Reklama

Rozhodujete se, které herní příslušenství je pro vás to pravé?

Jste na vážkách, kterou myš, klávesnici nebo sluchátka si máte pořídit? Kvalitní zpracování a odolnost jsou klíčovými vlastnostmi, které ocení každý gamer. Pojďme se blíže podívat na naše tipy.

Jak jinak začít než úžasně lehkou a rychlou myší GM41 Lightweight. Ať už se rozhodnete pro drátovou nebo bezdrátovou verzi, můžete se spolehnout na ergonomický nízký tvar a pogumované boky pro lepší úchyt. V práci nebo při hraní náročných FPSek, lehkost myši o 65 gramech pro drátovou a 74 gramech pro bezdrátovou verzi, ocení každý. Obě disponují spínači OMRON s výdrží až 60 milionů kliknutí a RGB osvětlením.

Bezdrátová myš GM41 Lightweight se může pyšnit výdrží baterie až 80 hodin s ultra rychlým nabíjením; stačí jen 10 minut a myš vám vydrží až dalších 9 hodin. K myši MSI dodává nabíjecí stojan a USB dongle, který lze zasunout jak do stojanu, tak do myši samotné.

MSI-mys-gm41-wireless.jpg

GK50 Low Profile / GK 50 Elite

Mechanické klávesnice jsou obdivovány po světě pro svou výdrž a přesnost stisku. Obě GK50 vás zaujmou kovovým broušeným plátem a minimalistickým zpracováním bez nadbytečných okrajů. Strategicky rozmístěné protiskluzové podložky zabrání cestování po stole a opletený kabel dodá na pevnosti a výdrži.

U GK50 Elite jsou použity spínače Kailh Box White, které se pyšní svou přesností a nevyžadují vysoký tlak pro stisk. Ve spojení s oktagonovým tvarem kláves je psaní nebo hraní jedna báseň.

GK50 Low Profile zaujme spínači Kailh Low Profile, které jsou o něco nižší než u GK50 Elite a zkracují délku stisku. Rychlejší a plynulejší psaní ocení především ti, kteří vyrůstali na nízkých klávesách notebooků.

MSI-klavesnice-GK50.jpg

GH50 Immerse Headset

Sluchátka musí dobře držet na hlavě, mít kvalitní zvuk a když mají mikrofon navíc, tak je to velké plus. Naštěstí sluchátka GH50 disponují vším a mnohem víc. Měkké pěnové náušníky a náhlavní most s koženkovým povrchem zajistí, že i po celodenním nošení je na hlavě skoro neucítíte a kovová náhlavní konstrukce zajistí pevnost tam, kde na tom nejvíce záleží.

Nechybí jim ani bohatý a plný zvuk s 40mm neodymovými měniči v uzavřených mušlí, díky kterým tlumí okolní ruch.

Sluchátka mají odnímatelný mikrofon a ovládání hlasitosti zvuku, ztlumení mikrofonu anebo zapnutí prostorového 7.1 zvuku. Skládací design zajistí snadné cestování a dlouhou výdrž.

MSI-sluchatka-gh50-immerse.jpg

Podložky, stojany a ovladače

Kam se sluchátky? I na to je MSI připraveno. Stojany Immerse HS01 a HS01 Combo mají prostor pro uspořádání kabelu a jsou vyrobeny z pevného železa. Zaručují tak maximální stabilitu. HS01 Combo je navíc vybaveno nabíjecím RGB blokem, který podporuje 15 W nabíjení pro vaše zařízení.

Ani bez pořádné podložky to nejde. V nabídce MSI je jich několik. Agility GD70, GD30 a GD20 jsou vyrobeny z hedvábně hladkého textilního povrchu a gumovou protiskluzovou spodní vrstvou, díky které perfektně drží na svém místě. Zcela výjimečná je Agility GD60 s LED podsvícením, která naprosto umocní herní atmosféru.

Preferujete herní ovladače místo klávesnice? Ani na vás MSI nezapomnělo. Bezdrátový gamepad Force GC30 má analogové páčky s vibračními motory a pro všechny herní maniaky tak bude úžasným společníkem při hraní her.

Další článek: Rychlý bezdrát i pro starší počítač. D-Link vyrobil první síťovku s Wi-Fi 6 do USB

Témata článku: ,