navstivit GOOGLE.CZ

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
petrh  |  20. 04. 2004 01:02

Prodejem Premium SMS myslite treba http://anetka.mywww.cz/stranka.htm ?

1) Ta holcicka na 19 nevypada
2) Nikde neni ani zminka, ze za SMS zpravu odesilatel zaplati 30 Kc.
3) Odkazy na tyto stranky se nekolikrat nedavno objevili v diskuznim foru na www.idnes.cz, nez jsem nechal prispevky zrusit. To take neni spam ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
gigo  |  20. 04. 2004 01:20

primitivny podvod a primitiv, kto tam posle sms. tie fotky su ukradnute, ide o (na internete) znamu "modelku", ktorej meno si nepametam.
a urcite nie je z Prahy

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jméno  |  20. 04. 2004 02:44

jmenuje se tawnee stone, ty fotky jsou asi z lightspeed university, nabonzujte toho parazita nekdo

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
shrek  |  20. 04. 2004 07:53

Nabonzovat to asi nepujde, tech fotek ve stejne nebo i lepsi kvalite vychrlili na web, jak se zda, kvuli reklame mraky. Ale ten podvod by mozna nabonzovat sel.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Gigi  |  20. 04. 2004 12:36

To je sice pravda, jenze ty fotky se smeji pouzivat pouze pro propagaci lightspeedcash programu, nikoliv volne jak si snad neketri lide mysli. Jakekoliv jejich jine pouziti je porusovani

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Gigi  |  20. 04. 2004 12:36

...autorskych prav.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
shrek  |  20. 04. 2004 20:13

No ja nejsem odbornik pres copyrighty, ale tohle mi pripada ujete. To nesmim tu fotku poslat ani kamosovi, aniz bych pripsal, ze si ma predplatit tawneestone.com?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Ge0rge.., Ge0rge..  |  08. 12. 2005 10:47

Zajimava otazka. Kdyz si zaplatite listek do kina muzete s sebou vzit kameru (obdoba vytvoreni kopie souboru) a zaznam poslat kamosovi ? Hm, radeji ne . Ale pokud ta firma vychrlila na internet hromady techto fotek zdarma za ucelem propagace, jedna se spise o obdobu filmoveho traileru a ty se co ja vim bezne redistribuuji mnoha kanaly, nejsem si vsak jist za jakych podminek a jak by hollywood reagoval kdyby nekdo u daneho traileru prepsal jmeno filmu z "X-MAN" na "Podporte nadeji ceskeho olympijskeho tymu 2006 - SMS: DMS CZOLYMP06"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Slavek  |  20. 04. 2004 00:53

Mimochodem dnes jsem projizdel diskusi k clanku o EurotelAkcelerator na mobilmania.cz kde spousta lidi prosilo o zverejneni funkcniho linku na SW ETakcelerator. Objevil se tam jeden link doslova:" klonovani.cz - hledejte dole", samozrejmne ze na tom webu vubec nic nebylo (pozdeji byl prispevek redakci smazan) a slo pouze o to obelhat ctenare a udelat si reklamu, vzhledem k nazvu linku vidim jasnou souvislost mezi nim a A. Slabym (opravdu by tohle nekdo cizi jako naschval neudelal), presne to odpovida bezcharakternimu chovani A. Slabeho (opet se pokusil ctenare -vcetne mne - obelhat jen kvuli svemu zisku) a usvedcuje jej ze lzi v celem clanku napsaneho p. Kunesem. Pokud by tam ten SW ke stazeni byl, nerekl bych ani pip. Tolik muj nazor.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Nikolas  |  20. 04. 2004 00:38

Připadá mi, že ten člověk není normální. To mi ale připadá už dlouho a tento rozhovor to jenom potvrdil. Myslím, že je chytrý. Chytrý, le blázen. Prostě to nemá v hlavě vpořádku...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
petrh  |  20. 04. 2004 01:05

Me taky nepripada v poradku 6 let hrat textovky na Didaktiku M  

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
strateg@post.cz  |  20. 04. 2004 07:49

Byl dite no ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Dan  |  20. 04. 2004 11:47

staci se podivat na jeho fotku a vite ktera bije...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor