Rockwell přejmenoval divizi

"Nenápadná" společnost Rockwell, která se dříve věnovala převážně vojenským zakázkám pro...
"Nenápadná" společnost Rockwell, která se dříve věnovala převážně vojenským zakázkám pro Ministerstvo obrany Spojených států (letectví), a kterou známe především díky čipovým sadám do modemů (komunikace), přejmenovala divizi Rockwell Switching Division na Rockwell Electronic Commerce Division (ECD). ECD spadá pod organizační jednotku Rockwell Semiconductor Systems.

Přejmenování divize je v souladu s expanzí na nové globální trhy pro "osobní elektronický obchod".

Tato divize vyvinula první ACD (Automatic Call Distributor), na který se zákazníci firem spoléhali plných 20 let. ECD zároveň vyvinula první formy integrace telefonie a počítačů.

ECD bude organizována do tří podnikových jednotek, které mají za úkol vytěžit z potenciálu personalizovaného elektronického obchodu maximum. Např. jednotka Call Center Systems má dodat základní produkty pro spolehlivá telefonická centra.

Společnost Rockwell věří, že telefonní spojení sice zůstane základním přístrojem pro telefonická centra pro transakce řízené hlasem, avšak budoucí multimediální elektronické obchodování podle ní pravděpodobně přijde ze strany PC v datových sítích Internetu a bezdrátových PDA.

Váš názor Další článek: O internetové gramotnosti našich ministrů

Témata článku: , , ,