Roste počet webů na CZ doménách. Co je za tím?

(Inzerce) Opět roste počet webových stránek na CZ doméně. Čím je to způsobeno? Mnoho lidí objevilo snadnou metodu tvorby webových stránek. O jakou metodu se jedná?

Webové stránky na CZ doméně opět zažívají velký růst. Dávno pryč jsou doby, kdy si prezentaci na internetu mohly dovolit pouze velké firmy s obrovskými rozpočty. Dlouho byly webové stránky spojovány s nezbytnou znalostí programování, kódování, webové grafiky.

V dnešní době naštěstí existuje snadná možnost, jak mít moderní webové stránky snadno, rychle a za pár korun. Využívá ji v poslední době čím dál více lidí. O co se jedná?

Lidé dávají přednost snadné tvorbě webových stránek

Spousta lidí je překvapena, jak je snadné vytvořit si webové stránky. Existuje totiž stále zažitá představa, že webové stránky dokáží vytvořit pouze zkušení uživatelé a programátoři. Dnes je to již zcela jinak. A to především díky populární službě inPage.cz, se kterou si vytvoříte webové stránky snadno a rychle!

3-green-cz-480.jpg 
Takto mohou vypadat vaše webové stránky díky inPage.cz

S inPage.cz budou vaše stránky vypadat vždy skvěle

Častá obava u hotových programů je nepřívětivý vzhled šablon. S inPage.cz tyto obavy řešit nemusíte. Na výběr máte spoustu šablon, díky kterým budou vaše webové stránky moderně, čistě a přehledně. K dispozici také máte zdarma stovky grafických motivů. Vaše webová stránka bude vypadat i bez dalších nákladů vždy dokonale.

CZ doménu zaregistrujeme za vás

Mnoho lidí si stále neví rady s registrací CZ domény. InPage vám nejen umožní vytvořit si webové stránky snadno a rychle, ale taky za vás v ceně programu zaregistruje volnou CZ doménu. Pokud už svou doménu máte, pomůžeme vám ji zdarma převést k nám. Vy si tak nemusíte lámat hlavu s registrací domény a můžete se plně věnovat tvorbě vašich webových stránek.

Akce: Webové stránky snadno a rychle včetně CZ domény

Aby tvorba vašich webových stránek byla ještě snadnější, přichystali jsme pro vás podzimní akci s výraznou slevou. Běžná cena standardního programu je 145Kč za měsíc. Pokud si ho zřídíte do konce listopadu 2015, budete mít program inPage.cz pouze za 73 Kč měsíčně.  Navíc získáte v ceně programu i CZ doménu! Celkem v naši podzimní akci ušetříte přes 1000Kč!

Za výhodnou cenu vyřešíte své webové stránky snadno včetně CZ domény, získáte výběr z moderních šablon a stovky grafických motivů pro vaše webové stránky zdarma.

Přidejte se k aktuálnímu trendu ve tvorbě webových stránek tak, jako tisíce našich spokojených zákazníků. Vyzkoušejte inPage.cz – webové stránky snadno pro CZ domény.

Další článek: Hlavní inženýr HoloLens přešel k Applu, chystá také virtuální realitu?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,